yaw kızlar bende inanıllmaz bir uyku hali var . ortalıkta bile sızmaya başladım, akla hayale gelmeyecek yerlerde uyuyakalıyorum zzzzzzzzzzzzzzzzzz...................
toplamda 18 kilo aldım canım...
İyi akşamlar kızlar
ilk haftalarda sadece ağır iş yapmadım... ama gezdim yorulmadan... şimdiden kendini kapatma zaten 6 aydan sonra hep evde geçireceksin nerdeyse...zaten kusuyordum o nedenle şunu yedim yada yemedim diyemem....
kızlar meraba ben 4.ayımdayım ama gobusum baya buyudu gorenler 6 aylık mı dıye soruyolar halbukı 3 kg aldım sadece bu normalmı sızce bırde dr rum cınsel ılıskıye gırmesenız ıyı olur demıs esıme sızede dedımı dr larınız acaba...
kızlar meraba beni tanıyanlar vardır arnızda bende yeni hamileyim 5 haftalık dr ilk gittimizde 2 tane kese goruldu mevlam cok şukurikiz bebişim olacak 1 hafta sonra kalp atımını duymaya gitcez nasip oursa inş beraber bende sizle bebişlerimizi buyuturuz
kızlar meraba beni tanıyanlar vardır arnızda bende yeni hamileyim 5 haftalık dr ilk gittimizde 2 tane kese goruldu mevlam cok şukurikiz bebişim olacak 1 hafta sonra kalp atımını duymaya gitcez nasip oursa inş beraber bende sizle bebişlerimizi buyuturuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?