Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nasıl yani yaaaaaaaaa.................. ama banada aynı tarihi verdi doktorum..... aramızda 2 hafta var haksızlık bu..................:umursamaz:

nasıl yani yaaaaaaaaa.................. ama banada aynı tarihi verdi doktorum..... aramızda 2 hafta var haksızlık bu..................:umursamaz:

aaaaaaaaa yakaladım senibilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
benim dr um 36 haftaya göre tarih verdi ...galiba senin dr un 38 hafta hesaplıyo canımmm...e tansiyonumda böyle olunca belki öyle dedi bilmem ki....anca bu haftaya dayanır bu demistir benim icinkaydirigubbakcemile3

sağol kayracım.dediklerini dikkate alıcam eşimle konuşalım son kez eskişehir olursa turgay bey e gideriz bu konu netleşti sayende.

ben 33 haftaligim ve biri 2.400 digeri 2.200 genelde aralarinda hep fark oluyor canim yaa

selam kızlar ...dogum yapanlara cok gecmiş olun allah analı babalı büyütsün.....yapacaklarada saglıklı zamanlı evletlat nasıp etsın..biliyorsunuz ki...3 ay once dogum yaptım...elımd emedelanın sut pompası var elekltırıkli sadece iki ay kullandım..kutusuyla dıger gercelerıyle beraber duruyor...almak isteyen olursa yardımcı olabılıırm .....özele yazarsanız sevınırım ...çünkü kayganam basımda nete takılamıyorum....hepiniz allaha emanetsiniz....

iyi akşamlar arkadaşlar...

ben hala çift yumurta ikizi-tek yumurta ikizi olup olmadığını öğrenemedim.doktorum daha belli olmaz diyo. siz ne zaman öğrendiniz?

iyi akşamlar arkadaşlar...

ben hala çift yumurta ikizi-tek yumurta ikizi olup olmadığını öğrenemedim.doktorum daha belli olmaz diyo. siz ne zaman öğrendiniz?

Nasıl yani canım.bilmiyorumkismile
Keseleri ayrımı,tek kesedelermi?
Şimdiye kadar öğrenemediysen anca doğumda öğrenirsin.
Çünkü gittikçe büyüyorlar,

canlar naber? en kötüyüm ya, kızlar baya iileştiler ama tam değil, akşamları kaldı krizlerimiz bakalım nolcak.. ben uykusuzum çoook..

aa süpermiş elkt. süpürge saç kurutma denedim ama makineyi duymamıştım.. kolik bebeklerde yararlı olur kesin çünkü sallanyor ya anne karnında sanır kendini. arabada da mışıl mıiıl uyuyolar geçen cerene gecenin 1 inde kadıköy tutu attırdık babası ile. ama zilli evin önüne gelince uyandı(

kevsercim sık dişini canım. kolik nöbetleri 2.5 -3 aylık olunca bitiyor gibi. ama malesef alışkanlık yapıyolar o huysuzluğu(

canan canım geçmişe şöyle bir göz attım senin yavrularda seslerini çıkarmaya başlamış sanırım allah kolaylık versin canım. yalnız bişey dikkatimi çekti sütün varsa niye emzirmiyorsunda sağıyorsun canım. seninkiler prematürede doğğmadılar emme refleksi vardır diye düşünüyorum. neden soruyorum bak benim cerende emme refleksi yoktu özel biberon aldık onunla yedirdik memeyi tutmutyordu ben çok çabaladım almadı sonra anne sütünü alsın yeter mantıı ile sağıp sağıp verdim. şimdi hiç almıyor mememi ve anladımki bir bebk sdoymasada annesini emmeli hem psikolojik açıdan hemde annenin rahatı için çünkü çook acıktığında tık azına hemne ısısı hazırlamsı yok huysuzlandıüında tık ağzına süt olmasa bile onu rahatlatıp susturuyor. ama bunu geç analadım canım. naçizane önerim daha yolun başındayken ağlasalarda zorla vermeye çalış acıktıklarında ver almıyolarsa biraz ağlasınlar oylamaya çalış iyice acıksınlar bak nasıl alıyolar. bugün ben cerene öyle yaptım. valla kıtlıktan çıkmış gibi saldırdı mememe:))

cnm ya anne olarak hoşgeldin yeniden ,ne güzel anlatmışsın rabbim bizede vaktinde yaşatsın bu duyguları

oyyyyy nasıl geçcek bu günler..... bari sıramı alma..... 36 yı bekle....yoksa yolarım bak...............

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kayrcğ hiç güleceğim yoktu he sen çok yaşa kuzum emi

3 aylık ama acıkınca bak o bile saldırıyor,cimcime ne olacakopuyorumnanaktan

Harfiyen katılıyorum wavyime ...aynı sorunu oğlumda yaşadım ve emmedi gitti..Bende Canan'a hep bunu sormak istiyorum..neden sağıp veriyorsun ki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…