Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kayracım listeye niye yeni gelenler eklenmiyor.
Ya ben en sondayım.ama benden küçüklerde var yaaaaa:CüvCüv:

senden sonra gelenleride topiğe sürekli takılan biri varmııı... gelen gidiyor....bak benden önce kişi var yazılmış ama ortalarda yoklar...

ay hakkaten süpermiş yani,doğal yolla ikizde var bayağı,,bende 10 senelik evliym biz karı koca gezmekten 5-6 sene düşünmedik 4 senede olmadı zaten sonra ilk denemede oldu çok şükür rabbim aratmadı,,,,

canan gel kız sende hamileler ve çocuklular basarız nişantaşını,,,

Nefes bendede ayak ağrıları var.aman çok zormuş ya,ne yastık ne kalsiyum bana fayda etmiyor.
Aama bendeki ağrıdan çok uyuşma gibi sankibilmiyorumkismile

ben dün dr. söylemeye çalıştım ama adam beni dinlemedi sinir oldum ya bendede oturdugum yerde uguşukluk yanma başladı agrının haricinde.adam haklı bana kilo almadan gel dedi bu ay ben 5 kilo alıp gitdım. yani sen kendi kendine zemin hazırlıyorsun yakınma demek istedi resmen 15 gün sonra konuşacagız bunları ama kiloyada bakacagız dedi uyarı çekti resmen yine

senden sonra gelenleride topiğe sürekli takılan biri varmııı... gelen gidiyor....bak benden önce kişi var yazılmış ama ortalarda yoklar...

Yokmu kimse gerçekten..........Ne bileyim sanki vardı be ablambilmiyorumkismile

canım dr.haklı ama sende çok almışsın kilo.
Ben şimdiye kadar 3 kilo almışım.eee ben kilo almadım peki benim ayaklara ne oluyor.

Ablam bak dalin26,hituci var.dur buluyorum yavaş yavaş.
Windy ve yavrukirpide var......bak buldum sana 4 kişi daha.

Son düzenleme:
kızlar geçmişe atlaya atlaya bakabildim..Allah hepinizden razı olsun..en az ailem kadar ilgilendiniz hepiniz ve hep yanımda oldunuz..hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum..
bebeklerim ve ben evdeyiz..sağolsun yardımcı olanlar var yatabiliyorum ama uzaktan maval okumak kolay iş başa gelince öyle değilmiş..herkes koşuşturmasına ve dr 1 hafta yataktan çıkmak yok demesine rağmen ben onları görmeden, koklamadan yapamıyorum..ameliyattan korktum mu çoookkk, kolay mı hiç değil, ağrım olmadı mı inanın hala var ve kimi zaman dayanmak bile zor ama HAKKATEN DEĞER..ben hayatımda böyle bir mutluluk hiç yaşamadım..hiç bu kadar ağlamadım sevinçten..aklımı kaybetme noktasındayım şuan..onların ilk defa yüzünü gördükten sonra hala aklım başımdaysa sanırım delirmek öyle pek de kolay bişey değil..kendimi ve duygularımı ifade edemiyorum buna uygun kelime bulamıyorum beni ancak bunu yaşayanlar anlar ve ıNŞALLAH HEPıNıZ SAĞLIKLA VAKıTLıCE YAŞAYIN BU DUYGULARI..ben 37+4 te doğurdum biliyosunuz, herkes 38. haftayı görsün ve sağlıkla alsın bebeklerini inşallah..
kayra abla bana 'doğuma girerken dua et nasıl uyursan öyle uyanırsın korkma ve ayılınca da saati uyuyarak geçirmeye çalış' demişti..doğumdan çıkınca çok korkuyodum ve çok ağrım vardı uyuyamadım ama girerken 3 ihlas 1 fatiha okudum defalarca ve Allah tüm arkadaşlarımı sağlıkla kurtarsın dedim ve uyumuşum sonra..Allah hepinizi sağlıkla kurtarsın ıNŞALLAHH..

okurken gözlerim doldu,çok tebrik ederim,darısı bizlerin başına..

Sevgili Kayra eskişehir yazıyor sende,ben afyondayım ama dr umu değiştirmeye karar verdim gerçi çok geç kaldım ama.eskişehir de kime gidiyorsun ben hiç bilmiyorum yardımcı olur musun?

evet pandoracım önceki sayfada eskişehirli varmı yazmışsın ben varım yazdım ama okumadın heralde........ turgay şener e gidiyorum eskişehirde...topikte 3 eskişehirli var üçümüzde turgay beye gidiormuşuz..... dalin nisan nur ve ben

burçin bitanem taze anne okadar güzel anlatmışsınki evet aynı duyguları bende yaşadı onun tarifi yok hiç bir sevgiye benzemez agrı filan vız gelir insana hele bide gülücükler atmaya başlasın dünyanın en güzel endegerli hediyesini verirler sana allahım senin sevginin bin mislinide evlatlarına versinki hep hayırlı evlatlar olsunlar allahım onlara hep sağlık versin mutluluk versinki onların gözlerindeki ışıkla aydınlan bitanem.
ama var ya eskiye götürdün beni aglattın benini yüregimde bişey kıpır kıpır oldu .
benim kuzumda 45 dakika sonra gelecek içime sokacagım şimdi onu anca öyle atlatılır bu duygu
seni çok seviyorum hayatım bebişlerinide benim için kokla kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

Canımsın ya senin bu güzel duların varya mest ediyo beni...
ALLAH bize ne kadar güzel temennide bulunuyosan sana daha coguyl karsılık versinn.
RAbbim kolaylık versin inş bebeklerinle bir ömür güzel yaşa inş opuyorumnanaktan

herkese selam kızlar
dr kontrolumde tansiyonum yüksek cıktı biraz 14 e 8 yarın idrar tahlili yaptırcam ..bebişlerimde iyiymis umarım tansiyonumda düzene girer..bugün ilk defa dr um tarih verdi 36 haftayı hesaplayıp 10 veya 11 mart gibi şimdilik dedi....

bi de ben göbüşümü cok sıvazlıyodum bilincsizce dr un yanında da yapmısım cok yapma düşük bi ihtimal ama rahmini uyarırsın dedi....haberiniz olsun sizede söyliiimmm dedim...

cevabın için tşkr ederim.soruyu sorduktan sonra baktığım halde cevabını kaçırmışım valla.yine cvplamışsın eksik olma.ben afyonda üniversiteye gidiyorum.randevulu oladuğu halde saatlerce beklediğimi biliyorum.acil bişey olsa hoca bana nasıl bakacak bilmiyorum.son kontrolde doğuma siz mi gireceksiniz dedim hatta ücreti falan sorduğum halde bana burda olursam girerim dedi yani güvensiz bir şekilde ayrıldım ordan çok yoğun bir doktor.turgay bey de osmangazide sanırım değil mi?orda da aynı şeyleri yaşar mıyım dersin?ilgilenmeleri için özel muayene ücreti vs.razıyım gerçekten yeter ki işinin ehli olsun doğuma her konumda girebilsin.afyon da emirdağ da yaşıyorum bir de uzun bir mesafe var tabi arada doğum birden başlarsa yetişebilir miyim ki?kafam çok karışık sana çok teşekkür ederim

bebişlerin iyi olmasına çok sevindim hayatım .ama tansiyonına dikkatet hamilelikte hiç iyideyil zaten biliyorsundur.evet bende duymuştum rahimi uyarabiliyormuş ve erkenden sancılar başlıyormuş ama işte elinde deyil insanın anca öyle seviyoruz şimdililk .allaha emanetol ahayatım

ayyyyyyy masallah canım yaaa cok hosuma gitti yazdıkların allah kolaylıklar versin .....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet turgay bey osmangazide ...ben turgay beyin zaten muayenehanesine gidiyorum...150 tl ücret aıyor... 15 günde bir kez gidiyorum... her gidişte ücret alıyor malesef... ama napalım doktora güveniyorum.... nisan nurda bilecikten geliyor... onunda öyle endişeleri vardı ama sanırım çözdüler doktorla birlikte... bence kendisine sormalısın... baştan beri takip etmediği için doğum ücretide isteyebilir.... bence bir görüş derim..

sağol canım benim....evet biliyorumda işin garip tarafı tansiyonumun yükseldiğini hic anlamıyorum ...hani bi belirti olsa neyse diycemm artık hergün ölcücem..hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…