Arkadaşlar iki isim arasında kaldık sizce hangisi?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
32
Arkadaşlar kızımız olacağı iyice kesinleşti.iki isim arasında kaldık eşimle.birincisi HELEN.anlami ay demek ama helen ismi truva savaşlarına sebep olan yunan kraliçesi Helenin adından geliyor.kralice çok akıllı güzel ve tehlikeli olduğu için ülkede helen ismi yasaklanmış.beni çok etkiledi bu durum.ikincisi TALYA..anlamı doğanın uyanışı, baharın müjdesi...bu ismin anlamı ve söylenisi de çok etkiledi bizi.sizce hangisi kızlar.simdiden teşekkürler.

Yanlis anlamayin ama bu isim ler sadece kulaga hoş geliyor. Türkce de o kadar güzel isim varken neden yabancı çagrıştıran isimler tercih ediliyor anlamıyorum. Tabiki yine de karar sizin.
Farklı olsun istedik canım.zaten çevremizde yeterince türkçe isimler var.tsbikide karar bizim.tesekkurler yorum yapmadığınız için...

Talya'ya göre Helen daha güzel bence. Yakısıklı bir Paris cıksın bahtına insallah kızının o zaman :)))

Ayy cok teşekkür ederim. Canım. Sorgulamadan yargılamadan cevap verdiğin için.
Sorgulamak kimseye düşmez. Düşmemesi lazım ama bizimkiler genelde Kuranda gecsin isimler diye tutturmuslar :) Oda onların kararı tabii. Bizim adımızda Türkmen oluyor kısmetse. Bende farklılık seviyorum. :)

Sorgulamak kimseye düşmez. Düşmemesi lazım ama bizimkiler genelde Kuranda gecsin isimler diye tutturmuslar :) Oda onların kararı tabii. Bizim adımızda Türkmen oluyor kısmetse. Bende farklılık seviyorum. :)
Keske herkes sizin gibi fikirlere zevklere saygi duysa keske...ama maalesef....Ayyyy güzelmiş valla beğendim....adıyla yaşasın oğluşun

Keske herkes sizin gibi fikirlere zevklere saygi duysa keske...ama maalesef....Ayyyy güzelmiş valla beğendim....adıyla yaşasın oğluşun
Tesekkür Ederiz, Sizede kolaylıklar gelsin. Icınden geleni yap, icinden gelen ismi koy evladına.

Benim talya hoşuma gitti seslenmesi güzel olur

Sen beni yanlis anladin. Ben yargılamadım da sorgulamadım da İstediğiniz ismi koyarsiniz bu kimseyi ilgilendirmez tabikii.burada sordugunuz icin bnde fikrimi söylemek istedim sadece
Hayır sorguladiniz...tekrar okursanız yazdıklarınızı sizde göreceksiniz.sadece şu yada bu demeniz yeterliydi. Ben size bu isimler yabancı gibi ne dusunuyirsunuz demedim ki.ben zaten o iki isimden birini koyacam.

Hayır sorguladiniz...tekrar okursanız yazdıklarınızı sizde göreceksiniz.sadece şu yada bu demeniz yeterliydi. Ben size bu isimler yabancı gibi ne dusunuyirsunuz demedim ki.ben zaten o iki isimden birini koyacam.
Nasıl anlamak istiyorsanıź öyle anlayın. :) bebeginiz hayirla dogsun adıyla yaşasın İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…