- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 32
- Konu Sahibi helenbebek
-
Farklı olsun istedik canım.zaten çevremizde yeterince türkçe isimler var.tsbikide karar bizim.tesekkurler yorum yapmadığınız için...Yanlis anlamayin ama bu isim ler sadece kulaga hoş geliyor. Türkce de o kadar güzel isim varken neden yabancı çagrıştıran isimler tercih ediliyor anlamıyorum. Tabiki yine de karar sizin.
Ayy cok teşekkür ederim. Canım. Sorgulamadan yargılamadan cevap verdiğin için.Talya'ya göre Helen daha güzel bence. Yakısıklı bir Paris cıksın bahtına insallah kızının o zaman :)))
Sorgulamak kimseye düşmez. Düşmemesi lazım ama bizimkiler genelde Kuranda gecsin isimler diye tutturmuslar :) Oda onların kararı tabii. Bizim adımızda Türkmen oluyor kısmetse. Bende farklılık seviyorum. :)Ayy cok teşekkür ederim. Canım. Sorgulamadan yargılamadan cevap verdiğin için.
Keske herkes sizin gibi fikirlere zevklere saygi duysa keske...ama maalesef....Ayyyy güzelmiş valla beğendim....adıyla yaşasın oğluşunSorgulamak kimseye düşmez. Düşmemesi lazım ama bizimkiler genelde Kuranda gecsin isimler diye tutturmuslar :) Oda onların kararı tabii. Bizim adımızda Türkmen oluyor kısmetse. Bende farklılık seviyorum. :)
Sen beni yanlis anladin. Ben yargılamadım da sorgulamadım da İstediğiniz ismi koyarsiniz bu kimseyi ilgilendirmez tabikii.burada sordugunuz icin bnde fikrimi söylemek istedim sadeceAyy cok teşekkür ederim. Canım. Sorgulamadan yargılamadan cevap verdiğin için.
Tesekkür Ederiz, Sizede kolaylıklar gelsin. Icınden geleni yap, icinden gelen ismi koy evladına.Keske herkes sizin gibi fikirlere zevklere saygi duysa keske...ama maalesef....Ayyyy güzelmiş valla beğendim....adıyla yaşasın oğluşun
Eyvallah...Tesekkür Ederiz, Sizede kolaylıklar gelsin. Icınden geleni yap, icinden gelen ismi koy evladına.
Dimi ya....o daha güzel sanki..çok teşekkür ederim.Heleni sevdim ben gerci talya da guzel ama helen daha hos geldi
Benim talya hoşuma gitti seslenmesi güzel olurArkadaşlar kızımız olacağı iyice kesinleşti.iki isim arasında kaldık eşimle.birincisi HELEN.anlami ay demek ama helen ismi truva savaşlarına sebep olan yunan kraliçesi Helenin adından geliyor.kralice çok akıllı güzel ve tehlikeli olduğu için ülkede helen ismi yasaklanmış.beni çok etkiledi bu durum.ikincisi TALYA..anlamı doğanın uyanışı, baharın müjdesi...bu ismin anlamı ve söylenisi de çok etkiledi bizi.sizce hangisi kızlar.simdiden teşekkürler.
Hayır sorguladiniz...tekrar okursanız yazdıklarınızı sizde göreceksiniz.sadece şu yada bu demeniz yeterliydi. Ben size bu isimler yabancı gibi ne dusunuyirsunuz demedim ki.ben zaten o iki isimden birini koyacam.Sen beni yanlis anladin. Ben yargılamadım da sorgulamadım da İstediğiniz ismi koyarsiniz bu kimseyi ilgilendirmez tabikii.burada sordugunuz icin bnde fikrimi söylemek istedim sadece
Ay insan çok kararsız kalıyor.bizde anket yapalım dedik eşimle.hangi isim daha çok beğenilirse onu koyacaz.cok teşekkür ederim.Benim talya hoşuma gitti seslenmesi güzel olur
Nasıl anlamak istiyorsanıź öyle anlayın. :) bebeginiz hayirla dogsun adıyla yaşasın İnşaAllahHayır sorguladiniz...tekrar okursanız yazdıklarınızı sizde göreceksiniz.sadece şu yada bu demeniz yeterliydi. Ben size bu isimler yabancı gibi ne dusunuyirsunuz demedim ki.ben zaten o iki isimden birini koyacam.
Teşekkürler amin inşallah cümlemizin...Nasıl anlamak istiyorsanıź öyle anlayın. :) bebeginiz hayirla dogsun adıyla yaşasın İnşaAllah
Çok teşekkür ederim.Helen daha güzel sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?