miss.curious evinn fotolarn koymustu gercekten cok moderndi... ikeadan turkuaz vazolar alms.. bir bak onun fotolarna istersen....Loveli toz bezini bol tutarım napayım:) Gülü seven dikenine katlanırmış:)
Esra'cım biz nişalımla rahat spor bir ev hayal ediyoruz. Eve ve mobilyalara sıcaklık verecek aksesuarlar istediğim için seninde dediğin gibi gümüş soğuk geliyor. gümüşten ziyade renkli şık modern biblolar evi daha sıcak gösterir mi dersin? renkli küçük saksı çiçekler renkli kristal aksesuarlar falan. Ayy çok hevesleniyorum:)) bide bana aksesuar bulsak konsolun üzerine yakışacak sarılı kırmızılı turkuazlı:) Evin son hali ne olacak çok merak ediyorum :)
bahsettgm bayann ev burdaki dekorasyon gayet guzel bence ...Kısmetse bu yaz düğünüm var geçen hafta mobilyalarımızı aldık. Siz de bakıp fikrinizi söyler misiniz? Bir de yemek odasına gümüş aksesuar yakışır mı? Ya da takımı farklı bir renkle canlandırmalı mıyım? Öyleyse hangi renk iyi gider bilmiyorum.Kafam karıştı benim galiba:)
En çokta bu parça hoşuma gitti yatak odasının şifonyeri:)
Kızlar bu kanepe salon takımının modeli yemek takımıyla aynı oldada uyumlu olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?