• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar İçeri Buyrun Lütfen:) Mobilyalarım Nasıl?

Öncelikle hayırlı olsun canım...Bende kendi düşüncelerimi yorumlamak istiyorum aksesuar olarak yemek odan için gümüş renk sırıtır canım yani çok uyumsuz alakasız olur...Fakat tercihini altın sarısı (dore) + bakır renkli aksesuarlardan tercih edersen daha çok yakışacağını düşünüyorum...Karar senin ben sadece fikrimi beyan ettim...güzel günlerde mutlulukla huzurla kullanman dileğimle :34:

Son düzenleme:
model olarak koltuklarını beğendim renk konusunda da oturma yeri kahve kollar açık renk çok daha kullanışlı olur bence ama mobilyalarını yol yakınken değişrtir kurtul derim ben ben de senin gibi etrafa kulak asmayıp silerim noolcak demiştim ama ahhhhhhhhhhh ah şimdi allahtan boyanabilen eskitme mobilya almışım bari de yaza kreme boyatıcam kurtulcam inşallah ...sitede
anket yapılsa kalıbımı basarım koyu renk çok az oy alır grünüm tamam ama kullanış sıfır hatta sorular sorunlarda arkadaş dün dormuş koyu renk mobilyalarımı yapışkanlı folyoyla kaplasam olur mu diye...kısacası koyu renk mobilya mı assssssla....

Kızlar benide korkuttunuz gerçekten temizliği bu kadar zor mu bu koyu renk mobilyaların:( Benim asıl alacağım mobilyaların rengi biraz daha açıktı. Telefonumla fotoğraflarını çektim ama yükleyemeyince internetten bulup eklemiştim. iki saattir nasıl yüklenir diye uğraşıyodum bluetooth sağolsun:)

Bide onlara bakın lütfen temizlik sorunu biraz hafifler mi? Ben bu mobilyaları çok sevdim vazgeçemiyorum...

Bunlar bizim modelin fotoğrafları biraz daha açıklı koyulu

Bu da internette bulup yüklediğim koyu ton

internetinki çok koyuydu ama şimdiki resimler o kadar da değilmiş hoş da duruyor evet ayrıca nette bu kadar hoş görünmüyordu...

internetinki çok koyuydu ama şimdiki resimler o kadar da değilmiş hoş da duruyor evet ayrıca nette bu kadar hoş görünmüyordu...

Teşekkür ederim:) Temizlik konusunda ne düşünüyosun? Yine aynı sorunu yaşatır mı dersin? buradaki yorumlardan sonra araştırdım koyu ceviz ve siyahtan herkes yaka silkiyor.

aslında şöyle benim yatak odaam eskitme mobilya hani bilirsin koyu ceviz renginde başlarda iyiydi yani evdeyim çalışmıyorum çooook boş vaktım vardı anlıycan ve her gün siliyordum biraz da takıntılı bir tipim malesef illa temiz olcak hiç tozsuz annem beni bildiği için çok söyledi evlenirken kızım sen bu renk alma elinden toz bezi düşmez diye ama dinlemedim bu anlattığım 8 yıl önceydi öyle lakeler değişik renkler falan yok ya hani kayın rengi olurya parkelerde öyle renk mobilyalar vardı ya da eskitmeler ee tabi ceviz renginın albenisi fazla resmen çekiyo insanı ama sonralarda çoluk çocuk olunca gelen giden artınca evin işi derken öyle boool bol vaktin olmuyo temizlik için ve insan mobilyalarının görünüşünden çok kullanışına bakıyo daha pratik eşyalar istiyor şimdi bu yaza krem ya da beyaza boyatıcam kısmetse krem daha iyi gibi sanki klasik mobilya ne de olsa...o zaman kurtulcam inşallah çünkü siliyosun arkanı dön yine toz bie de açık renk evi daha geniş ve ferah gösteriyo ...yemek odamın renginden mesela toz konusunda acaaayip memnunum..bakabilirsin evim güzel evimden...

Back
X