• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar haydi basari hikayelerimizi paylasalim!

hiranur8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
796
6
96
Diğer
Arkadaslar hic bir seyi coook isteyip de basardiginiz oldu mu??muhakkak olmustur...Haydi burda paylasalim...Belki birseyi basarmak istedigi halde icinde o gucu hissedemeyip cesarete ihtiyaci olan arkadaslar vardir..bu vesileyle birbirimizi de yureklendirmis oluruz...kaydirigubbakcemile4

başarımıdır bilmiyorum ama benim başarı olarak kabul ettiklerim bunalmın eşiğindeyken silkinip hayata yeniden tutundum öncelikle kendime bir iş buldum bankada! çok süründüm orda çok çalıştım ama sonunda hak ettiğim yere geldim işim iyi çok şükür ama icra etmek istediğim meslek bu değil..çalışmalarımın karşılığını aldım. aöf okuyordum bitmez dedim ama bitti şimdi alese hazırlanıyorum marmaraya girmek istiyorum bunuda başaracağım. kendime inanıyorum isteğim akademisyen olmak yapamazsın diyorlar ama yapacağım yapamazsın diyen herkesde görecek. yaşım 23 yaşıtlarıma göre önde olduğumu düşünüyorum. elimde 7 senelik bankacılık/finans tecrübesi ve 2 yıllık güzel yürüttüğüm bir evliliğim var. süründüm ama değdi.

kendımı basarmıs olarak gormuyorum fakat ıyı seyler yapmaya calıstım dıyelım
o donem annem abımı 2. defa dersaneye gonderecektı bu yuzden senı gonderecek paramız yok dedı yanı benım hakkım olmasına ragmen erkek oldugu ıcın abıme oncelık verdı ben osene dersaneye gıtmeden ıstanbul unıversıtesını kazandım(arkadaslarımdan test aldım evde calıstım)
ıs yerımde meslegı bana ogretmeyen kızlar oldu ve tehdıt edıp onlara ters dusersem ısımı engelleyeceklerını soyluyorlardı
dırendım gercektende ıslerımın coguna taş koydular ama suan ısımı ıyıce öğrendım ve bukonuda turkıyenın en ünlü kişileriyle çalışıyorum
esimle evlenmeme ızın vermedıler evlendım sukur mutluyuz sımdı onlarda sevıyorlar esımı
hayat savası devam edıyor
allah kötü nıyetlılerden korusun ve iyileri muaffak etsin insallah

başarımıdır bilmiyorum ama benim başarı olarak kabul ettiklerim bunalmın eşiğindeyken silkinip hayata yeniden tutundum öncelikle kendime bir iş buldum bankada! çok süründüm orda çok çalıştım ama sonunda hak ettiğim yere geldim işim iyi çok şükür ama icra etmek istediğim meslek bu değil..çalışmalarımın karşılığını aldım. Aöf okuyordum bitmez dedim ama bitti şimdi alese hazırlanıyorum marmaraya girmek istiyorum bunuda başaracağım. Kendime inanıyorum isteğim akademisyen olmak yapamazsın diyorlar ama yapacağım yapamazsın diyen herkesde görecek. Yaşım 23 yaşıtlarıma göre önde olduğumu düşünüyorum. Elimde 7 senelik bankacılık/finans tecrübesi ve 2 yıllık güzel yürüttüğüm bir evliliğim var. Süründüm ama değdi.

tebrik ederim bence güzel başarılar

kendımı basarmıs olarak gormuyorum fakat ıyı seyler yapmaya calıstım dıyelım
o donem annem abımı 2. Defa dersaneye gonderecektı bu yuzden senı gonderecek paramız yok dedı yanı benım hakkım olmasına ragmen erkek oldugu ıcın abıme oncelık verdı ben osene dersaneye gıtmeden ıstanbul unıversıtesını kazandım(arkadaslarımdan test aldım evde calıstım)
ıs yerımde meslegı bana ogretmeyen kızlar oldu ve tehdıt edıp onlara ters dusersem ısımı engelleyeceklerını soyluyorlardı
dırendım gercektende ıslerımın coguna taş koydular ama suan ısımı ıyıce öğrendım ve bukonuda turkıyenın en ünlü kişileriyle çalışıyorum
esimle evlenmeme ızın vermedıler evlendım sukur mutluyuz sımdı onlarda sevıyorlar esımı
hayat savası devam edıyor
allah kötü nıyetlılerden korusun ve iyileri muaffak etsin insallah

iyi yapmışsın bence tebrikler

Back