• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar harun özkan a himenoplasti yaptiranlar düşünenler buraya destek olalım lütfen

Harun özkan a bende kızlık zArı dikimi için gidicem fakat Benim zarım esnek. Bu durum kızlık zarı dilimi için sorun olur mu acaba? Dikişler tutar mı ? Bilen birileri varsa memnun olurum.
yok ben onu da araştırdım esneklerde de kanama olsun diye yapılıyomuş die biliyorum ama tabi bi doktora sorsan daha iyi olur..

Mrb arkadaşlar dün bende geçici kızlık zarı dikimi yaptırdım hiç kanama falan olmadı sonrasında fakat biraz önce üç dört damla kan geldiğini gördüm bu durumla karşılaşan var mı normal midir sizce

Arkadaşlar herkese merhaba 2014 yılında harun özkana kalıcı kızlık zarı operasyonu yaptırmıştım ve durum bu hafta itibariyle neticelendi başımdan geçen olayları eşime anlattım o da sağolsun beni bağrına bastı ben ki evlenmeme kararı almış ve erkeklerden nefret eden biri olarak beni evliliğe doğru kişi olduğuna ikna etti.. her neyse arkadaşlar eşimle ilişkiye girdik ama çok zor oldu inanın ben çok kasıldım çok acılı sancılı şekilde gerçekleşti çok kan geldi ertesi gün ped falan kullanmak durumunda kaldım hala az az kanamam mevcut. Buraya yazma sebebim ise bazı arkadaşlarımın ne kadar çağresiz olduğunu ve onlara umut olmaktı. ben bu opresyonu gerçekleştirdim ama karşımdaki adamı kandıramadım kimi zaman şiddet gördüm sevgili tarafından kimi zaman hor görüldüm inşallah karşınıza sizi seven koruyan insanlar çıkar kendinizi sevin hoşçakalın kızlar...

Arkadaşlar herkese merhaba 2014 yılında harun özkana kalıcı kızlık zarı operasyonu yaptırmıştım ve durum bu hafta itibariyle neticelendi başımdan geçen olayları eşime anlattım o da sağolsun beni bağrına bastı ben ki evlenmeme kararı almış ve erkeklerden nefret eden biri olarak beni evliliğe doğru kişi olduğuna ikna etti.. her neyse arkadaşlar eşimle ilişkiye girdik ama çok zor oldu inanın ben çok kasıldım çok acılı sancılı şekilde gerçekleşti çok kan geldi ertesi gün ped falan kullanmak durumunda kaldım hala az az kanamam mevcut. Buraya yazma sebebim ise bazı arkadaşlarımın ne kadar çağresiz olduğunu ve onlara umut olmaktı. ben bu opresyonu gerçekleştirdim ama karşımdaki adamı kandıramadım kimi zaman şiddet gördüm sevgili tarafından kimi zaman hor görüldüm inşallah karşınıza sizi seven koruyan insanlar çıkar kendinizi sevin hoşçakalın kızlar...
Seni takip ediyodum ben cok sevindim senin adina insallah cok mutlu olursun

Tekrar girer misin bilmiyorum ama iliskide herhangi bi kayganlastirici tarzi bisey kullandin mi?

Tekrar girer misin bilmiyorum ama iliskide herhangi bi kayganlastirici tarzi bisey kullandin mi?
Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim canım kayganlaştırıcı kullanmadık ben çok heycanlandım çok kastım kendimi ve şuan 2. ilişkiye de giremedik eşim de sağolsun yaran geçsin öyle ilişkiye gireriz dedi.

Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim canım kayganlaştırıcı kullanmadık ben çok heycanlandım çok kastım kendimi ve şuan 2. ilişkiye de giremedik eşim de sağolsun yaran geçsin öyle ilişkiye gireriz dedi.
Ayy cok tesekkur ederim cevap verdigin icin cok mutlu ol bundan sonra insallahh:)

amin canım çok sağol :oops:
Canim birsey sormak istiyorum esin anladi mi yoksa kendin mi anlatmak istedin? Görüntü nasildi iliskiye girmeden önce bakmismiydiniz belli oluyomuydu ? Bu arada senin adina cok sevindim hersey gonlunce olsun cok cok mutlu ol insallah keske bizim karsimizada senn esin gbi anlayisli güzel insanlar ciksaydi umarim bizim sonumuzda senn gibi güzel olur

Canim birsey sormak istiyorum esin anladi mi yoksa kendin mi anlatmak istedin? Görüntü nasildi iliskiye girmeden önce bakmismiydiniz belli oluyomuydu ? Bu arada senin adina cok sevindim hersey gonlunce olsun cok cok mutlu ol insallah keske bizim karsimizada senn esin gbi anlayisli güzel insanlar ciksaydi umarim bizim sonumuzda senn gibi güzel olur

canım benim çok sağol ilişkiye başlamadan eşim benimle sevgili olmak istedi bende dedim bak bunlar bunlar geçti başımdan bu şekilde hatta dedim ben bu operasyonu yaptırdım o da benim açık görüşlü olduğumu görünce daha da çok benimle sevgili olmak istedi durumu anlayışla karşıladı hatta ben çıkar ayrılırız gözüyle bakıyordum bana ilişkiye başlarken ben bu işi evliliğe götürmek istiyorum diyerek başladı. hatta bana dedi operasyonu yaptırdın neden söylüyorsun diye güldü bende senin gibi iyi bir insana yalan söyleyemem diyerekten konuya girdim eşimi daha önceden tanıyordum arkadaşlığım vardı iyi dürüst bir insan olduğunu bildiği için öylelikle açılabildim.( Allah bin kere ondan razı olsun )......
herneyse bundan önceki ilişkimde konuyu söyledim başta bu kişi tamam falan filan dedi tabi 2 ay sonra çıktı işin kokusu bana şiddet hakarete varasıya kadar gitti olay ondan sonra dedim insanlar dürüst davranmayı haketmiyor gecelerce ağladığımı bilirim bir keresinde gözüme vurdu araba da gözüm kanlandı kan çanağına döndü kör olucaktım onun yüzünden daha neler neler yaşadım karakollara düştüm çağresizlikten, hep umutsuzdum hep erkeklere güvenmiyordum beni böyle kabullenecek biri olucağını asla aklımın ucundan geçirmezdim.. ama az da olsa inanın iyi insanlar var inancınızı lütfen kaybetmeyin kızlar sizler değerlisiniz aileniz için

canım benim orası tamamen kapalı sadece adet kanamalarının geçeceği kadar ufak delik bırakmıştı doktor.
Ayyy sen neler yaşamışsın kuzum öyle Rabbim iyi niyetini kalbinin temizligini gördüğü için seninde karşına senin gibi insan çıkarmış çok sevindim senin adına cnm rabbim mutluluğunuzu daim etsin insllah diyorm ya keske bizim karsimizada senn esin gbi durust sevgi dolu güzel insalar cikarsaydi bende soylemeyi cok istedm ama bna sordgu ilk sey bu oldu asla kabullenmiceginde anladim cok karsi keske böyle olmasaydi nasip böyleyms ailem istegiyle oldu bnmki baska yapck biseym yoktu tamda anlattigin bi insan vardi onu kaybettm malsf nasip boyleyms demekki ayy darisi bnm gibi tüm kizlarn basina insllh bzde snn gbi güzel sonuc aliriz bnde akin beye yaptrdm bir ayi doldurmk uzerym 6 gun fln var o bolge kapali ama delik fln yok gbi ibsllh sonuclar guzel olur

Canım cok sevındım yalnız merakımı yenemıyorum işlemı yaptın ve sonuç olumlu
Neden daha sonra söyledınkı? Birde kanaman cok oldumu?

Canım cok sevındım yalnız merakımı yenemıyorum işlemı yaptın ve sonuç olumlu
Neden daha sonra söyledınkı? Birde kanaman cok oldumu?
sadece vicdan ve karşı tarafa çok güvenmem inan ben bu sırla senelerce yaşayamazdım. en başında söyledim daha sevgili olmadan o da tama dedi hemen nişan düğün yaptık. aa karşımdaki insan güven vermese ve ailem zorla evlendirdiği biri olsaydı o zaman söyleyemzdim tabi . benim amacım sizlere yardımcı olmaktı sakın altında art niyet aramayın profilime giirip önceki mesajlarımı okuyabilirsiniz 2014den beri buralardayım.

sadece vicdan ve karşı tarafa çok güvenmem inan ben bu sırla senelerce yaşayamazdım. en başında söyledim daha sevgili olmadan o da tama dedi hemen nişan düğün yaptık. aa karşımdaki insan güven vermese ve ailem zorla evlendirdiği biri olsaydı o zaman söyleyemzdim tabi . benim amacım sizlere yardımcı olmaktı sakın altında art niyet aramayın profilime giirip önceki mesajlarımı okuyabilirsiniz 2014den beri buralardayım.

Canım asla öyle bir durum yok burda harun özkanın reklamnı yapan asla görmedım kendısı bu işte uzmandır benım basından berı düşündüğü m ıkı doktordan biridir
Bende fiyat aldım cok pahalı gelınce vazgectım en cok ıcıme sinen akın bey oldu ama akın bey cok sukur sorunum yok:) ama akın bey olmasaydı kesın harun beye gıderdım kendısı bu işte uzman
Bunu bir kez daha anlamıs oldum:) bu arada evlılıgınde ınsallah cok mutlu olursun:)

Canım asla öyle bir durum yok burda harun özkanın reklamnı yapan asla görmedım kendısı bu işte uzmandır benım basından berı düşündüğü m ıkı doktordan biridir
Bende fiyat aldım cok pahalı gelınce vazgectım en cok ıcıme sinen akın bey oldu ama akın bey cok sukur sorunum yok:) ama akın bey olmasaydı kesın harun beye gıderdım kendısı bu işte uzman
Bunu bir kez daha anlamıs oldum:) bu arada evlılıgınde ınsallah cok mutlu olursun:)
teşekkürler canım çok mutluyuz yakın zaman için çocuk bile düşünüyoruz

teşekkürler canım çok mutluyuz yakın zaman için çocuk bile düşünüyoruz

Masallah darısı benım basıma:) insallaH kanamam olur benımde sıkıntı yasamam
Öyle vicdan yapacak biri degılım ben
Tek istedıgım yaptırdığım ıslem olumlu sonuclansın
İnsallah güzel bir evlılıgım olur

Back