• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hamile olmak istemiyorum lütfen yardim edin

lutfenyardum

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
42
-8
6
Sevgilim 2 defa icime sokup çıkarttı daha sonra ayaga kalkıp dışarı boşaldı ama zevk suyunun icime girmesinden suphelenip hemen ertesi gün hapı aldim 2 saat icinde onu ictim 5 gün geçti ve 2 gundur kahverengi bi kanama var çok korkuyorum hamile olmak istemiyorum, yardım eder misiniz. Evde karbonatla test diye bisey okudum onu yaptım kopururse hamileymisiz azıcık köpürdü ama sabah uyandigim gibi yapmıstim burası çok küçük bi yer test yaptiramiyorum...:((

Ertesi gün hapının etkisiyle olmuştur muhtemelen o lekelenme. Yapıyorsanız da bu işi öyle korunmayın hanımefendi. O korunma yöntemi değil çünkü. Ertesi gün hapı da çok iyi bir şey değil tüm hormonları alt üst ediyorsunuz

Ertesi gün hapının etkisiyle olmuştur muhtemelen o lekelenme. Yapıyorsanız da bu işi öyle korunmayın hanımefendi. O korunma yöntemi değil çünkü. Ertesi gün hapı da çok iyi bir şey değil tüm hormonları alt üst ediyorsunuz
Biliyorum çok zararlı ama birden gelişti. Hemen hapı içtim ama suan kahverenkli kan geliyor. Stresden günlerdir ağlıyorum. Bisey var mıdır. :( :( Bide adetim bittikten 2 gun sonra yapmıştık ovulasyona 13 gunum var suan

Telaşınızı anlıyorum ama keşke hamile kalmak o kadar kolay olsaydı.
1.adetiniz bitiminden 2 gün sonra birlikte olmuşsunuz
2.ertesi gün hapı almışsınız
3.geri çekilme yöntemini kullanmışsınız(bu bir korunma yöntemi değil)
Sonuç hamile değil evhamlısınız. Ayrıca karbonat vs kafanızı bulandırmayın endişeniz varsa gidip kanda HCG baktırın.

Telaşınızı anlıyorum ama keşke hamile kalmak o kadar kolay olsaydı.
1.adetiniz bitiminden 2 gün sonra birlikte olmuşsunuz
2.ertesi gün hapı almışsınız
3.geri çekilme yöntemini kullanmışsınız(bu bir korunma yöntemi değil)
Sonuç hamile değil evhamlısınız. Ayrıca karbonat vs kafanızı bulandırmayın endişeniz varsa gidip kanda HCG baktırın.
Teşekkürler bilgilendirmeniz için aşırı stresliyim ama.. kan neden gelir yaniyor bide idrarımı yaparken. Bunun hakkinda bilginiz varsa yardim eder misiniz.

Sevgilim 2 defa icime sokup çıkarttı daha sonra ayaga kalkıp dışarı boşaldı ama zevk suyunun icime girmesinden suphelenip hemen ertesi gün hapı aldim 2 saat icinde onu ictim 5 gün geçti ve 2 gundur kahverengi bi kanama var çok korkuyorum hamile olmak istemiyorum, yardım eder misiniz. Evde karbonatla test diye bisey okudum onu yaptım kopururse hamileymisiz azıcık köpürdü ama sabah uyandigim gibi yapmıstim burası çok küçük bi yer test yaptiramiyorum...:KK43:(
Şöyle konuları gördüğüm zaman gerçekten çok sinirleniyorum. Kırmamaya yargılamamaya çalışıyorum ancak tahmin ediyorum ki yaşın çokta büyük değil. Geleceğinizin garantisi olmayan oğlanlarla sırf bir hevesle yaptığınız şeylerin geleceğinizi nasıl etkileyeceği hakkında hiç bir bilginiz yok. Hamile de değilsin çok yüksek ihtimalle, boşuna kendini kurup teglinin gecikmesine sebep olacaksın. Bir abla tavsiyesi olarak gör. Birşeyleri yerinde zamanında doğru insanlarla yaşamayı tercih ediniz. Hamile kalsam ailem ne der, beni bu çocuk alır mı yoksa kaybolur gider mi. Ben bu çocuğu doğurur muyum yoksa evlat katili mi olurum diye bir sorgulayın ya. Allah için biraz sorgulayın size verilen veli nimet olan o aklı biraz kullanın rica ediyorum artık.

Bana sorarsanız mümkün değil yine de korkunuz varsa buradaki insanlar size yardımcı olamaz bir hastaneye gitmenizi öneririm
Bnada yardimci olun lütfen iliski yasadim ve 4 gun sonra bu hapin var oldugunu ogrendim 4 gun ilaci kulandim hamile kalma gibi bi riskim varmi acaba yardimci ola bilirmisiniz

Sevgilim 2 defa icime sokup çıkarttı daha sonra ayaga kalkıp dışarı boşaldı ama zevk suyunun icime girmesinden suphelenip hemen ertesi gün hapı aldim 2 saat icinde onu ictim 5 gün geçti ve 2 gundur kahverengi bi kanama var çok korkuyorum hamile olmak istemiyorum, yardım eder misiniz. Evde karbonatla test diye bisey okudum onu yaptım kopururse hamileymisiz azıcık köpürdü ama sabah uyandigim gibi yapmıstim burası çok küçük bi yer test yaptiramiyorum...:KK43:(
Ertesi gün hapından sonra kanama lekelenme tarzi birşey oluyor zaten.

Back
X