arkadaslar hamile olabilrmiyim yardım edin

sarizilli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
29
0
ben görev geregi bir köyde görev yapıyorum dolayısıyla sürekli ilçeye inemiyorum test fln yapamıyorum ama meraktanda catlıyorum neyse sorunum su
gecen ay adet gecikmesinden doktora gittim bana bi ilaç verdi adet oldum bu ay da tam günü geldiginde kanamam olmadı ama 3 gündür kanama yok kahverengi akıntı var ama cok diil ara ara 3 gündür toplasan 5 damla omamıştır neyse sorum su arkadaslar sizce hamile olabilirmiyim..... inş. hamileyimdir yaaaa:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

valla arkadaşım geçen ay da geçikme olmuş...bu nedenle bilemeyizancak test ile anlayabilirsin..kesin olsun dersen kan tahlili....
belirtin falan var mı??

ben evde yedek test bulunduruyordum hep sende keşke alıp koysaydın eve...

inşallah hamilesindir...
benim ailemde konyada....

canım benim çok tesekkür ederim aerık test fln bakacm csresine bu arada önceden konyadaydım şimdi erzurumun bi köyündeyim :KK43: ama konya cok güzel bi yer

bende canım adet gecikmesinden vede çok az oluyodum die doktora gittim bana bir ilaç verdi ve çok adet olmayı beklerken 3gün kahverengi leke şeklinde oldum daha sonrada olmadım soraki ay düzenli olmaya baişladım. inşallah hamilesindir ama fazla umutlanma test yapmadan

:Saruboceq:inş. cnm yarın doktora gidicem bakalım ama daha teorik olarak 4 gün gecikti kahverengi lekeleri saymassak anlasılır mı ki gebelik

X