Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar hamile olabilir miyim testte bakarmisinizzzz acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
Selam kizlar duphaston kullanıyorum adet olmak için bir hafta once kandan baktım negatif adet olmayinca test aldım boyle çıktı ne dersiniz heyacanlandm yarın sabah gidip kan vereyim.diyorum

Eklentiler

• IMG_20201217_162722.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_20201217_162703.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 237
  • IMG_20201217_162010.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 242
Üç dört dk sonra namaz kıldım geldim baktım boyleydii işte
3-4 dakikadan fazladır bence idrar sonrası abdest alıp namaz kılmak 5 dakikadan fazladır tahminimce bildiğim kadarıyla 5 dk sonrası çıkan sonuç doğru kabul edilmiyor ama yine de kan ver emin olursun

Arkadaşlar testi bu şekilde çıkıp hamile olduğunu yada adet olduğunu bilenler yokmuuu bak sabahlar olmicak banaaa

Arkadaşlar testi bu şekilde çıkıp hamile olduğunu yada adet olduğunu bilenler yokmuuu bak sabahlar olmicak banaaa
Ben bu şekilde öğrendim hamileligimi nedense sadece ben görebiliyordum :) kan değerim 30 küsur çıkmıştı

Testler cogu zaman hatali cikariyor zaten o yuzden kan en temizi insallah guzel sonuc alirsin yaz merak ederim insallah ikimizede hepimize
Yazarım inşallah bir hafta önce kanda çıkmadığı için tedirginim yine de umutlanmamak için elimden geleni yapıyorum

Bu arada sonucun e nabızda gözükmez hangi ildeysen sağlık ocagı tahlil sonuçları yazın çıkar örnek Hatay sağlık ocağı tahlil sonuçları gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…