Üç dört dk sonra namaz kıldım geldim baktım boyleydii işteOlabilir silik görünüyor hemen mi çıktı pembe mi renk
3-4 dakikadan fazladır bence idrar sonrası abdest alıp namaz kılmak 5 dakikadan fazladır tahminimce bildiğim kadarıyla 5 dk sonrası çıkan sonuç doğru kabul edilmiyor ama yine de kan ver emin olursunÜç dört dk sonra namaz kıldım geldim baktım boyleydii işte
Sonradan çizgi çıkıp hamile olan çok var adet olana kadar umut kaybetmeyenlerdenimÜç dört dk sonra namaz kıldım geldim baktım boyleydii işte
İnşallah ya bakalimmmSonradan çizgi çıkıp hamile olan çok var adet olana kadar umut kaybetmeyenlerdenim
Ben bu şekilde öğrendim hamileligimi nedense sadece ben görebiliyordum :) kan değerim 30 küsur çıkmıştıArkadaşlar testi bu şekilde çıkıp hamile olduğunu yada adet olduğunu bilenler yokmuuu bak sabahlar olmicak banaaa
Testler cogu zaman hatali cikariyor zaten o yuzden kan en temizi insallah guzel sonuc alirsin yaz merak ederim
İnşallah sende bende isteyen herkese de Allah nasip eder yarın sabah gidip kan vercem
Yazarım inşallahTestler cogu zaman hatali cikariyor zaten o yuzden kan en temizi insallah guzel sonuc alirsin yaz merak ederiminsallah ikimizede hepimize
GercwktenmiiBen bu şekilde öğrendim hamileligimi nedense sadece ben görebiliyordum :) kan değerim 30 küsur çıkmıştı
Evet ben gördüm ama bu hemen mi ciktiGercwktenmiigorebildinizmi peki benim cizgimii
5 dakika sonra falan sanırımEvet ben gördüm ama bu hemen mi cikti
Tekrar test yaptınız mı bu test laboquick se eger hamilesindir5 dakika sonra falan sanırım
Yok ovula testiydidiTekrar test yaptınız mı bu test laboquick se eger hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?