Arkadaşlar hamile miyim

Hamile miyim

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 5 100,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

xNursss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
65
7
36
19 yaşındayım. Sevgilimle adetimin son günü yani 3-4 kasım da sürtünme ile ilişki yaşadık. cinsel organlar temas etti ve korunmadık. erkek arkadaşım boşalmadı. hamile olduğumu düşünüp uzun süre stres yaşadım ve İlişki ardından 25 kasım da kanamam oldu ama implasyon kanaması olabilir mi diye endişelendim çünkü daha önceki kanamama göre az geldi gibi hissettim. damla damla gelmedi pedin orta bölümünü orda derecede doldurdu. 4-5 gün sürdü. 29 kasımda bitti arından korkudan kanamadan 2 gün sonra (1 aralık) idrar testi yaptım -predictor early- fakat üstünde 6 güne kadar adet geçimi yazıyordu yanlış zamanda yaptım sanırım negatif çıktı. 3 aralık pazartesi günü de kanda beta-hcg ye baktırdım. 0.01 çıktı. Ardında 6 aralık sabahı idrar testi yaptım mintech midir nedir onunla. Negatif çıktı. sizce doğru mudur? yani hamilelik var mıdır? kanamadan sonra sol kasığımda ve belimde hafif ağrılar var. belimin ağrısı geçti ama kasığım hafif ağrıyor. üşütmekten midir sizce? çünkü baya bi soğukta kaldım?

Boşalmadan hamile kalamazsın. Tıbben mümkün görünmüyor. O hisler psikolojik. Yıllardır anne olmak isteyen ben o hisleri çok yaşadım. Sonuç hala çocuğum yok.

Rabbim inşallah evlat nasip eder size ve sizin gibi çocuğunun olmasını isteyenlere. Kan testini doğru zamanda mı yaptım sizce? O kanama implasyon olsa bile kanamadan 3 gün sonra çıkar mı hcg
Boşalmadan hamile kalamazsın. Tıbben mümkün görünmüyor. O hisler psikolojik. Yıllardır anne olmak isteyen ben o hisleri çok yaşadım. Sonuç hala çocuğum yok.
sii

Rabbim inşallah evlat nasip eder size ve sizin gibi çocuğunun olmasını isteyenlere. Kan testini doğru zamanda mı yaptım sizce? O kanama implasyon olsa bile kanamadan 3 gün sonra çıkar mı hcg

sii
Amin canım inşallah. Doğru zamanda yapmışsın. 6 aralıkta öğrenirdin hamile olsan. İçin rahat olsun. Kendini dinlemeyi bırak.

Amin canım inşallah. Doğru zamanda yapmışsın. 6 aralıkta öğrenirdin hamile olsan. İçin rahat olsun. Kendini dinlemeyi bırak.
Teşekkür ederim ablacığım. Ben yine de her ihtimale karşı yarın kan testi yapayım içim rahat etsin :)

4,5 gun kanamam oldu yazmissin. Canim yerlesme kanamasi zaten cogunda olmaz. Kaldi ki olsa bile bi defaya mahsus olur. Yani. Imkansiz. Yorma kafani bosuna.

4,5 gun kanamam oldu yazmissin. Canim yerlesme kanamasi zaten cogunda olmaz. Kaldi ki olsa bile bi defaya mahsus olur. Yani. Imkansiz. Yorma kafani bosuna.
Teşekkür ederim ablam. O da kafama takılmıştım açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim. Bazı bloglarda uzun süren kişilerde olmuş korkmuştum

Hamile değilsin. 30 gün geçtiyse çoktan çıkması gerek. Tamamen psikolojik, zaten boşalma olmadan da bebek olması mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…