Emin misin ablam çünkü kasığım 1 haftadır ağrıyor ve karnım şiş sanki afedersin gazım var gibi.Hamile değilsiniz
siiBoşalmadan hamile kalamazsın. Tıbben mümkün görünmüyor. O hisler psikolojik. Yıllardır anne olmak isteyen ben o hisleri çok yaşadım. Sonuç hala çocuğum yok.
Amin canım inşallah. Doğru zamanda yapmışsın. 6 aralıkta öğrenirdin hamile olsan. İçin rahat olsun. Kendini dinlemeyi bırak.Rabbim inşallah evlat nasip eder size ve sizin gibi çocuğunun olmasını isteyenlere. Kan testini doğru zamanda mı yaptım sizce? O kanama implasyon olsa bile kanamadan 3 gün sonra çıkar mı hcg
sii
Teşekkür ederim ablacığım. Ben yine de her ihtimale karşı yarın kan testi yapayım içim rahat etsin :)Amin canım inşallah. Doğru zamanda yapmışsın. 6 aralıkta öğrenirdin hamile olsan. İçin rahat olsun. Kendini dinlemeyi bırak.
Çünkü idrar testine güvenemiyorum. İlişkiden yaklaşık 30 gün geçtiAmin canım inşallah. Doğru zamanda yapmışsın. 6 aralıkta öğrenirdin hamile olsan. İçin rahat olsun. Kendini dinlemeyi bırak.
Teşekkür ederim ablam. O da kafama takılmıştım açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim. Bazı bloglarda uzun süren kişilerde olmuş korkmuştum4,5 gun kanamam oldu yazmissin. Canim yerlesme kanamasi zaten cogunda olmaz. Kaldi ki olsa bile bi defaya mahsus olur. Yani. Imkansiz. Yorma kafani bosuna.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, inşAllah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde elinize alırsınız:)Hamile değilsin. 30 gün geçtiyse çoktan çıkması gerek. Tamamen psikolojik, zaten boşalma olmadan da bebek olması mümkün değil
Amin çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, inşAllah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde elinize alırsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?