Olmasızor ama ben bu testi yaptığımda bişey yoktu bi kaç saat sonra baktığımda hemen c nin yanında silik bi çizgi t nin altında değil c çizgisinin hemen yanında ne demek Oluyo bu ondan önce 2 tane yaptığım teste sadece tek çizgi var lütfen cevaplayınMaydonoz suyu için öyleyse söktürsün adeti
Yani ilişkiden sonra adet oldum şimdiye olsa belli olması gerekit diye düşünüyorum 7 hafta kadar bi süre geçti ilişkiden sonra sonuçta ama yinede kafamda hep bi soru işareti varCanım adetin çok gecikmiş olsa muhtemel hemen çıkardı emin ol koyu şekilde sen de öyle bir şey durum söz konusu değil iki çizgi oldu mu pozitif tek çizgi oldu mu negatiftir bir de hangi saat aralığı ile yaptın bilmiyorum ama yarın bir tane daha ilk sabah idrarı ile yap artık kesin sonucu alırsın bana yok gibi geldi
Ben hamile kaldığımda üstüne görmüştüm pembe geldi önce sonra kahve lekeler geldi hemen kullanmasaydın söktürücü derim benArkadaşlar bugün tarlusalın 6. Gününün sabah ilacını içtim akşam bi tane kaldı sadece az kahverengi leke oldu çamaşırım sonra da az az grliyo sildikce adetin başlangıcıdır demi butarlusalın son ilacını içmem gerekir mi
Ama ben hamile olsaydım teste çıkması gerek mez miydi 11 şubatta ilişkim olddu 3 tane test yaptım tarlusal hamile olsan bile adet olmamızı sağlar mıBen hamile kaldığımda üstüne görmüştüm pembe geldi önce sonra kahve lekeler geldi hemen kullanmasaydın söktürücü derim ben
Ve 11şubattan sonra 28 şubatta adet oldum bu ay geciktimAma ben hamile olsaydım teste çıkması gerek mez miydi 11 şubatta ilişkim olddu 3 tane test yaptım tarlusal hamile olsan bile adet olmamızı sağlar mı
11subattab sonra ilişkiye girmediysen değilsindir ozaman ben geciktin sanmistim bayaVe ben
Ve 11şubattan sonra 28 şubatta adet oldum bu ay geciktim
Yok canım en son 11 şubat11subattab sonra ilişkiye girmediysen değilsindir ozaman ben geciktin sanmistim baya
Yok benceKizlar yardim edin lütfen adetim 5 gin gecti fakat eminde degilim cunku düzensiz adet görüyorum yani gecmemiste olabilir gebelik var mi sizce cok cok silik
noldu adet oldunuz mu?ben de aynı durumdayımKızlar hala olmadım adet
Oldum canım çok şükürnoldu adet oldunuz mu?ben de aynı durumdayım
aynı durumdayız ben de yarın hastaneye gidicemOldum canım çok şükür
Bence negatif canım ama yimede git kendini yemektense düşünerek kesin cevap al benim durum farklıydı gidemedim çok stres yaşadım inşallah dilediğin oluraynı durumdayız ben de yarın hastaneye gidicem
geçmiş olsun büyük stres atlattın :)
ben ilişkiden 17 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı dünkü test böyle kafayı yiyorum
İnşallah çok sağolBence negatif canım ama yimede git kendini yemektense düşünerek kesin cevap al benim durum farklıydı gidemedim çok stres yaşadım inşallah dilediğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?