Umarım öyledir içmediğim bitki çayı kalmadı tarlusala başladım yine olmadım kafam çok karıştı acaba üstüne görme mi oldum diyeİyide cnm üstüne adet olmuşsun psikolojik olarak oyle gecikme olmuş .. işk 10 dk da çıkan sonuc doğrudur
Eğer üstüne görme olsaydın ki baya olmuş hemen çıkardı cnm bence mevsimseldir yada psikolojikUmarım öyledir içmediğim bitki çayı kalmadı tarlusala başladım yine olmadım kafam çok karıştı acaba üstüne görme mi oldum diye
Teşekkür ederim inşallah dediğin gibidirEğer üstüne görme olsaydın ki baya olmuş hemen çıkardı cnm bence mevsimseldir yada psikolojik ☺☺ Kafanı rahatlat biraz gelir eminim
inşallah öyledir biran önce olurum yoksa kafayı yiycemİlk olarak ilişkiye girdikten sonra adet olduysan diğer aya hamile kalman imkansız 28 martta adet olmayışın korktuğun için gecikebilir 2. Olarakta idrar testini yaptıktan sonra 10 veya 20 dakika sonrası doğru gösterir 1-2saat geçip bakarsan yanılırsın.yani hamile değilsin
İlk olarak ilişkiye girdikten sonra adet olduysan diğer aya hamile kalman imkansız 28 martta adet olmayışın korktuğun için gecikebilir 2. Olarakta idrar testini yaptıktan sonra 10 veya 20 dakika sonrası doğru gösterir 1-2saat geçip bakarsan yanılırsın.yani hamile değilsin
Strrstrn bu kadar gecikmesi normal mi 9 gün olduHay Allah’ım kimisi hamile kalmış olayım nooluuurr diye beynine sinyal verir adetini geciktirir
Kimi noooluur kalmayayım olmasın öyle biley diye kafayı takar adetini geciktirir
nolacak bizim halimiz ya
Strrstrn bu kadar gecikmesi normal mi 9 gün oldu
Virüsten dolayı hastaneye de gidemiyorum ki olsa 3 tane test yaptım orda çıkmaz mıydı bugün bidaha yapcamoho neler olur.
Miden bulanır, başın döner, iştahın açılır. Karnı şişen bile var.
Beyne ne dersen onu yapar:)
Şimdi gitsen kan versen sonuç %100 negatif çıksa iki saate kalmaz sökülürsün.
Ben beş veya yedi gün gecikmesi en fazla normal diye duymuştum aslında dokuz günde fazla imiş adetiniz normalde düzenli ise bi doktor kontrolü iyi olurStrrstrn bu kadar gecikmesi normal mi 9 gün oldu
Virüsten dolayı hastaneye de gidemiyorum ki olsa 3 tane test yaptım orda çıkmaz mıydı bugün bidaha yapcam
Ve hep düzenli oluyordum ben pozitif çıkmasından korkuyorumBen beş veya yedi gün gecikmesi en fazla normal diye duymuştum aslında dokuz günde fazla imiş adetiniz normalde düzenli ise bi doktor kontrolü iyi olur
Stresten düşünemiyorum bile sizin gibiTabiki çıkardı hatta çıkmak ne kelime 3 ay olmuş karnımda futbol oynamaya başlardı
Sperm en fazla 3 gün yaşayabilir vücutta.
Sen ilişkinin olduğu ay hamile kalmış olsan bir daha adette görmezdin, üstüne görme öyle adet gibi değilBir dahada ilişkin olmadıysa 3 ay önceki spermin seni döllemesi mümkün değil zaten hani öyle spermi 3 ay yaşayan bi adam varsa söyle müzeye koyalım kendisini
Ah Allah’ım neler neler :)
En belirgini kan testi aslında olabiliyormuş o kadar gecikmelerde burda okudum yine ve sonunda oluyorlar işte yakınınızda sağlık ocağınız varsa dokuz gün geciktim derseniz kesin yaparlar test doktorlar da çünkü gecikmeyi baza alıyorlar o yüzden garantilersinizVe hep düzenli oluyordum ben pozitif çıkmasından korkuyorum
Ama ben bekarım sağlık ocağında hastanede yaptıramam özele gitmen gerek onada mesafe var diye evden çıkamıyorumEn belirgini kan testi aslında olabiliyormuş o kadar gecikmelerde burda okudum yine ve sonunda oluyorlar işte yakınınızda sağlık ocağınız varsa dokuz gün geciktim derseniz kesin yaparlar test doktorlar da çünkü gecikmeyi baza alıyorlar o yüzden garantilersiniz
Maydonoz suyu için öyleyse söktürsün adetiAma ben bekarım sağlık ocağında hastanede yaptıramam özele gitmen gerek onada mesafe var diye evden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?