• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar hamile miyim lütfen yardımcı olun

sinos2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
22
5
1
25
11 şubatta korunmadan ilişki yaşadım, 28 şubat adet günüm adet oldum.. Martın 28 yine olmam gerekiyodu ama olmadım test yaptım 3 gün gecikince 2 tane tek çizgi çıktı bugün tekrar yaptım negatif ti 1 kaç saat sonra baktığımda hemen c nin yanında t nin altında değil c çizgisinin yanında silik bi çizgi çıkmış hamile miyim

İyide cnm üstüne adet olmuşsun psikolojik olarak oyle gecikme olmuş .. işk 10 dk da çıkan sonuc doğrudur

İyide cnm üstüne adet olmuşsun psikolojik olarak oyle gecikme olmuş .. işk 10 dk da çıkan sonuc doğrudur
Umarım öyledir içmediğim bitki çayı kalmadı tarlusala başladım yine olmadım kafam çok karıştı acaba üstüne görme mi oldum diye 🤦‍♀️

Umarım öyledir içmediğim bitki çayı kalmadı tarlusala başladım yine olmadım kafam çok karıştı acaba üstüne görme mi oldum diye 🤦‍♀️
Eğer üstüne görme olsaydın ki baya olmuş hemen çıkardı cnm bence mevsimseldir yada psikolojik ☺️☺️ Kafanı rahatlat biraz gelir eminim

İlk olarak ilişkiye girdikten sonra adet olduysan diğer aya hamile kalman imkansız 28 martta adet olmayışın korktuğun için gecikebilir 2. Olarakta idrar testini yaptıktan sonra 10 veya 20 dakika sonrası doğru gösterir 1-2saat geçip bakarsan yanılırsın.yani hamile değilsin

İlk olarak ilişkiye girdikten sonra adet olduysan diğer aya hamile kalman imkansız 28 martta adet olmayışın korktuğun için gecikebilir 2. Olarakta idrar testini yaptıktan sonra 10 veya 20 dakika sonrası doğru gösterir 1-2saat geçip bakarsan yanılırsın.yani hamile değilsin
inşallah öyledir biran önce olurum yoksa kafayı yiycem

Hay Allah’ım kimisi hamile kalmış olayım nooluuurr diye beynine sinyal verir adetini geciktirir
Kimi noooluur kalmayayım olmasın öyle biley diye kafayı takar adetini geciktirir

nolacak bizim halimiz ya :KK14:

Hay Allah’ım kimisi hamile kalmış olayım nooluuurr diye beynine sinyal verir adetini geciktirir
Kimi noooluur kalmayayım olmasın öyle biley diye kafayı takar adetini geciktirir

nolacak bizim halimiz ya :KK14:
Strrstrn bu kadar gecikmesi normal mi 9 gün oldu

oho neler olur.
Miden bulanır, başın döner, iştahın açılır. Karnı şişen bile var.
Beyne ne dersen onu yapar:)
Şimdi gitsen kan versen sonuç %100 negatif çıksa iki saate kalmaz sökülürsün.

oho neler olur.
Miden bulanır, başın döner, iştahın açılır. Karnı şişen bile var.
Beyne ne dersen onu yapar:)
Şimdi gitsen kan versen sonuç %100 negatif çıksa iki saate kalmaz sökülürsün.
Virüsten dolayı hastaneye de gidemiyorum ki olsa 3 tane test yaptım orda çıkmaz mıydı bugün bidaha yapcam 🤦‍♀️

Ben beş veya yedi gün gecikmesi en fazla normal diye duymuştum aslında dokuz günde fazla imiş adetiniz normalde düzenli ise bi doktor kontrolü iyi olur

Virüsten dolayı hastaneye de gidemiyorum ki olsa 3 tane test yaptım orda çıkmaz mıydı bugün bidaha yapcam 🤦‍♀️

Tabiki çıkardı hatta çıkmak ne kelime 3 ay olmuş karnımda futbol oynamaya başlardı 😂
Sperm en fazla 3 gün yaşayabilir vücutta.
Sen ilişkinin olduğu ay hamile kalmış olsan bir daha adette görmezdin, üstüne görme öyle adet gibi değil 😁 Bir dahada ilişkin olmadıysa 3 ay önceki spermin seni döllemesi mümkün değil zaten 😁 hani öyle spermi 3 ay yaşayan bi adam varsa söyle müzeye koyalım kendisini 😂

Ah Allah’ım neler neler :)

Tabiki çıkardı hatta çıkmak ne kelime 3 ay olmuş karnımda futbol oynamaya başlardı 😂
Sperm en fazla 3 gün yaşayabilir vücutta.
Sen ilişkinin olduğu ay hamile kalmış olsan bir daha adette görmezdin, üstüne görme öyle adet gibi değil 😁 Bir dahada ilişkin olmadıysa 3 ay önceki spermin seni döllemesi mümkün değil zaten 😁 hani öyle spermi 3 ay yaşayan bi adam varsa söyle müzeye koyalım kendisini 😂

Ah Allah’ım neler neler :)
Stresten düşünemiyorum bile sizin gibi

Ve hep düzenli oluyordum ben pozitif çıkmasından korkuyorum
En belirgini kan testi aslında olabiliyormuş o kadar gecikmelerde burda okudum yine ve sonunda oluyorlar işte yakınınızda sağlık ocağınız varsa dokuz gün geciktim derseniz kesin yaparlar test doktorlar da çünkü gecikmeyi baza alıyorlar o yüzden garantilersiniz

En belirgini kan testi aslında olabiliyormuş o kadar gecikmelerde burda okudum yine ve sonunda oluyorlar işte yakınınızda sağlık ocağınız varsa dokuz gün geciktim derseniz kesin yaparlar test doktorlar da çünkü gecikmeyi baza alıyorlar o yüzden garantilersiniz
Ama ben bekarım sağlık ocağında hastanede yaptıramam özele gitmen gerek onada mesafe var diye evden çıkamıyorum 🤦‍♀️

Ama ben bekarım sağlık ocağında hastanede yaptıramam özele gitmen gerek onada mesafe var diye evden çıkamıyorum 🤦‍♀️
Maydonoz suyu için öyleyse söktürsün adeti

Back