Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar gölge yaptırmak istiyorum güzel bi sarıdannn

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
canlarım gölge yaptırmak istiyorum fakat nasıl yaptırcağımı hangi renk bilemiyorum güzel bi sarı olsun istiyorum lütfen fikir veya model verin nasıl olmalı ten rengim kumral saç rengimde aralarda önlere doğru hafif balyajım var ama sarısı çok çiğ durmaya başladı yardım resim ekleyemiyorum kapalıyım

taban rengi baz alınarak yapılır gölge ve röfle.....ama balyaj öyle değildir,,,renk seçimi daha özgürdür canım....o yüzden sarı gölge yaptırmak istiyorum diye bişiy olamaz...saçın ne ölçüde izin veriyorsa o ölçüde açık bir tonu kullanır kuaför,,,,çok açık kumralsan anca dore sarılar gider,,,biraz daha koyuysan sandre tonlar,,ve çok çok açık sarıya kaçan bazda ise platin röfleler güzel durur mesela.....önemli olan renkler arası armoni.....mesela karamel tonlara sarı röfle yada gölge çok çiğ durur ama burda gördüğümüz kadarıyla bazı arkadaşlar yaptırmışlar....bence hoş olmuyor

teşekkürler canım cevap verdiğin canım anladığım kadarıyla saçımın bi kaç ton açığına yapılacak gölge sandre tonlar nasıl oluyor peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…