• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar gerçek 8 parça saç çıtçıt isteyen var mı çikolata kahve

Ilgilenen olursa yarı fiyatın altında satarım 140 a almıştım 70 e veririm,sıfır denilebilir
kuaföre götürmedim iki ürünümü de önce buraya teklife açtım kızlar

Eklentiler

• $SAM_1644.jpg
    $SAM_1644.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 77
  • $SAM_1645.jpg
    $SAM_1645.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 90
  • $SAM_1646.JPG
    $SAM_1646.JPG
    241,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $SAM_1647.JPG
    $SAM_1647.JPG
    19,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $SAM_1648.JPG
    $SAM_1648.JPG
    237,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $SAM_1649.jpg
    $SAM_1649.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 84
Ben çalışıyorum. Çok yoğunum iki dakika görüp çıkmıştım. Kusura bakmayın.

Birde benim saçlarım elegan kahve 9 luk oksidan ile boyanıyor biraz daha açık. açtırıp boyatmam mı lazım ki biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Ben çalışıyorum. Çok yoğunum iki dakika görüp çıkmıştım. Kusura bakmayın.

Birde benim saçlarım elegan kahve 9 luk oksidan ile boyanıyor biraz daha açık. açtırıp boyatmam mı lazım ki biliyor musunuz?

canım bu saç aldığımda yanidoğal hali simsiyahtı,gözümünönünde boyayla açtı rengini....ikinci kez açılınca nasıl olur inan bilmiyorum kuaföre sormak lazım..bu saç bayağa uzundu ama ben doğallığı sevdiğim için kat şeklinde kestirdim kuaförüm yapma dediyse de dinlemedim,keşke dinleseymişim çünkü kullanamadım sonuçta.....afedersin çalıştığını bilmiyordum.Rengi kahve telvesi var ya hah işte birazcık dakha açığı,elegan nasıl oluyo hiç bilmiyorum cnm.

canım bu saç aldığımda yanidoğal hali simsiyahtı,gözümünönünde boyayla açtı rengini....ikinci kez açılınca nasıl olur inan bilmiyorum kuaföre sormak lazım..bu saç bayağa uzundu ama ben doğallığı sevdiğim için kat şeklinde kestirdim kuaförüm yapma dediyse de dinlemedim,keşke dinleseymişim çünkü kullanamadım sonuçta.....afedersin çalıştığını bilmiyordum.Rengi kahve telvesi var ya hah işte birazcık dakha açığı,elegan nasıl oluyo hiç bilmiyorum cnm.

bAK BU RENK DOĞRU GÖSTERMİŞ RENGİNİ YENİ FARKETTİM

Back