Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Merhaba arkadaşlar,

Bende gelinlik siparişimi verdim. Caddebostanda bir modaevine diktiriyorum. 2900 e anlaştık..
Aslında ben klasik bol fransız dantelli, kabarık, etekleri parçalı olmayan bir model istiyordum ama tamamen farklı bir modele karar verdim :) Üst kısmı fransız işlemeli olacak, yaka kısmı V yaka olacak ve fırfırlarla çevrielecek..Etek kısmı da asimetrik fırfırlı..Basenime oturan bir model ve asimetrik şekilde..Duvağımda rahibe duvağı olacak ucu işlemeli..ınşaallah güzel bişey çıkar ortaya..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Süreyya Yalçının gelinliğinin etek kısmı benimkinin aynısı ama benimki biraz daha kabarık olacak.Üst kısmıda böyle işte..Ama tabi ben türbanlıyım, kolları filan kapalı olacak..Yakasına da eteğin fırfırlarından geçirilecek, hakim yaka olacak yani..

hayırlı olsun,ben de ankarada diktiriyorum.düğün 24 nisanda,gelinliğim bitti sayılır,arkasını kapatmak için düğüne yakın tarihi bekliyoruz,kilo oynaması olmasın diye.Bahçelievlerde bir modaevine 1500e diktiriyorum.ben derin bir v yaka istemiştim,omuzlardan düşenlerden,hazırda hiç bulamayınca diktirmek zorunda kaldım.şifon sade bir model...diktiren ve alan herkes keyifle giyer inşallah opuyorumnanaktan

Adaer canım.. Bu gerçekten çok hoşmuş.
Bu modaevi uygun diye biliyorum ben ,birkaç fiya tsormuştum onlara,indirimdeydiler kış diye..

ben bu gelinliği ayşe fridinde giydim. ayşe hanım zorla giydirdi güzel ama biraz 30yaş üstü gelinler için

ben ayse firidin den cok memnun kalanlardanim..

kızlar bugün biz de gelinlik ısmarladık dikilecek. fiyat 1300 aksesuarlar dahil

yok pınar ya. provaya gidince çekebilirsem çekiim. çekicektim baktım mankenden çıkarmışlar gelinliği biri denio

hanımlar selamlar
strese girmiş durumdayım.
10 Nisan'da düğünüm ama ortada gelinlik yok. Antalyadayım ben buralarda var mı bildiğiniz uygun fiyatlı ama güzel bir gelinlikçi? saçma sapan bir şey giymek istemiyorum. baktığım yerlerde hep çok yüksek fiyatlı of napıcam ben yaa

bende gelinlikçileri araştıryorum nişanım için fatih e gitmiştik fatihteki tüm gelinlikçilerde nişanlıklar bile 1500-2000 arasıydı.çok pahalıydı ama bu fiyatların altında satan tek bi mağaza bile bulamamıştık.o gün fatihte AFŞAR adında bi modaevine girdik prdaki modacı bayan o kadar harika gelinlikler yapıyorki size ne yakışaksa fazlalıklarınız nasıl kapatılacaksa ona göre mükemmel modeller çıkartıyor üstünüzde o gelinlik için geldiğinizde gzüel bişeyler olsun istiyosanız 2500-3000 i gözden çıkarın mutlaka demişti.eğer bu fiyat olabilir dersen mutlaka afşar a bi bakın derim ben..

cnm antalyadaymıssın ben antalyada dıktırıyorum fotolar vr gecmıs sayfalarda ıstedıgın modelı 1100e dıkıyor ıstedıgını cızıyolar surası söle olsun burası böle dıosun damatlıgıda ordan alırsanız 1300 eger uygun dersen ışıklarda cender otelegelmeden 3 dukkan önce parisinparis

Valla hatırası kalsın diyosan al koyarsın bazanın altına öylece kalır orda..Arada çıkarıp bakarsın belki evlilik yıldönümlerinde felan giyersin alan arkadaşlarım öyle yapıyorlar.

Ama ben dediğim gibi kiralamıştım iyiki almamışım ,senin fikrin gene de

sana katılıyorum canım avşarda gelinliğimi diktirip satın almıştım beş yıl önce 1600lira ödedim 2500 den indirdi kuzenim o dönem orda çalışıyordu çünkü,biraz pahalıydı ama hala herkes benim gelinliği konuşuyor çok güzeldi çoookkk:::))))))))))

Arkadaşlar foruma yeni katıldım, pek yazmasam da sıkı takipçisi oldum.
Ben de kesesi, duvağı, el çiçeği, çamaşırı içinde 1800 tlye anlaştım, bu hafta ilk provama gideceğim. ınşallah güzel olur...

5 ay önce bu konuyu açtığım da düğünüme aylar vardı...
nasıl bir gelinlik istediğimi henüz bilmiyordum
işin kötüsü...çok az bir bütçeyle bu işi halletmemiz gerekiyordu...
işte tam da o sebeple bu konuyu açmıştım,uygun bir gelinliği nerede ne kadara bulabilirim diye...
ve 5 ay geçmiş...
sormayın hiç nasıl geçtiğini,
sancılı,ağrılı ve yoğun...
bunu yaşayan biliyor gerçekten...
neyse ki çoğu gitti azı kaldı...son 18 gün
ve gelinliğimi ben de ekleyeyim dedim artık...
Teslim aldığımda da kendi dikilmiş halini eklerim...
konunun düzenini bozmayayım
ıstanbul Avcılar-Levni Moda Evi-Kiralık 1000 Tl arkadaşlar :)))

[URL=http://www.ressim.net]
[/URL]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…