Nerede Diktirtiyosunuz şekerim??
Hayırlı uğurlu olsun canım içine siner inşh. Ben de bakayım orayaopuyorumnanaktanNazarel Gelinlik var Çankayada. Orda bir model beğendim.
Üzerime göre dikilecek canım..
Adaer canım.. Bu gerçekten çok hoşmuş.
Bu modaevi uygun diye biliyorum ben ,birkaç fiya tsormuştum onlara,indirimdeydiler kış diye..
hanımlar selamlar
strese girmiş durumdayım.
10 Nisan'da düğünüm ama ortada gelinlik yok. Antalyadayım ben buralarda var mı bildiğiniz uygun fiyatlı ama güzel bir gelinlikçi? saçma sapan bir şey giymek istemiyorum. baktığım yerlerde hep çok yüksek fiyatlı of napıcam ben yaa
bende gelinlikçileri araştıryorum nişanım için fatih e gitmiştik fatihteki tüm gelinlikçilerde nişanlıklar bile 1500-2000 arasıydı.çok pahalıydı ama bu fiyatların altında satan tek bi mağaza bile bulamamıştık.o gün fatihte AFŞAR adında bi modaevine girdik prdaki modacı bayan o kadar harika gelinlikler yapıyorki size ne yakışaksa fazlalıklarınız nasıl kapatılacaksa ona göre mükemmel modeller çıkartıyor üstünüzde o gelinlik için geldiğinizde gzüel bişeyler olsun istiyosanız 2500-3000 i gözden çıkarın mutlaka demişti.eğer bu fiyat olabilir dersen mutlaka afşar a bi bakın derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?