Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

kısmetse haziranda düğünüm gelinliğimi 1000 tl ye aldım..

degısık bır modelmıs aslında gezıldıgı zaman ınternettekılerle hıc alakası olmayan daha guzel tasarımlar cıkıyo ınsanın karsısına begendım ben degısık ve cok yakısmıs ayrıca hıcde 1000 tllık gıbı durmuyo daha fazla duruyo:)

adacım darısı basına ınsallah

Merhabalar belki ilgilenirsiniz kızlar benim kuzi geçen yaz evlendi modeli acayip beğenilmişti özellikle poz poz resim çekmişti herkez bende tabii :)) diktirmişti o ankarada belki bi fikir verir size resinleri ekleyebilirim inşallah

Ben maggiesotteronun modellerinden 2 gelinlik seçtim. Birtanesini gelinlik diğerinide nişanlık olarak yaptırtıyorum. İkisi toplam 1550 ye anlaştım. Sanırım iyi pazarlık oldu :)

teşekkür ederimm. gelinliği aldığım yeri özel mesajla soranlar olmuş ö.m atamıyorumm bağcılar özden gelinlik..

Kızlarr gelinlik siparişini düğünden ne kadar zaman önce vermek gerekir??

kısmetse haziranda düğünüm gelinliğimi 1000 tl ye aldım..
Çok güzelmiş modeli canım daha varmış düğününe şimdiden mi aldın?? benim düğün de temmuzda kısmetse daha hiç bakmadım geç mi kaldım ben yabilmiyorumkismile

teşekkür ederim laydy aslında ben diktirirm 2-3 ay sürer diye ufak bi araştırmaya model bakmaya çıkmıştım birde şuan çok uygun fiyatlar kış olduğu için bunu görünce aradığım bu diyip içime de sinince aldımm fiyatıda uygun geldi aten max 2000 ayırmıştım gelinliğe e düğün yapılıyo bütçeyi birada idareli kullanmak gerek diye düşünüyorumm

Evet çok haklısın. sorması ayıp olmasın ne kadara dikildi canım??

Birde taş işlemeli mi?

yok canım dikilmedi hazır üzerime tam oturdu giyince üzeri boncuk işlemeli gümüş rengi eteğindeki dantelindede var aynı boncuklardan 1000 tlye satın aldım

arse1905 güle güle kullansın bu gelinliği 1000 Tl.ye satın almış,

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

bağcılar özden gelinlik'ten bende hemen aradım 500-200 Tl arası modellerimiz var denildi.Bu hafta sonu gidip bakacağım kısmetse

Çok güzelmiş modeli canım daha varmış düğününe şimdiden mi aldın?? benim düğün de temmuzda kısmetse daha hiç bakmadım geç mi kaldım ben yabilmiyorumkismile

bende hiç bakmadım temmuzda düğünüm şimdiden erken olur diye düşünüyordum amabilmiyorumkismile

Ben resmi göremiyorum link varmı bakabileceğim

arse1905 güle güle kullansın bu gelinliği 1000 Tl.ye satın almış,

bağcılar özden gelinlik'ten bende hemen aradım 500-200 Tl arası modellerimiz var denildi.Bu hafta sonu gidip bakacağım kısmetse

canımm bende tam yazıyodumki bulmuşsunn..Öncelikle teşekkür ederim Özden gelinlik gerçekten kaliteli dikimleri var bu gelinlik serisonu modellerinden ama kafana uygun bulabilirsin mutlaka.. ben sadece fikir edinmek için gitmiştim alıp çıktım :)
umarım sende içine sinen gelinliği bulursunn..

Benim gelinligim Akay gelinlikciden, Istanbul - Bakirköy. Hazir almistim ben. 3800 TL'den 2300'e indirdik fiyati.

Hemen hemen bu gelinlik

Umarim yardimci olabilmisimdir opuyorumnanaktan

Ama Fatih'de, Bakirköydede ayni sekilde, cok daha ucuzlari var...

baya eskilere gittim derins cok güzel birbilgilendirme olmuş notlarımı aldım opuyorumnanaktan

adacım model yok şu anda elimde,
fiyatı çekişmeli bir pazarlıkla 1100e indirdik ama sadece gelinlik, el çiçeği dahil değil.

canım hayırlı olsun benim de temmuzda düğünüm uygun alalım diye şimdilerde bakıcaz mı gelinliklere ufff yaaa ben başka gelinlik görsem aklım onda kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…