kısmetse haziranda düğünüm gelinliğimi 1000 tl ye aldım..
degısık bır modelmıs aslında gezıldıgı zaman ınternettekılerle hıc alakası olmayan daha guzel tasarımlar cıkıyo ınsanın karsısına begendım ben degısık ve cok yakısmıs ayrıca hıcde 1000 tllık gıbı durmuyo daha fazla duruyo:)
Çok güzelmiş modeli canım daha varmış düğününe şimdiden mi aldın?? benim düğün de temmuzda kısmetse daha hiç bakmadım geç mi kaldım ben yabilmiyorumkismilekısmetse haziranda düğünüm gelinliğimi 1000 tl ye aldım..
Evet çok haklısın. sorması ayıp olmasın ne kadara dikildi canım??teşekkür ederim laydy aslında ben diktirirm 2-3 ay sürer diye ufak bi araştırmaya model bakmaya çıkmıştım birde şuan çok uygun fiyatlar kış olduğu için bunu görünce aradığım bu diyip içime de sinince aldımm fiyatıda uygun geldi aten max 2000 ayırmıştım gelinliğe e düğün yapılıyo bütçeyi birada idareli kullanmak gerek diye düşünüyorumm
Çok güzelmiş modeli canım daha varmış düğününe şimdiden mi aldın?? benim düğün de temmuzda kısmetse daha hiç bakmadım geç mi kaldım ben yabilmiyorumkismile
arse1905 güle güle kullansın bu gelinliği 1000 Tl.ye satın almış,
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
bağcılar özden gelinlik'ten bende hemen aradım 500-200 Tl arası modellerimiz var denildi.Bu hafta sonu gidip bakacağım kısmetse
arse1905 güle güle kullansın bu gelinliği 1000 Tl.ye satın almış,
bağcılar özden gelinlik'ten bende hemen aradım 500-200 Tl arası modellerimiz var denildi.Bu hafta sonu gidip bakacağım kısmetse
Ben yine geldim..
Küçük bir istanbul turu yaptım.
Fatih'i karış karış gezdim..
Eee gelinliğini beğenmiştin,almıştın niye gezdin derseniz,içim rahat etsin diye gezdim.
Fatih biliyorsunuz gelinlik açısından bir cennet yani açıkcası yeni bir gelinlik beğenseydim onu bile alabilirdim.
iki ayrı düğün olacak o şekilde giyecektim.
Kısa kısa notlara gelirsek..
-Fatih Gelinlikçileri kesinlikle semtinizdeki yada ne bileyim kendi ilinizdeki gelinlikçilerden pahalı
-Modaevlerinin bir kısmı cidden profesyonel hatta lüks sayılabilir..
-Kumaş,dikiş vb türde benzerlikle olan diğer gelinliklerle aralarında yaklaşık 700-800 lira fark var.
-İndirim konusunda burunları havada,çünkü işleri çok yolunda,haftasonu gittim tıklım tıklımdı
-benim beğendiğim gelinlikler kış fiyatları olmasına rağmen 1800-2000 liradan aşağı hiç düşmedi.
-buna karşılık kalitesiz gelinlik yok,paranız varsa gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
-gelin ayakkabısı için tam bir cennet,sırf onun için Fatih'e uğranılabilir.fiyatlarda çok uygun 30'dan başlayıp 150'e kadar gidiyor.
-2010 modelleri gelmiş,çılgın fırfılar var :) dantel modasını biraz yitirmiş görünüyor.
-kışın evlenmek isteyenler peluştan bolerolar,ceketler var,ben aldım bir tane ,çok cici 70 tl tuttu.
-niyetiniz uygun gelinlikse Fatih yerine Mahmutpaşa'yı tercih edin ve haftasonu gitmeyin.
İzlenimlerim böyle,umarım faydalı olur
adacım model yok şu anda elimde,
fiyatı çekişmeli bir pazarlıkla 1100e indirdik ama sadece gelinlik, el çiçeği dahil değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?