Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

kızlar bişi dicem ama dalga geçmek yok delikafadulden ben 62 kiloydum işe başladım iki buçuk yıl oldu sürekli oturmaktan 76 kilo oldum :a015: düğünün mayısda olacağı kesinleştiği günden beri çok büyük bir azimle ki inş bu azim kırılmaz (tam bir haftadır) spor ve diyete başladım. ne sporu derseniz geçin ayna karşısına olduğunuz yerde koşuo gibi hareket edin ben sabah 6 da kalkıyorum kırk dakika yapıorum sonra kahvaltımı yapıorum ekmeği hayatımdan çıkardım. 10 da bir elma yiyorum. 12,30 da ymek saatimiz yarım kase çorba bi tabak ana yemek yiyorum. saat 4 de bi salatalık. saat 6 da eve gidiorum sevdiğim bi yemek varsa ufak bi tabak yiyorum. sonra bir saat yine ayna karşısında olduğum yerde koşma hareketi yapıorum. gün içinde 2 lt su içiyorum ve bir haftada bir kilo verdim. gelinlik senin için nelere katlanıyorummmmmm

yusnes arkadaşım ne zmn aldın gelinliğini birde nerden aldın 500 tl çok uygunmuş bide sakıncası yoksa resim koyabilirmisin

adaercim resim yüklemeyi bilmiorum demiştim. özel msj la nsl resim yükleyeceğimi anlatmışsın çok tşk ederim cnm ama sanırım 100msj hakkım dolmadığı için de yükleme yapamıyormuşum

ayşe firidin sitesinde model ebru var o gelinliği hakim yaka olarak kapattırmayı düşünüyorum bel kısmını da lady moda da ki model emiranın bel kısmı gibi yaptırmak istiyorum işte kafamdaki gelinlik. sade bir türban ve rahibe duvak inş evlendiğim zmn resimlerimide paylaşırım

ah ben bı altıda kalkabılsem neler yapcamda gözukörolasıca uyku bı rahat vermıokı hemen evımızın arkasında spor aletlı park var bı yrm saatcık gıdebılsem amahaklısınız yrndan ıtıbaren kendımı erken kalkmaya alıstırıp kendım ıcın bısıler yapmalıyım.07.45de işyerınde olmalıyım.işe gıdıp gelırken de yuruyorumama faydası olmuyo arada 4 apartman olunca:))) yalnız senın metota da bayılmadım deıl hanı:))

canım modeli görmedim ama beni tanıyanlar bilir sadelikten yanayım sende kapalısın galiba dediğin gibi türbanın sade olup bide upuzun rahibe duvak kullanırsan hoş olur burda kapalı bi ark gelinlik fotosunu görmüştüm gelinlikte kullanılacak ne kadar güpür cicek tas varsa onun gelinliğinde vardı sade bir gelin her zaman hoştur birazdan modelede bakcam

cnm bende öle zor kalkıorumki her sabah aman bu sabahda yapmım sanki nolcak diorum ama sonra aklıma gelinlik nişanlımın yanında çirkin duracağım vs konuları getirip zıplıyorum yataktan kaydirigubbakcemile3 bzm de evin önünde spor aletleri var ama sabahın o saatinde karanlık oluo çıkamam ben o saatte korkarım bide millet bakıp duruo gün ışığında yapınca da o yüzden gitmiorum oraya

you_knowcum walla bende cnm önceleri çok sade modellere bakıodum ama bi baktımki
kapalı hale gelince çok kötü duruyolar bu model ztn kapalı gibi en azından uzun kollu halini gözümde canlandırabiliorum o yüzden o modele brz ağırlık verdim

modelini bulamadım canım senin söyledigin gelinligin ya tam söylesen merak ettim cunku

adaerr sana modelll buldum göğüs kısmındaki desenleri yok et öyle bakkaydirigubbakcemile3 çok guzeeel

cnm ben resim ekleyemiorum ama ayşe firidin gelinlik yazıosun google ilk çıkana tıklayınca fırsat gelinlikleri fln var orda modelin adı ebru bel kısmından sonra kat kat fırfırlı gibi. arkasındada kuyruk oluyor

sende adaere bu gelinliği o siteden buldun sanırım çok gzl modelleri var walla evlenecek herkes bi baksın bu siteye fiyatlardan ziyade çok hoş modelleri var

adaer canım sana model bakıyorum inan eşimde gülüyor evlendik daha ne gelinlik bakıosun diyor
bak bu daha guzel

evet evet bu model süpermiş canım çok sağol ya,kocişine de ki :) bir arkadaşım var 24 nisan da düğününe gideceğiz hani !!! işte ona bakıyorum de :)

derinss cimmmmm sende gelecen unutma

adaer ayşe firidinin sitesinde satılık outlet gelinlikler kısmında nagihan isimli bi gelinlik var fiyatıda 500 tl bi bak istersen

Eskişehir' de Aysira gelinlik Çok güzel biyere benziyor..ne zaman geçsem vitrinde hep işte bu diyebileceğim gelinlikler oluyor..alan war mı?? önerir misiniz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…