Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

oldun canım saolasın paylaşabildiğimde denicem

radongesiya canım olur bakayım bir ara modellere tatlım.

you_know
cum canım neden olmasın hatta diyecektim sana bir hafta sonu cumartesi günü falan görüşelim diye.Neden olmasın ki olabilir yani.Zaten düğünüme kesin çağıracağım.Gelinliğime canlı şahit olmanı istiyorum hem :)
bu arada görümcenin kızı ne alemde hala aynıdır gerçi.

Son düzenleme:
görümcem gelmedi canım daha bakalım gelince eminim aynı seyler olacaktır ama bu sefer tepkimi koyacam napalım
düğününe seve seve gelirim cnm
cumartesileri izinli eşim ama cumartesi dışında bigun olabilir yinede ayarlarız burdan

Ben yine geldim..
Küçük bir istanbul turu yaptım.
Fatih'i karış karış gezdim..
Eee gelinliğini beğenmiştin,almıştın niye gezdin derseniz,içim rahat etsin diye gezdim.
Fatih biliyorsunuz gelinlik açısından bir cennet yani açıkcası yeni bir gelinlik beğenseydim onu bile alabilirdim.
iki ayrı düğün olacak o şekilde giyecektim.
Kısa kısa notlara gelirsek..

-Fatih Gelinlikçileri kesinlikle semtinizdeki yada ne bileyim kendi ilinizdeki gelinlikçilerden pahalı
-Modaevlerinin bir kısmı cidden profesyonel hatta lüks sayılabilir..
-Kumaş,dikiş vb türde benzerlikle olan diğer gelinliklerle aralarında yaklaşık 700-800 lira fark var.
-İndirim konusunda burunları havada,çünkü işleri çok yolunda,haftasonu gittim tıklım tıklımdı
-benim beğendiğim gelinlikler kış fiyatları olmasına rağmen 1800-2000 liradan aşağı hiç düşmedi.
-buna karşılık kalitesiz gelinlik yok,paranız varsa gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
-gelin ayakkabısı için tam bir cennet,sırf onun için Fatih'e uğranılabilir.fiyatlarda çok uygun 30'dan başlayıp 150'e kadar gidiyor.
-2010 modelleri gelmiş,çılgın fırfılar var :) dantel modasını biraz yitirmiş görünüyor.
-kışın evlenmek isteyenler peluştan bolerolar,ceketler var,ben aldım bir tane ,çok cici 70 tl tuttu.
-niyetiniz uygun gelinlikse Fatih yerine Mahmutpaşa'yı tercih edin ve haftasonu gitmeyin.

İzlenimlerim böyle,umarım faydalı olur

derinss cim harikasın çok teşekkürler,bu bilgileri değerlendireceğim emin ol.

sevgili kace de gelinliğini beğenmiş kızlar,şu an diktirme aşamasındaymış.Hayırlı olsun dilerim.Fiyatını da ve nerede yaptırdığını da yazarsa seviniriz

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar ben bu gelinliği 750tl ye anlaştım.
ankara and çarşısında..
üzeri boncuk işleme olacak aslında fransız güpürü istemiştim ama o daha pahalıya geliyodu.

inşallah sizde istediğiniz modeli bulursunuzopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $783.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 28
famecimmm çok güzel gelinliğina.s. üzeri aynı benim beğendiğim gibi, bencede taş olması daha güzel altıda böyle tül mü olucak?

Bu arada Kacecim izmirde nerede diktiriyorsun canım bende izmirliyimde fikir alayım dedim:1rolleyes:

Inan adres olarak bilmiyorum.. Sevgilim Konya'da diktirmeye vermisti,
onlarda Izmire gönderdiler, Konyada bu tarz dikilmiyormus,
dikilsede eksikleri cok olurmus, yani istedigim kumas, kemeri
detaylari benim orjinal istedigimden olmazmis...

sorry!

Umarım içine siner şekerim...

Hayırlı olsun canım.
Gönlüne göre bulmana çook sevindim,eminim harika bir gelin olacaksın opuyorumnanaktan

derinss cim tam olarak emin degilim sadece niyetlendim bu modele bakalim ne olacak.Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.

Herkese iyi bayramlar

derinss cim tam olarak emin degilim sadece niyetlendim bu modele bakalim ne olacak.Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.

Herkese iyi bayramlar

Bilmiyorum şu an ki düşüncen ne ama..
Kilo için asla gelinlikten taviz verme,kendini belirli kalıplara sokma.
Bende kuğu gibi değilim,balıketliyim gönlüme göre aldım,üstelik normal halimden daha zayıf görünüyorum gelinlikle.. kaydirigubbakcemile3
Yani illa kumaş olacka,yok kabarık olmayacak yok şöyle olsa kilolu gösterir gibi takıntılar yapma.
Önemli olan bel duruşu,ve etekle belin birleştiği nokta,bir de eğer kollar iriyse onları kapatmak kısmen..
Hiiç canını sıkma nisana çok var daha,neler bulursun daha kaydirigubbakcemile5

Canım bende çok merak ettim gelinliğini:uhm:

Canım gelinliğimin tarlatanı ayrı giyiliyor ve maalesef bazada. bende ağır kaldıramadığım için tarlatansız gelişi güzel çekiyorum fotoları. Gelinliğim temiz yırtığı falan yok ve satmayı düşünüyorum. Eğer ciddi bir alıcı varsa bigün tarlatanlı giyinip foto ekleyebilirim. burda tarlatan olmadığı için kabarık değil. siz kabarık olduğumu farzedin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…