canım şimdi ben hızlı resim ekle denen siteden ekliyorum.gözat deyip istediğin resmi seçiyorsun resmi seçtikten sonra yükle kısmında önce 640 x 480 boyutu seçiyorsun yükle diyorsun,yükleme işlemi tamamlanıyor orada daha sonra forumlar 3 bölümü kopyalıyorsun daha sonra buraya gelip A harfin yanında ki yuvarlak simgeye tıklayıp yapıştırıp cevapla diyorsun :)
umarım yardımcı olmuşumdur
ımageshack die bi site var ben ordan yapıorum hep sadece resmi yükletiosun linki alıp yapıştırıosun bişi yapmana gerek kalmıo
Ben yine geldim..
Küçük bir istanbul turu yaptım.
Fatih'i karış karış gezdim..
Eee gelinliğini beğenmiştin,almıştın niye gezdin derseniz,içim rahat etsin diye gezdim.
Fatih biliyorsunuz gelinlik açısından bir cennet yani açıkcası yeni bir gelinlik beğenseydim onu bile alabilirdim.
iki ayrı düğün olacak o şekilde giyecektim.
Kısa kısa notlara gelirsek..
-Fatih Gelinlikçileri kesinlikle semtinizdeki yada ne bileyim kendi ilinizdeki gelinlikçilerden pahalı
-Modaevlerinin bir kısmı cidden profesyonel hatta lüks sayılabilir..
-Kumaş,dikiş vb türde benzerlikle olan diğer gelinliklerle aralarında yaklaşık 700-800 lira fark var.
-İndirim konusunda burunları havada,çünkü işleri çok yolunda,haftasonu gittim tıklım tıklımdı
-benim beğendiğim gelinlikler kış fiyatları olmasına rağmen 1800-2000 liradan aşağı hiç düşmedi.
-buna karşılık kalitesiz gelinlik yok,paranız varsa gözünüz kapalı gidebilirsiniz.
-gelin ayakkabısı için tam bir cennet,sırf onun için Fatih'e uğranılabilir.fiyatlarda çok uygun 30'dan başlayıp 150'e kadar gidiyor.
-2010 modelleri gelmiş,çılgın fırfılar var :) dantel modasını biraz yitirmiş görünüyor.
-kışın evlenmek isteyenler peluştan bolerolar,ceketler var,ben aldım bir tane ,çok cici 70 tl tuttu.
-niyetiniz uygun gelinlikse Fatih yerine Mahmutpaşa'yı tercih edin ve haftasonu gitmeyin.
İzlenimlerim böyle,umarım faydalı olur
famecimmm çok güzel gelinliğina.s. üzeri aynı benim beğendiğim gibi, bencede taş olması daha güzel altıda böyle tül mü olucak?slm arkadaşlar ben bu gelinliği 750tl ye anlaştım.
ankara and çarşısında..
üzeri boncuk işleme olacak aslında fransız güpürü istemiştim ama o daha pahalıya geliyodu.
inşallah sizde istediğiniz modeli bulursunuzopuyorumnanaktan
Bu arada Kacecim izmirde nerede diktiriyorsun canım bende izmirliyimde fikir alayım dedim:1rolleyes:
Umarım içine siner şekerim...Inan adres olarak bilmiyorum.. Sevgilim Konya'da diktirmeye vermisti,
onlarda Izmire gönderdiler, Konyada bu tarz dikilmiyormus,
dikilsede eksikleri cok olurmus, yani istedigim kumas, kemeri
detaylari benim orjinal istedigimden olmazmis...
sorry!
Arkadaşlar bugün bir moda evi ile görüştüm gerçi telefonda oldu bu görüşme ama sağolsun çok ilgilendi bayan
bu modeli beğendiğimi ve fiyatını sorduğumda 750 Ytl dedi. Sizce model nasıl?
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
derinss cim tam olarak emin degilim sadece niyetlendim bu modele bakalim ne olacak.Guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
Herkese iyi bayramlar
Canım bende çok merak ettim gelinliğini:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?