Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

adaer

24.04.2010
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
9.946
11
358
43
İstanbul
yeni evlenen arkadaşlar gelinliklerinizin resmini nereden aldığınızı ve fiyatını ekleyebilir misiniz.

arkadaşlar malum düğün hazırlıkları derken epey masraf yapılıyor.Üstüne bir de bu kadar pahalı gelinlik olunca karşı taraf olaya pek sıcak bakmayabiliyor.O yüzden her iki tarafı da memnun edebilecek düzeyde Avrupa yakasında uygun fiyata gelinlik nereden bulabilirim? Sizler nerelerde fiyat araştırması yaptınız? Semt-yer ve fiyat olarak yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Ara sayfalarda arkadaşlar kendi gelinliklerinin resimlerini,aldıkları yeri ve fiyatını eklemişlerdir.

Son düzenleme:
ben daha fiyat arastırmasıan baslamadım dugunum seneye yaza olacak ama duydugum mahmutpasa ve fatih civarlarında fiyatların uygun oldugu, oralara bakabilirsin.

teşekkürler 34moni53 acaba uygun derken ne kadar olduğunu biliyor musun?

kızlar şimdi hiç kimsenin üç aşağı beş yukarı hangi semtte gelinlikler ne kadar bir fikri yok mu?
Ne bileyim kuzeniniz evlenmiştir şurdan şu kadara aldı diyebilirsiniz ya da arkadaşınız gelinlik+duvak+taç+çiçek hepsini bir arada uygun fiyata almıştır.Böyle bilgiler elbet duymuşsunuzdur.Hadi arkadaşlar 2010 da benim gibi evlenecek arkadaşlara bir yardımınız dokunsun

ben istanbulda oturmuyorum ama benim bir arkadaşım fatihte bir gelinlikçide diktirdi gelinliğini 1500 demiş ama yaklaşık 1000 lira gibi bişi ödemişti

bende ankarada tunalıdan almıştım,şubat ayı olduğu için indirimli aldım,1800 dü..

benimde düğünüm 2010da kısmetse..

aldım gelinliği erkenden, çok beğendiğim bi model buldum nişanlımda aldı saolsun..

ben 2100e aldım..

kışın alın derim daha uygun oluo fiyatlar indirime girio çoğu yer.. yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

sevgili magiclowe,
hayırlı olsun,evet bu fiyata çok güzel modeller bulunur ancak benim aradığım daha ucuz bir fiyat.Keşke 2000 lira bende verebilecek olsaydım,hiç sıkıntım kalmazdı.
Sevgiler...

sevgili magiclowe,
hayırlı olsun,evet bu fiyata çok güzel modeller bulunur ancak benim aradığım daha ucuz bir fiyat.Keşke 2000 lira bende verebilecek olsaydım,hiç sıkıntım kalmazdı.
Sevgiler...

adaercim hiç takma kafana.. benim gelinliğim daha sonra 1400e düşmüş mesela, indirim zamanı oluo kışta onlardan faydalan..

ayrıca bi arkadaşım çok ama çok şık bi gelinliği 800 tlye aldı, keşke bende görseydim daha önce dedim..

çok araştır, gezebildiğin kadar mağaza gez, istanbulu pek bilmem ama kuzenim fatihteki gelinlikçilerden bahsetmişti..

herşey gönlünce olur inş a.s.

ben de merak edıyorum gelinlik fiyatlarını..

bir de oğlan tarafından laf duymamak için hangı fıyat aralığı normaldir onu merak edıyorum.

geçenlerde bize gelen bir teyze 10 sene önce 2000e aldıgı gelınlıkten bahsediyordu. kadıncagızın içine dert olmuş. gelinliğin fiyatı kaydirigubbakcemile3

10 sene önce 2000 lira mı offf diyorum neymiş o gelinlik acaba?Sırf altın kaplama mı yapılmış ki :)

arkadaşlar krize meydan okuyoruz diye bir kampanya yapmış modaevi buldum internetten.Üsküdar'da bulunuyormuş.Ayşe Firidin diye aratırsanız bulursunuz.Telefonla iletişim kurup ücretleri öğrenebiliriz sanırım.

sevgili arkadaşlar,
konuyu ben açtım ben cevaplıyorum.Sanırım 2010'da düğünü olacak ve gelinlik fiyatı araştıran bir ben varım Lütfen sizlerde birşeyler yazın,duyduğunuz,vitrininde gördüğünüz her türlü fiyat ve semt bilgisi olur yeterki faydalı olalım birbirimize.
Bu arada sahibinden ilan verilen siteye girdim ve baktım orada da kişisel ya da modaevi ilanı olup uygun fiyatlı gelinlik ilanları gördüm.Sizlere de haber vermek istedim.
Sevgiler,hepinize...

Adaer'cim Allah yardımcın olsun, umarım içine sinen, bütçene uygun gelinliği en kısa sürede bulursun. Ben Bursa'dayım, keşke sana yardımcı olabilseydim. Bizim burada 650'ye bile gelinlik bulabiliyorsun gelinlikçiler çarşısında, hem kış, hem de sezon sonu olduğu için ayrıca oldukça güzel modeller. Bursa'dan arkadaşlar okursa onlara da küçük bir bilgi olsun. Benim gibi bütçesi çok olmayanlar için...

Teşekkürler fatobrs,güzel dileklerin için.Evet Bursa'da ki arkadaşlara da duyurmuş olalım böylelikle.
Hadi arkadaşlar sizlerde İstanbul'da uygun fiyata gelinlik bilgileriniz varsa paylaşın bizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…