- Konu Sahibi Kanatsizmelekkk
Inşallah güzel haberlerinizi alırızEvet sabah tekralicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah güzel haberlerinizi alırızEvet sabah tekralicam
Evet çizgiler birbirine çok yakın.. kafamda deli sorular yarın yine yapacağım ama 2 tane test aldım aynı eczaneden inslh bozuk degildirtest bozuk gb cızzgı orda olmaz yarın baska bı testle deneyın:)
Inslh allahım duysun herkese banada versin rabbim inslhInşallah güzel haberlerinizi alırız
Maalesef ben cizgi goremedimBugün akşam üzeri yaptım adetime bir gün var sizce pozitif mi? Gebelik testi böyle çıkan var mı acaba yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Inşallah vardır bizi de haberdar et :)Hep ilk idrar diyorlar ya. 4 saat bekletmek lazım diye..sabah olsun hayır olsun bence..
Bekleyince biraz daha koyulaştı ama bilemedim foto attımÇizgiden çok dağılma gibi gördüm ben ama emin olamadım. Daha net çekemez misiniz
Tmm haber verecegimInşallah vardır bizi de haberdar et :)
T kısmında dümdüz bi çizgi olması gerekiyor canım adet günün geçtikten sonra tekrarlaman en doğrusu olurBekleyince biraz daha koyulaştı ama bilemedim foto attım
Of bu testler bize kafayı yedirecek...ınslh seninde benimde pozitif çıkar.Bekleyince biraz daha koyulaştı ama bilemedim foto attım
Adetin gecikmesini bekliycez o zamanT kısmında dümdüz bi çizgi olması gerekiyor canım adet günün geçtikten sonra tekrarlaman en doğrusu olur
Hevesini kırmak istemem ama suan o gördügün ikinci cizginin yeri testin bittigi kısım ve idrar birikmişo yüzden orda oval bi sey cıkmış düz bir cizgi bile degil canım.bazen bendede oluyor istersen sabah ilk idrarla tekrarlaBekleyince biraz daha koyulaştı ama bilemedim foto attım
Beklemek kolay değil ama mecbur canımAdetin gecikmesini bekliycez o zaman
Aynen öyle cnm. Inşallah olumsuz olmazOf bu testler bize kafayı yedirecek...ınslh seninde benimde pozitif çıkar.
Birde öyle deneyelim bakalım yorum için teşekkürlerHevesini kırmak istemem ama suan o gördügün ikinci cizginin yeri testin bittigi kısım ve idrar birikmişo yüzden orda oval bi sey cıkmış düz bir cizgi bile degil canım.bazen bendede oluyor istersen sabah ilk idrarla tekrarla
Öyle gerçekten mecbur :)Beklemek kolay değil ama mecbur canım
Rica ederim.insallah en kısa zamanda gönlünden geçen olurBirde öyle deneyelim bakalım yorum için teşekkürler
Inşallah herkesin gönlüne göre versin AllahRi
Rica ederim.insallah en kısa zamanda gönlünden geçen olur