- 19 Şubat 2021
- 4
- 10
- 1
- Konu Sahibi Sarahin annesi
-
Yaa gözünüz aydınn Rabbim bizlerede hayırlısını versinKizlar sonuc pozitif hamileyimAllah razi olsun
Caniim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oluyorum gebelik bekleyip sonucu pozitif olanları görünceKizlar sonuc pozitif hamileyimAllah razi olsun
Hayırlı olsun canımKizlar cok cok tesekkur ederim guzel temennileriniz icin rabbim sizinde gonlunuze gore versin tez zamanda amin rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin amin
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :)) ben de test yaptım ancak silik olduğu için anlayamadım.paylaşaçağım testi Sizce .????Kizlar sonuc pozitif hamileyimAllah razi olsun
evet varrKızlarrrr gebelik testimi paylaşıcammm sizce gebelik var mı??
Benimde testlerim böyle bende de hamilelik varmıdırKizlar sonuc pozitif hamileyimAllah razi olsun
Son adet tarihim 1 şubatMerhaba erken gebelik testi yaptım polikistik över hastayım adetlerim düzensiz bu ay ovulasyon ve hayıt macunu kullandım silik bir çizgi var sizce gebelik var mıdır ?35-40 günde adet olduğum da oluyor belli değil tarih ilaçsız da zor adet oluyorum yardımcı olursanız sevinirim çizgi 10dk da çıktı hemen ince görülmesi bile biraz zor
Kan verdinizmi, hamilemisiniz aceba?Son adet tarihim 1 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?