Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
arkadaşlar ıkı hafta once saclarımı kestırdım ne zamandır dusunuyordum bır gazla kestırdım arkası kısa onelrı daha uzun ama arkası ıstedıgımden kısa oldu galıba,bende onlerını cok kısalttrımadım herkes cok begendı ama benım ıcıme sınmedı onlerı cok uzun kalmıs arkasıyla alakasız olmus gıbı gelıyor resımlerını koyacagım lutfen sızce nasıl olmus soyler mısınız?

Eklentiler

• $IMG_6431.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG_6432.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_6433.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 79
bir kac foto daha koyayım

Eklentiler

• $IMG_6435.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 76
  • $IMG_6437.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 68
Gayet güzel olmuş, arkadaş gibi bende önceki halini merak ettim.Resim varsa ekler misin opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tabi resim eklerim bu arada beğenmenıze sevındım :)
biri siyah diğeri karamel halim:)))

Eklentiler

• $yeni1.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $yeni2.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 76
cnm cok yakışmıs sen alışamadığın ıcın yadırgamısındır arkaları az daha kısaltsan hatta dahada hos durabılır cnm

çok sagol canım benım,ama kestıremem daha ben arkası kabarık kut ıstemıyorum aslında benım ıstedıgım arkası bıraz daha uzun ve kut olmamasıydı ama azcık kutluk oldu bır aya uzayınca ıstedıgım ıgıb olcak galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…