arkadaslar, fikirlerinize ihtiyacim var, sanirim kendi mutlulugumu kendim bitiriyorum

sensizolamam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
25
0
36
Avusturya
slm arkadaslar, inanin sizin dogru fikirlerinize cok ihtiyacim var.. ben 21 yasinda 6 aylik evli bi kizim... üstelikte 5 aylik hamileyim.. bi oglumuz olucak insallah.. kocamla 3 sene önce tanismistik.. ozamanlar 4 ay beraber cikmis sonrada ayrilmistim cünkü ailem onu istememisti.. cok kahveye gidiyor.. felan diye.. ozamanlar onu cok sevmistim.. ne yazikki beni o cok sevmemis ki ayrildigim zaman hemen tamam demisti.. ozamanlar cok hovarda, capkin biriydi.. ondan ayrildigim zaman cok üzülmüstüm.. baska kizlarla duymus görmüstüm.. resmen kahrolmustum.. hep Allaha dua etmistim bana geri dönsün diye.. aylar sonra (burun) estetik oldum yani 18 yasimda.. hos biriydim ama estetiklede cok güzel oldum.. ufak tefek degisikliklerlede tamamlayip... kismetim cogaldi tabi.. dikkat ceken biri oldum uzun sari saclarla.. sonra beni sokakta gördügü zaman geri benle konusmaya bile cesareti olmamis.. ortak arkadasimiz vardi onu arayip ne kadar güzellestigimi ve beni geri istedigini söylemis sarhos halindeyken. ayilincada vazgecmis.. artik o bana bakmaz diye... ben onu zaten hep geri istiodum.. sonra bunu duyunca bi sekilde geri irtibata gectim ve geri birlestik.. eski capkin hovarda insan gitmis yerine resmen sadik deli gibi asik seven biri gelmisti.. bir dedigimi iki yapmiyordu.. 2, 3 ay ayaklarim yerden kesilmisti ona karsi.. sonra nisanlandik aileleri ikna edip... ve hersey sonradan basladi.. yani sevgilimin gecmisi beni cok rahatsiz etmisti... özelliklede bizim ayri oldugumuz dönemde hemen baska kizlarla olmasi.. canimi cok acitti.. kabullenemedim.. kac kere ayrilmak istedim.. kac kere agladi.. bana dedi ciddi düsünmüyordum.. benim icin tek sen varsin, beni degistirdin.. gibi seyler iste.. kocami cok seviyorum. benim icin elinden geleni yapiyor bazen oluyor 2 ay hicbirgün tatil yapmadan calisiyor sirf daha cok para alabilmek ve rahat gecinmemiz icin.. ben büro da calisiyordum fakat hamileligim kötü gectigi icin ara vermek zorundaydim.. .. herneyse asil konu.. onun her bir ex ini gördügümde resmen cildiriyorum.. benimde oldu exlerim ama onun gecmisi beni cok rahatsiz ediyor.. benim exim hic degilse yüksek seviyedeki insandi.. onun bulduklari gibi degil yani.. rakilari icin discolarda bayilmak gibi.. bana hep diodu sen bana laik degilsin diye.. ama $u 2 senede benim icin okadar cok sey yapti ki ben onun sevgisini haketmiyorum sanki... resmen üstüme titriyor.. beni daha baska kimse mutlu edemez biliyorum.. cook mutluyum ama onun exlerinden bisey duysam hemen kavga cikartiyorum..icimdeki hisler sanki onlari daha cok sevmistir.. yada unutamadigi olmustur diyor bazen.. ne yapicam bilmiyorum.. evlendim deli gibi sevdigim kisiyle üstelik 2. ayda ins. anne olucam ve oda sabirsizlikla bekliyor.. ama su takintimi bir türlü atamadim üstümden.. nasil tedavi ediyim kendimi bilmiyorum.. kusura bakmayin uzun yazdim.. fikirlerini icin simdiden tesekkürler:2:

Eski adı üstünde eski de kalmış.
Sizin de olmuş arkadaşlıklarınız.
eşinizde sizin gibi mi düşünsün.
Boş yere sıkıyorsunuz canınızı.
Tek başınıza başa çıkamıyorsanız bu duyguyla,
bir yardım alın bence.

onları istese onlarla evlenirdi değil mi? bence herhang bi falsosu yoksa bu konuda adamı bunaltma, kedinin aklına ciğer getirmenin bi manası yok canımkaydirigubbakcemile5

zamanla ve eşinin desteğiyle atlatacaksındır canım.

sonuçta seni çoook semiş ki. seninle evlenmek istemiş. ve evlenmiş.
ve evliliğinizde üzerine titriyor. ayrıca şu exim çok iyiydi. şunu çok sevdim demediyse sana sorun yoktur.

daha çok yeni evliliğiniz böyle şeyler olması çok da anormal değil.
sen çocuğuna odaklan. bebişinizi yuvanızı düşün.

Insan her zaman önüne yani gelecegine bakar, eskiler eskide kalmis bitmis kül olmus seyler, geri getiremezsin.
Ama degil burun ameliyati seni hicbir ameliyat kurtaramaz gibi geldi bana, cok büyük kompleks icinde birisi oldugun icin bilmiyorum bu kafayla nereye varirsin. Ya kompleksli yada cok simardin tam anlam veremedim ama hamilesin bebegini saglikli dogurmaya bak, esini seviyorsan oda seni seviyorsa kiymetini bil. Yoksa sonun iyi görünmüyor canim. Evlilik demek uyum icinde yasamak demek, ama sen böyle seylerden yani huzursuzluk yapmaktan hoslaniyorsan, inan o seni seven adami biktirirsin ve o kiskandigin kizlara geri döner bunuda unutma. Evli olsanizda hicbirseyin garantisi yok, onun icin simdi cok iyi giden bir hayatini bozma derim.

büyük bir ihtimalle hormonlarından insan hamileyken normalde olduğundan daha hassas oluyor
geçmiş geçmişte kalmıştır geleceğe bak
eşeğin aklına kapuz kapuğunu sokma
erkekler düz mantıkla yaşarlar onlar için ya vardır ya yoktur adamında olmuş bitmiş şeylerle canını sıkma mutluluğunu bozma

ne güzel anlatıyosun bak eşin üstüne titriyor,seni seviyor,bir dediğini iki etmiyor,bebeğini heyecanla bekliyor.kıymetini bil evliliğinin tadını çıkar.bunlara hasret o kadar insan var ki...
herkesin geçmişinde birileri mutlaka olmuştur.her gün acaba onu mu bunu mu düşünüyor özlüyor mu diye kafana takarsan oooo çok üzülürsün.hayır sorun olsa ortada dicem belki eski sevgilisini unutamadı.ama ortada sorun göremiyorum...bebeğinin ve evliliğinin keyfini çıkar...bunları düşünme

cnm bence hamileligin vermis oldugu duygusallikla bu kadar cok takiyosun
seni sevmis seninle evlenmis, onlarla degil
böyle seylere takilip ne kendini nede bebegini üzme

Bebeğin doğunca inşallah zaten onunla ilgilenmekten eskileri düşünmeye pek vaktin kalmaz. Şimdi de kendine değişik meşgaleler bulursan düşüncelerinden uzaklaşırsın. Eşinin evlendikten sonra bir yanlışını görmediysen durup dururken olay yaratma bence, eski kız arkadaşlarını sorup hatırlatma daha çok unutturmaya bak. Tek derdiniz bu olsun canını sıkma akadaşım , hayırlı olsun bebeğin.

Son düzenleme:
arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim güzel ve dogru fikirleriniz icin... inanin hepinizin yazdiklarini defalarca okudum.. beni cok rahatlattiniz.. cok tesekkürler hepinize

Kendinde problem olduğunu biliyorsun ama kendi kendine düzeltebileceğin bir problem olmadığını da biliyorsun. Hem de hamilesin. Hiç üzülüp sıkılmadan fazla uzatmadan maddi durumun el veriyorsa uzmana danış. Biz ne desek olmayacak sen zaten sana yazılanları düşünmüşsündür başkalarından duymaya ihtiyacın varmı ki?

inanin bu duyduklarim beni rahatlatti, cünkü ben bu konuyla 1,5 senedir savasiyorum.. ve neredeyse kimseye anlatamadim derdimi,,, cesaret edemedim.. arkadaslarimla paylasmak istemedim.. o yüzden sizlerle paylasmak istedim..

pisikolojik destek al
ama benim garibime giden şu oldu eşinin nasıl oluyorda eski aşklarıyla her zaman karşılaşıyormusun ki anlaşılan 1tanede değil yani eşinde hep yakın çevresiylemi görüştü
ama en önemlisi geçmiş geçmişte kalmıştır ve eşine de bahsedip bıktırma eğer onlara değer vermiş olsa şuan onlarla olurdu seninle ve bebişiniz olacak bunun tadını çıkar ve mutlu ol ama düşünceyle aşamıyorsanda muhakkak pisikolojik destek al

bende de vardı o takıntı. eşim üstüme titiriyordu ama acaba aklı onda kalmış mıdır, onu benden daha mı çok sevmiş, bi şansı daha olsaydı onu seçer miydi gibi abuk sabuk şeyler. sonra baktım olmuyor. çünkü bunları kafamda kuruyordum sonra da hiç sebeb yokken en ufak şeyden küsüyordum mesafe koyuyordum. veeee birgün kendime dedim ki ben eşimi o kadar mutlu edicem ki beni kimseyi sevmediği kadar çok sevecek. bunu başardım :lepi: onu hep mutlu ettim ve bir gün bana dedi ki seni hiç kimseyi sevmediğim kadar çok seviyorum ve sen benim için herşeyin ilkisin. senden öncesi hep yalanmış :asigim: canım sen de bunu yap. yoksa eşini kendinden soğutursun bu gidişle. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…