- Konu Sahibi sensizolamam
slm arkadaslar, inanin sizin dogru fikirlerinize cok ihtiyacim var.. ben 21 yasinda 6 aylik evli bi kizim... üstelikte 5 aylik hamileyim.. bi oglumuz olucak insallah.. kocamla 3 sene önce tanismistik.. ozamanlar 4 ay beraber cikmis sonrada ayrilmistim cünkü ailem onu istememisti.. cok kahveye gidiyor.. felan diye.. ozamanlar onu cok sevmistim.. ne yazikki beni o cok sevmemis ki ayrildigim zaman hemen tamam demisti.. ozamanlar cok hovarda, capkin biriydi.. ondan ayrildigim zaman cok üzülmüstüm.. baska kizlarla duymus görmüstüm.. resmen kahrolmustum.. hep Allaha dua etmistim bana geri dönsün diye.. aylar sonra (burun) estetik oldum yani 18 yasimda.. hos biriydim ama estetiklede cok güzel oldum.. ufak tefek degisikliklerlede tamamlayip... kismetim cogaldi tabi.. dikkat ceken biri oldum uzun sari saclarla.. sonra beni sokakta gördügü zaman geri benle konusmaya bile cesareti olmamis.. ortak arkadasimiz vardi onu arayip ne kadar güzellestigimi ve beni geri istedigini söylemis sarhos halindeyken. ayilincada vazgecmis.. artik o bana bakmaz diye... ben onu zaten hep geri istiodum.. sonra bunu duyunca bi sekilde geri irtibata gectim ve geri birlestik.. eski capkin hovarda insan gitmis yerine resmen sadik deli gibi asik seven biri gelmisti.. bir dedigimi iki yapmiyordu.. 2, 3 ay ayaklarim yerden kesilmisti ona karsi.. sonra nisanlandik aileleri ikna edip... ve hersey sonradan basladi.. yani sevgilimin gecmisi beni cok rahatsiz etmisti... özelliklede bizim ayri oldugumuz dönemde hemen baska kizlarla olmasi.. canimi cok acitti.. kabullenemedim.. kac kere ayrilmak istedim.. kac kere agladi.. bana dedi ciddi düsünmüyordum.. benim icin tek sen varsin, beni degistirdin.. gibi seyler iste.. kocami cok seviyorum. benim icin elinden geleni yapiyor bazen oluyor 2 ay hicbirgün tatil yapmadan calisiyor sirf daha cok para alabilmek ve rahat gecinmemiz icin.. ben büro da calisiyordum fakat hamileligim kötü gectigi icin ara vermek zorundaydim.. .. herneyse asil konu.. onun her bir ex ini gördügümde resmen cildiriyorum.. benimde oldu exlerim ama onun gecmisi beni cok rahatsiz ediyor.. benim exim hic degilse yüksek seviyedeki insandi.. onun bulduklari gibi degil yani.. rakilari icin discolarda bayilmak gibi.. bana hep diodu sen bana laik degilsin diye.. ama $u 2 senede benim icin okadar cok sey yapti ki ben onun sevgisini haketmiyorum sanki... resmen üstüme titriyor.. beni daha baska kimse mutlu edemez biliyorum.. cook mutluyum ama onun exlerinden bisey duysam hemen kavga cikartiyorum..icimdeki hisler sanki onlari daha cok sevmistir.. yada unutamadigi olmustur diyor bazen.. ne yapicam bilmiyorum.. evlendim deli gibi sevdigim kisiyle üstelik 2. ayda ins. anne olucam ve oda sabirsizlikla bekliyor.. ama su takintimi bir türlü atamadim üstümden.. nasil tedavi ediyim kendimi bilmiyorum.. kusura bakmayin uzun yazdim.. fikirlerini icin simdiden tesekkürler:2: