- Konu Sahibi xixlgxixnxixm
-
Şu fikirleriniz öyle işime yarıyorki neden dinlemeyim tabiki dinlerim.Akıl akldan üstündür.Zaten bugün sabah kuaförde aldım soluğu hemen sapsarı saçları vardı artık 5-6 yıldır hep sarıydı.Tamamen değiştirmek sitiyorum saçımı dedim kuaför bile sapıttı sen sarıyı çok seversin falan dedi.Şuan saçlarım bakır kızıl ve daha eşim görmedi beyefendi seyahatte olduğu için haberid yok.Katlı katlı kestirdimde güzel oldu çok iddialı ve hoş bir renk oldu.Beynimi hareketlerimide değiştirsem tam süper olcak.Bak işte düşünmden edemiyorum sabah 11de aradı telfonda kavga ettik gece nerdeydin kavgası bu saat ldu bir kere bile aramadı nasıl kendini haklı görür bu ne yüzsüzlük anlayamdım.Bende aramıyorum tbaiki..
Bırak o seni arasın,merak etsin özlesin.Sen çok sık ararsan o buna fırsat bulamazk.Bir günde o düşünsün acaba karım beni seviyormu,acaba karımın gözü benden başkasını görürümü diye.Acaba acalarla yaşamak nasıl bir duygu bırak birazda o tatsın.:icecream:
mesela telefon dökümleri hep gizliydi bugüne kadar hiçde şüphelenip istememiştim.Bir istedim işte tüm pislikler ortaya çıktı.Fakat hala dökümanlar gizli.Göz göre göre bu beni enayi yerinemikoymak istiyo yoksa erkeklik gururu yapıp benim dediğim olcak deyip egomu tatmim ediyo.
çok doğru söylüyorsun canselim.Yok yapıcam aramıyorum inatla eskiden olsa 10 kere aramış mesaj yollamıştım.Bu inat sürsün bakalım o da aramasın bende aramıycam.
Bu kadın bu adama naptı bu kadarda kendine bağladı anlayamadım yemin ederim.Adam kopup ordan evine gelemiyo resmen.Bana nediyo canselim biliyormusun bu olay ortaya çıktığında neymiş çok güleryüzlüymüş o kız,kocamı dinliyor ona çok değer veriyormuş,nerdesin napıyosun diyes asla sormuyor ona hep güveniyormuş,yanındayken hep gülüyormuş stresini bile alıyormuş o tavırları.Aldatmasının nedeni bumuş asla cinsellik falan değilmiş.Çocuğunu üzerine yeminler ediyo kesinlike aralarında cinsel anlamda bişey geçmemiş.Tabi aklımın hiç işi değil ama erkek bu kadar hoşlanacak kızda bu kadar rahat olak ve yatmıcaklar.Neyse günahları boynuna.Allah o kadına da kocamada sorsun hesabıı.
Ben nasıl aştım herşeyi anlatayım sana.
1-Önce kurslara gittim.
2-Ev kadınıydım.Şimdi iş kadını oldum.
3-Yılda bir kuaföre gidiyordum.Şimdi hafta bir.(İhtiyacıma göre)
4-Her cumartesi gecesini kocama ayırdım.(Akşam olunca giyinip,saçımı,makyajımı yapar,masamı kurar otururum karşısına,gecenin ilerleyen saatlerindeyse nabza göre şerbet)
5-Kendimi sevmeyi öğrendim.
6-Kocamala empati yapmayı öğrendim.(Artık o beni,bende onu anlıyorum.)
7-Biraz gizemli oluyorum,bazen merakta bırakıyorum(Çok işe yarıyor.)
İnanki dizimin dibinden ayrılmıyor,işten eve evden işe.
Hergün en az3-5 arayıp soruyo nasılsın aşkım diye.
Darısı başına canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?