Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 yıldır deco kullanınıyorum.
bütün odalarım deco halı. bir sefer problem yaşadım. Onu da hemen değiştirdiler. Yalnız alırken dikkat etmen gereken şey nerede üretildiği. bazı modelleri yurt dışından getiriyorlar. ilerde aynı modeli bulup takım yapman zor olur. tavsiye ederim alırsan iyi günlerde kullan.
merhabalar sevgili hanımlar,
ben de deco halı aldım , kullananlardan yardım istiyorum, nasıl temizliyorsunuz?
temizlik için yaptıklarınızı adım adım yazabilirmisiniz? sevgilerimle...
ben acemi bir ev hanımı oldugum için sordum temizliğini
yani hangi deterjanı kullanıyorsunuz? neyle siliyorsunuz? benim halı yıkama makinem falan yok, mecburen sileceğim, yıkatmayı da halıcılar kesinlikle önermiyorlar, halının yapısını bozdugu için.
Benim de tüm evin deco görüntüsü süper ama bana hiç kullanışlı gelmedi gerçi benimkiler o zaman dikkat etmemişim yapıştırmaymış arkasına dikkat et derim yapıştırma olmasın o tür olanlar berebat oluyor ne leke çıkıyo tüyler hemen iniyo asla tavsiye etmem yani
benimde oturma odamda deco var yapıştırma olanlardan,yıkanmaz dediler ama yıknmadan olmuyor diye 2 kere yıkkattım ama sonuç iyi değil tabiii(attı kenarları ama dediğim gibi yıkkatım ben fabrikada..
ama salonumdakiler shaggy .yine deconun onlardan memnunum