• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar, evinde Deco halı kullanan var mı?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm arkadaslar hazıranda evlenıcem Allahın izniyle antrem ıcın bir halı begendım deco halıdan ama casaret edemedim almaya sıze danısmak ıstedım kullanınız varmı tavsıye edermısınız ve memnunmusunuz sımdıden tşk ederım

11 yıldır deco kullanınıyorum.
bütün odalarım deco halı. bir sefer problem yaşadım. Onu da hemen değiştirdiler. Yalnız alırken dikkat etmen gereken şey nerede üretildiği. bazı modelleri yurt dışından getiriyorlar. ilerde aynı modeli bulup takım yapman zor olur. tavsiye ederim alırsan iyi günlerde kullan.

şiddetle ve kesinlikle tavsiye ediyorum benimde holümdeki ve salonumdaki halım deco süper ötesi birşey

bende salonumda ve antremde deco halı kullanıyorum cokta memnunum.kesinlikle tavsiye ediyorum....

merhaba benimde oturma odamdaki halı deco çok memnunm leke tutmuyor gayet kaliteli ve kullanışlı marka.tavsiye ederim.

merhabalar sevgili hanımlar,
ben de deco halı aldım , kullananlardan yardım istiyorum, nasıl temizliyorsunuz?
temizlik için yaptıklarınızı adım adım yazabilirmisiniz? sevgilerimle...

selam benimde salonumda var farklı bişey yapmıyorum temizlik için ama kullanımı çok rahat ve diğer halılar gbide tüy bırakmadı banamı öyle geldi acaba

ben acemi bir ev hanımı oldugum için sordum temizliğini :utangac:
yani hangi deterjanı kullanıyorsunuz? neyle siliyorsunuz? benim halı yıkama makinem falan yok, mecburen sileceğim, yıkatmayı da halıcılar kesinlikle önermiyorlar, halının yapısını bozdugu için.

Benim de tüm evin deco görüntüsü süper ama bana hiç kullanışlı gelmedi gerçi benimkiler o zaman dikkat etmemişim yapıştırmaymış arkasına dikkat et derim yapıştırma olmasın o tür olanlar berebat oluyor ne leke çıkıyo tüyler hemen iniyo asla tavsiye etmem yani

benimde oturma odamda deco var yapıştırma olanlardan,yıkanmaz dediler ama yıknmadan olmuyor diye 2 kere yıkkattım ama sonuç iyi değil tabiii:((attı kenarları ama dediğim gibi yıkkatım ben fabrikada..
ama salonumdakiler shaggy .yine deconun onlardan memnunum

Back
X