Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu arkadaşlar enza mobilya(yataş) nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
enza hiç kullanmadk ama annemler yataş'ı çok kullanırlar. yatak odaları yataş çok kaliteli gerçekten hiç pnael mobilya gibi değil. bir de oturma grubu var annemlerde yataş'ın 20 seneye yaklaşmıştır en az 15 yıllık hala kullanıyorlar. ama dediğim gibi yataş onlarınki enza sonradan çıktı malum en fazla 5-6 yıldır enza satıyor yataş

sağolun kızlar yataş kendi mobilyasının adını değiştirdi enza yaptırdı yoksa onlarda yataş. İçim rahatladı kalitesiz bişey almak istemiyorum hayırlısı olsun :46:

Bence çok iyi özellikle de koltukları o yüzden de biraz pahalı mobilyalarını bilemem. Ben de köşe koltuğumu, yemek odamı ve salon takımımı oradan aldım. Benim modellerim toronto, valery ve matiss.

memnunsun yani diii mi :) bende almayı düşünüyorum visage serisini bakalım içime sinsin istiyorum

çok şık bu takımda bende beğeniyordum ama bogiie kalbimi çaldı muhtemelen onu alıcam :21:

merhaba

boogie köşe bende var, dikkat et çok büyük bir köşe takımı o...showroomda küçücük duruyor ama eve bir geldi salonu kapladı neredeyse...oturma odasına sığmadı. Oturuşu rahat değil, yani çok geniş eni olduğu için misafir gelip oturduğunda ayaklar havada kalıyor çok komik:) yan yana 4 kişi rahatça oturamıyor o kadar büyük takıma, garip bir designı var çünkü.... yani yatarak tv seyretmek için çok rahat ama düz oturmak için rahat değil. Bende suede gibi acı kahvesi var ama üzeri toz/leke gösteriyor.

enza nın yatak odasını almıştım bosco...ondan memnunum sorun yok, yalnız anti-stress yatağını almıştım üstelik en pahalı 2. yatağıydı ben aldığımda, yatak fiyasko çıktı.

memnunsun yani diii mi :) bende almayı düşünüyorum visage serisini bakalım içime sinsin istiyorum

Canım daha kullanmadım ama gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten koltuklarına filan oturunca bir fark ediyor gerçekten. Yanlız salonda kullanacaksan köşe alma derim. Köşe genelde şöyle evde yayılmak için bence misafir gelince sıkıntı oluyor. Ben köşeyi aldığımda salon takımı almayacaktım. Köşe de küçük olduğu için bir tekli alsam bile ev en fazla beş kişi alıyordu:1:

Canım daha kullanmadım ama gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten koltuklarına filan oturunca bir fark ediyor gerçekten. Yanlız salonda kullanacaksan köşe alma derim. Köşe genelde şöyle evde yayılmak için bence misafir gelince sıkıntı oluyor. Ben köşeyi aldığımda salon takımı almayacaktım. Köşe de küçük olduğu için bir tekli alsam bile ev en fazla beş kişi alıyordu:1:

hem salon takımı alacam oturma odası için de köşe takımı alacam canım henüz karar verip almış değilim bakalım :)

canım benm begendiğim modellerin aynını begenmişsin :))) yeni gittim bende yataşa ama koltukları yatak olmuyo o yüzden biaz kararsız kaldım

Back
X