arkadaşlar en erken gebelik kaç günde belli olur yardımmm!!!

Tabiki dene cnm doktorlara bakılırsa hiç çocuk yapmayalim ınan allahtan başka kimse bilmez ne insanlar var doğal yolla hamile kalması imkansız doktorlara göre ama hamile kalan

evet canım benim ya denemekten tevekkülden vazgeçmemek lazım o halde durmak yok çalışmaya devammm. bana bazen geliyorlar çok umutsuzluğa kapılıyorum öyle anlarda birbirimize destek olalım

insallah canim guzel haberler aliriz isteyen herkeye hayirli bi evlat nasip eder bu arada yurtdisindan geldim turkcem biraz kotu kusura bakma
olur mu cnm bnm ne kusuru hoşgelmişsin hadi bakalım inş bizde hamileyim die yazarız buraya birlkte paylaşırız mutluluğumuzu :)

evet canım benim ya denemekten tevekkülden vazgeçmemek lazım o halde durmak yok çalışmaya devammm. bana bazen geliyorlar çok umutsuzluğa kapılıyorum öyle anlarda birbirimize destek olalım
aynen bnde öleym cnm bazen diorum hamile birini görünce ne gzl hamile acaba bnmde olacak mı diyorum snrada diorum niye olmasın allah istedikten snra ol der ve olur biz bol bol dua edelim

Hala hasta olmadım iki gün gecikti olmayan bise.hastalgmi bekledgm gn denedim test negatif ama hala adet sancı yok acaba diyorum hamilemym .ara ara karnıma kramp gbi degsik birşey. griyor.

hemen kan testine git cnm geç döllenmedir büyük ihtimal eğer ilkkez adet gecikmesi yaşıyorsan
ya oyle mi dersin. Aslında hayal krikligi yaşamak istemem bm vajinusmusum ilk kez denedik ard arda üç gn .ilki olsa bgun 17 y da 18zinci günüdür .

Bide ilk denedikten iki gn anda çıkardım ben cocuklugmda hatrlyrm ckardgmi en son belki tesaduf mide bozulmtr ama sonra larida midem bulandı pisikolojik belirtilerse hadi

Bide ilk denedikten iki gn anda çıkardım ben cocuklugmda hatrlyrm ckardgmi en son belki tesaduf mide bozulmtr ama sonra larida midem bulandı pisikolojik belirtilerse hadi
yok cnminş hamilesindir ya bilmem içime öle doğdu sen kan testine git

Hala olmadım ve dün gece midem çok. Çok ağrıdı cikarcaktim ama gelmedi ..normal test denesem yine birde bugün arefe günü sağlık ocak filan açık olurmu ki

Hala olmadım ve dün gece midem çok. Çok ağrıdı cikarcaktim ama gelmedi ..normal test denesem yine birde bugün arefe günü sağlık ocak filan açık olurmu ki
cnm özellerde laboratuarlar açıkmış git ver kan sağlık ocakları kapalı

simdi kirmizi geldi ben hic birsey anlamadim gebelik testi cift cizgi silikte olsa ama ama kirmizilar geldi cidden umitlenmistim erken gebelik testinde pozitif cikinca . koyu kirmizi ama cok degil ya artarsa noluyo ya bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…