Cnm kafani rahat tut ınş hamilesindir ne guzel duygu yaşarız ınş
Tabiki dene cnm doktorlara bakılırsa hiç çocuk yapmayalim ınan allahtan başka kimse bilmez ne insanlar var doğal yolla hamile kalması imkansız doktorlara göre ama hamile kalan
olur mu cnm bnm ne kusuru hoşgelmişsin hadi bakalım inş bizde hamileyim die yazarız buraya birlkte paylaşırız mutluluğumuzu :)insallah canim guzel haberler aliriz isteyen herkeye hayirli bi evlat nasip eder bu arada yurtdisindan geldim turkcem biraz kotu kusura bakma
aynen bnde öleym cnm bazen diorum hamile birini görünce ne gzl hamile acaba bnmde olacak mı diyorum snrada diorum niye olmasın allah istedikten snra ol der ve olur biz bol bol dua edelimevet canım benim ya denemekten tevekkülden vazgeçmemek lazım o halde durmak yok çalışmaya devammm. bana bazen geliyorlar çok umutsuzluğa kapılıyorum öyle anlarda birbirimize destek olalım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin insallah :)olur mu cnm bnm ne kusuru hoşgelmişsin hadi bakalım inş bizde hamileyim die yazarız buraya birlkte paylaşırız mutluluğumuzu :)
hemen kan testine git cnm geç döllenmedir büyük ihtimal eğer ilkkez adet gecikmesi yaşıyorsanSağlı sollu kramplar değişik
ya oyle mi dersin. Aslında hayal krikligi yaşamak istemem bm vajinusmusum ilk kez denedik ard arda üç gn .ilki olsa bgun 17 y da 18zinci günüdür .hemen kan testine git cnm geç döllenmedir büyük ihtimal eğer ilkkez adet gecikmesi yaşıyorsan
yok cnminş hamilesindir ya bilmem içime öle doğdu sen kan testine gitBide ilk denedikten iki gn anda çıkardım ben cocuklugmda hatrlyrm ckardgmi en son belki tesaduf mide bozulmtr ama sonra larida midem bulandı pisikolojik belirtilerse hadi
Ya esimdebole diyooo ama su an. Sizi gibi ağrı griyor. Sağa sola harb gtsemmi ne. :))))yok cnminş hamilesindir ya bilmem içime öle doğdu sen kan testine git
hadi inş gzl haberler alırsın cnm beklemek zor bilirimYa esimdebole diyooo ama su an. Sizi gibi ağrı griyor. Sağa sola harb gtsemmi ne. :))))
İnsallahhh :)hadi inş gzl haberler alırsın cnm beklemek zor bilirim
Kapalı canm ben gttım gerı dondumHala olmadım ve dün gece midem çok. Çok ağrıdı cikarcaktim ama gelmedi ..normal test denesem yine birde bugün arefe günü sağlık ocak filan açık olurmu ki
cnm özellerde laboratuarlar açıkmış git ver kan sağlık ocakları kapalıHala olmadım ve dün gece midem çok. Çok ağrıdı cikarcaktim ama gelmedi ..normal test denesem yine birde bugün arefe günü sağlık ocak filan açık olurmu ki
Tmm eşimin işleri bitsin gideriz. İnşallah.cnm özellerde laboratuarlar açıkmış git ver kan sağlık ocakları kapalı
Hadi bakalim bekliyorum güzel haberleriniTmm eşimin işleri bitsin gideriz. İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?