Sagol cnm dusuncelerin icin, regldan sonra calismlara devam o zmn :)üzülme canım hayırlısı böyleymiş demekki. bence ara verme rabbimin taktirine bırak bebişin geleceği zamanı bilir. bebeğini kaybetmiş bir anne olarak sana tavsiyem sakın temmuz ağustosa denk gelsin gibi planlar yapma oluruna bırak öyle yaparsan kendinide strese sokmamış olursun :)
Cnm bnm çok gecmis olsun rabbim seni mukafatlandirir merak etme bak ne guzel diğer yavrum sana öteki dünyada sefaatci olur hiç sıkma canını ınş tez zamanda hamile kalirsin dualrim seninleSlm kızlar ben 4 agustosda dogum yaptim ama son ayda olusan sıkıntı yüzünden güzel kızımı kaybettimdr kontrolünde 7 eylülden beride korunmuyorum nolur banada dua edin bana iyi gelebilicek en iyi ilaç bir bebiş bununla avutuyorum kendimi yoksa bu çok acıı
Aynen cnm bnde öyle oldu bu ay kismett yokmuş ınş hamile kaliriz dert etmekızlar bugun akşam kan testi yaptırmıştım az önce eşim sonucu getirdi 0,100 çıkmış yani negatif adetim geçeli 12 gün oldu((
Sağol cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin ben ne zaman tahlil yapsam acabaCnm bnm çok gecmis olsun rabbim seni mukafatlandirir merak etme bak ne guzel diğer yavrum sana öteki dünyada sefaatci olur hiç sıkma canını ınş tez zamanda hamile kalirsin dualrim seninle
Belki geç döllenme olmustur arkadaşımAynen cnm bnde öyle oldu bu ay kismett yokmuş ınş hamile kaliriz dert etme
Bu haftalarda yaptir cnm cikar ınş hadi rabbim yüzüne baksin keşke bugun yaptirabilsen çifte bayram olurdu :)Sağol cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin ben ne zaman tahlil yapsam acaba
Yok cnm iki kez adet gördüm dün kan testi istedi doktor yok ama umutluyum olacak ınş zamanı geldiğindeBelki geç döllenme olmustur arkadaşım
İnş rabbim gönlüne göre versinYok cnm iki kez adet gördüm dün kan testi istedi doktor yok ama umutluyum olacak ınş zamanı geldiğinde
Cnm belirti olması şart değil tabi ki adet donarkadaslar ben gecen ay ayin 4. adet gordum bu ay fazla calisamadik bebek icin ama acaba hamile miyim diye yinede dusunuyorum belirti yok yani goguste hassasiyet vs illa olmasi mi lazim oyle bir belirti ? adet olucakmisim gibide gelmiyor bana bilemedim test yapmaktan korkuyorum cikmicak diyedaha once 2 kere yaptim nu ucuncu ayim
Olabilir cnm belirti arama herkeste farklı sonuçta adet dongun nasıl ona göre tekrar test yap ınş hamilesindir ama kesin test kandir iftarda çıkmasa bile kanda çıkararkadaslar ben gecen ay ayin 4. adet gordum bu ay fazla calisamadik bebek icin ama acaba hamile miyim diye yinede dusunuyorum belirti yok yani goguste hassasiyet vs illa olmasi mi lazim oyle bir belirti ? adet olucakmisim gibide gelmiyor bana bilemedim test yapmaktan korkuyorum cikmicak diyedaha once 2 kere yaptim nu ucuncu ayim
Aynen cnm bnde öyle oldu bu ay kismett yokmuş ınş hamile kaliriz dert etme
Cnm belirti olması şart değil tabi ki adet don
Olabilir cnm belirti arama herkeste farklı sonuçta adet dongun nasıl ona göre tekrar test yap ınş hamilesindir ama kesin test kandir iftarda çıkmasa bile kanda çıkar
Cnm kafani rahat tut ınş hamilesindir ne guzel duygu yaşarız ınşsagol canim umitlendim biray bugunde bekleyip sonra kan testi yaptirayim insallah hamileyimdir :) adet olucakmisim gibi bi his var icimde ama oyle dusunmek istemiyorum
Haklısın cnn bnde adet oldum bu ay artık diğer ay en sagliksi kan testi sen baya erken öğrendin o zaman kaç haftalikti öğrendiğindeBen yumurtlama süremden 4-5 gün sonra kan da baktırıp öğrenmiştim.
Bence en yakın tıp merkezi yada hastaneye gidip kan da bakılması. ki yanılma payı yoktur.
Tabiki dene cnm doktorlara bakılırsa hiç çocuk yapmayalim ınan allahtan başka kimse bilmez ne insanlar var doğal yolla hamile kalması imkansız doktorlara göre ama hamile kalanEvet canim test sonucunu doktora gosterdim adet sokturucu verdi obur doktorda kistler icin dogum kontrol hapi kullan diyor ay ne yapayim sence canim ya bir ay daha sansimi denesem mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?