arkadaşlar en erken gebelik kaç günde belli olur yardımmm!!!

ay hadi ağzın bal yesin canımmm ne zaman gideyim kana sence? daha önce hiç geç yumurtlamamıştım
senle aynı durumdayım yeminlen 19.gün yumurtladım ovulasyonla öğrendim üzerinden 10 gün geçti ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ben de daha önce bu kadar geç yumurtladığımı düşünmemiştim

Cnm benm de 22 eylul bat, daha adet olmdm test yapmayada korkuorum cunku hic belirtim yok

bu arada idrar testi yaptın mı sennn

ben netten araştırdım adetleri çok düzenli olan bayanların bile yılda iki kere geç yumurtlaması normalmiş. idrar testi belkide 5 tane yaptım hepsi negatif

Cnm bu ovulasyon testi iyi birşey değil mi bende bu ay başlayacağım adetim allak bullak oldu

Hiç birşey için acele etmemek lazım..Rabbim Vericeği zaman var... Nasıl Ne şekil orasını bilemem ama vardır her şerde bi hayır... Benim adet oldum tarih 07.09.2014 Çatlatma olduğum tarih 17.09.2014 Ve 29.09.2014 de Kanamam oldu pembe. Hafif hafif oluyor ama oluyor bakalım sabaha nasıl olcak... Doktorumu Aradım bekle sabır et dedi.. İçimde korku var.Düşük ve.âdet olma.ihtimalim Kafam iyice allak bullak oldu... Anladım ki Herşeye Ya sabır Çekicem.. Gelişmeleri Yazarım kızçelerim

Son düzenleme:
Hadi ınş yerleşme kanamasidir

haziranda oldum canım hala beklemedeyim
cnm hiç sıkma canını ztn rahim toplanmadan hamile kalınamıyormuş çoğu insanın hemen toparlanıyor kimisinn bir 3-6 ayı alıyor inş beklemelerimiz boşa çıkmaz

cnm hiç sıkma canını ztn rahim toplanmadan hamile kalınamıyormuş çoğu insanın hemen toparlanıyor kimisinn bir 3-6 ayı alıyor inş beklemelerimiz boşa çıkmaz

benim rahim toparlandı canımda ilk adetten sonra sağ ve sol yumurtalıkta kistler oluştu doktor hamile kalman imkansız dedi

benim rahim toparlandı canımda ilk adetten sonra sağ ve sol yumurtalıkta kistler oluştu doktor hamile kalman imkansız dedi
aaa olur mu öle saçmalık kist olup hamile kalan çok insan var cnm bazen doktorlarada çok güvenmemek gerek çok sıkma canını

Dayanamadim gebelk testi yaptim negatif cikti ;( o zamamn ben niye regl olamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…