- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
senle aynı durumdayım yeminlen 19.gün yumurtladım ovulasyonla öğrendim üzerinden 10 gün geçti ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ben de daha önce bu kadar geç yumurtladığımı düşünmemiştimay hadi ağzın bal yesin canımmm ne zaman gideyim kana sence? daha önce hiç geç yumurtlamamıştım
bu arada idrar testi yaptın mı sennnay yok bacım çıkmıyor idrarda((( kana mı gitsem ya negatifi görüp üzülmek istemiyorum
Cnm benm de 22 eylul bat, daha adet olmdm test yapmayada korkuorum cunku hic belirtim yokya kızlar bide benim duruma bir yorum yapın hele son adet tarihim 22 ağustos beklenen adet tarihi 21 eylül. 16, 17 ,18 eylülde kahverengi akıntım oldu kan testi yaptırdım 0,7 yani negatif çıktı. bugun adetim geçeli 8 gün oldu idrar testi yaptım negatif hamile olma ihtimalim var mı sizce
senle aynı durumdayım yeminlen 19.gün yumurtladım ovulasyonla öğrendim üzerinden 10 gün geçti ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ben de daha önce bu kadar geç yumurtladığımı düşünmemiştim
bu arada idrar testi yaptın mı sennn
Cnm benm de 22 eylul bat, daha adet olmdm test yapmayada korkuorum cunku hic belirtim yok
Bilmiyorum ki cnm ben biraz daha beklicem ,umutlanmk istemiyorum hemenbenimde hiç belirtim yok bazen adet olacakmış gibi oluyorum aha oldum diyorum yine tık yok ne olacak bizim bu halimiz canımmmm
cnm bir kaç gün bekle git ama bayram gelmedne git inş çifte bayram oluray hadi ağzın bal yesin canımmm ne zaman gideyim kana sence? daha önce hiç geç yumurtlamamıştım
Bilmiyorum ki cnm ben biraz daha beklicem ,umutlanmk istemiyorum hemen
cnm bir kaç gün bekle git ama bayram gelmedne git inş çifte bayram olur
Ah cnm bende senin gibiyim bir kes düşük yaptım hiç olmayacak gibi hissediyorum ama rabbim biliryada bayram zehir olur ay bilemiyorum canım ya ben niye bu kadar karamsar oldum ki
Cnm bu ovulasyon testi iyi birşey değil mi bende bu ay başlayacağım adetim allak bullak oldusenle aynı durumdayım yeminlen 19.gün yumurtladım ovulasyonla öğrendim üzerinden 10 gün geçti ben de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ben de daha önce bu kadar geç yumurtladığımı düşünmemiştim
Ah cnm bende senin gibiyim bir kes düşük yaptım hiç olmayacak gibi hissediyorum ama rabbim bilir
Aynen cnm tevekkul önemli senin ne kadar oldu kürtaj olalı gecmis olsunbenimde bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum canım bende öyle hissediyorum bakalım rabbim neylerse güzel eyler
Hadi ınş yerleşme kanamasidirHiç birşey için acele etmemek lazım..Rabbim Vericeği zaman var... Nasıl Ne şekil orasını bilemem ama vardır her şerde bi hayır... Benim adet oldum tarih 07.09.2014 Çatlatma olduğum tarih 17.09.2014 Ve 29.09.2014 de Kanamam oldu pembe. Hafif hafif oluyor ama oluyor bakalım sabaha nasıl olcak... Doktorumu Aradım bekle sabır et dedi.. İçimde korku var.Düşük ve.âdet olma.ihtimalimKafam iyice allak bullak oldu... Anladım ki Herşeye Ya sabır Çekicem.. Gelişmeleri Yazarım kızçelerim
Aynen cnm tevekkul önemli senin ne kadar oldu kürtaj olalı gecmis olsun
cnm hiç sıkma canını ztn rahim toplanmadan hamile kalınamıyormuş çoğu insanın hemen toparlanıyor kimisinn bir 3-6 ayı alıyor inş beklemelerimiz boşa çıkmazhaziranda oldum canım hala beklemedeyim
cnm hiç sıkma canını ztn rahim toplanmadan hamile kalınamıyormuş çoğu insanın hemen toparlanıyor kimisinn bir 3-6 ayı alıyor inş beklemelerimiz boşa çıkmaz
aaa olur mu öle saçmalık kist olup hamile kalan çok insan var cnm bazen doktorlarada çok güvenmemek gerek çok sıkma canınıbenim rahim toparlandı canımda ilk adetten sonra sağ ve sol yumurtalıkta kistler oluştu doktor hamile kalman imkansız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?