Dün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle