- Konu Sahibi shoksheker
-
tatlım canım benim hiç moralini bozma güzelim emin ol bebişlerimize aallah nasip ederse hergeçen gün biraz daha yaklaşıyoruz bak bunu düşün rahatla güzelim allah alnımıza ne zaman yazdıysa o gün gelecek bebişlerimiz canım benim kıyamam sana biz naparsak yapalım bunu değiştiremeyiz bak ne insanlar var doktorların senin kesinlikle bebeğin olmaz deyipde hamile kalıp bebişini kucağına alan
fıstığım allahtan ümit kesilmez pozitif olucaz tamammı canım benimm
canım hsg yani ilaçlı rahim filmi çektirmişmiydin. aşılama olacaksan eğer olmadan önce mutlaka çektir derim. tabi bu kararı doktorun verecektir ama aklında olsun diye söyledim. tüplerdeki hafif yapışıklıklar bile gebe kalmayı zorlaştırıyor. bu filmle açılıyor. ben çektirdikten 1 ay sonra hamile kalmıştım. ballı, tarçınlı çörek otunu da çok öneriyorlar. ben hamile kaldığım ay onu da denemiştim. eşinin sperm değerleri nasıl bilmiyorum ama iyi bile olsa ara sıra keçi boynuzu kürünü uygula. spermlerin aktivitesini arttırıp çatlayan yumurtayı dölleme olasılığını çok artıyormuş. bir de moralleri yüksek tutmak çok önemli ama bunda çok başarılı olamıyoruz sanırım.
canım ya şu morali yüksek tutma, stresten uzak durma olayını bi çözebilsek ahh ahhhhh.
shokşeker canım bende bugün hamiş olduğumu öğrendim belki dualarım makbul olur inşallah canım arkadaşım hamile kalırsın tez zamanda Allah sana en kısa zamanda hayırlısı ile birlikte eli ayağı düzgün bi bebiş versin inşallah canım
canım benim hoşgeldin benimde gözlerim seni arıyordu açıkçası teşekkür ederim
canım benim eve geç geldim çarşıda işler çıktı ancak akşam bakabildim ama gün boyu klımdaydın dua ettim heyecanla açtım sayfayı önce başlık açmışmısın diye baktım sonra bu sayfaya girdim inşallah haziranda hamiş olursun canım benimm
5 yıl çocuğum olmadı ...5 yılı 1 ay geçe ilk oğlumu kucağıma aldım aradan tam 2 yıl geçti ikinci böcüğüm geldi kara bir oğlan daha şimdi aradan tam on bir yıl sonra doktorumun demesine göre de kasım 5 gibi inşallah kızımız nezire muazzezi bekliyoruz... Rabbim gönlüne göre versin hayırlısını versin inşallah hamilesindir sabırla hayırlı olumlu haberlerini bekleriz. olmazsada hiç üzülme daha vakit var inşallah başka sefere ama hayırlısıyla ....
bitanem yaaa oklava işe yaradı herhalde biraz benneyaptımki teşekkür ederim işte bende bi vazgeçebilsem takmasam düşünmesem inanıyorum ki olcak ama nasıl takmayalım yani iki günün biri doktordayız
canım hayırlısıyla bebeğini kucağına nasip eder inşallah allah
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
bir kötek bin nasihatten iyi derler yerimseniben, şaka bir tarafa 1 seneden önce doktor doktor gezmek boşa para harcamak yanlış ve gereksiz tedavilere davetiye çıkartmak demektir, sakın şimdiden doktora gitme bekle sabret düşünme ve dua et, dualarımız seninle , bunları yap en kısa zamanda bbek haberin gelecek eminim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?