- 23 Temmuz 2013
- 338
- 365
- 88
- Konu Sahibi yavruceylann
-
canım kusura bakma mesajını görmemişim şimdi farkettim. Tabiki katılabilirsin.Benim de katilmam mumkun mu acaba
YavruceylannBenim için de eder misin? Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat için (2.çocuk)
ve hayırsız, kötü insanların benden ve ailemden uzak durması için.her şeyden önce sağlık için..
yarın sabah çok önemli sınavım kızlar
bana da dua edin
geçeyim su sınavdan
Canım ben her gün dua edıyorum. Dua ederken duaya ihtiyacı olanlara da dua ediyorum. Ben ve isteyenler bu listede adı yazılı olanlara dua edebilsin diye liste oluşturuyoruz. Sende dua ederken burada yazılı olanlar için niyet edip dua edebilirsin.Peki nasıl ne zaman olacak dua? Sure mi okuncak
teşekkür ederim..
Allah razı olsun canımmmCanım ben her gün dua edıyorum. Dua ederken duaya ihtiyacı olanlara da dua ediyorum. Ben ve isteyenler bu listede adı yazılı olanlara dua edebilsin diye liste oluşturuyoruz. Sende dua ederken burada yazılı olanlar için niyet edip dua edebilirsin.
canım sınavın nasıl geçti? inşallah iyi geçmiştir.yarın sabah çok önemli sınavım kızlar
bana da dua edin
geçeyim su sınavdan
reglim bitsin gelicemmburadaki arkadaşlar diğer topiğede gelip fatiha okurlarsa memnun oluruz .....Müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kabul olur ...
ben ettim arkadaşım sana allahım kabul eder inşallah
bana da eder misin? Ebru Serdar ile sevgili olsun Serdar da Ebru'nun ona asık oldugu gibi asık olsun der misin?Canim arkadaslarim cok sıkıntılı zamanlar yasiyoruz ailece. Bizim icin dua ederken yine bizim gibi maddi manevi sıkıntı icinde alan kardeşlerime dua etmek istiyorum. Rabbim kimseyi cagresiz birakmasin. Darda olana, mazluma yuce rabbim yardim etsin insallah. Borcluya borcunu odemeyi, evlat sahibi olmak isteyene evlat sahibi olmayi, esiyle cocuklariyla sıkıntıları olana sıkıntılarını gidermeyi, sevdigiyle evlenmeyi isteyene hayirli yuva kurmayi nasip etsin insallah. Daha sayamadigim ve gonlunuzden gecen hayirli dualarinizi kabul etsin insallah.
Simdi dua etmemi isteyenleriniz isimlerini ekleyerek yazsin.
(Yavruceylann
Nick
Nick
seklinde )
Hepinize dua etmek istiyorum
ben istiyorumCanim arkadaslarim cok sıkıntılı zamanlar yasiyoruz ailece. Bizim icin dua ederken yine bizim gibi maddi manevi sıkıntı icinde alan kardeşlerime dua etmek istiyorum. Rabbim kimseyi cagresiz birakmasin. Darda olana, mazluma yuce rabbim yardim etsin insallah. Borcluya borcunu odemeyi, evlat sahibi olmak isteyene evlat sahibi olmayi, esiyle cocuklariyla sıkıntıları olana sıkıntılarını gidermeyi, sevdigiyle evlenmeyi isteyene hayirli yuva kurmayi nasip etsin insallah. Daha sayamadigim ve gonlunuzden gecen hayirli dualarinizi kabul etsin insallah.
Simdi dua etmemi isteyenleriniz isimlerini ekleyerek yazsin.
(Yavruceylann
Nick
Nick
seklinde )
Hepinize dua etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?