Merhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum dördüncü düşüğüm oldu bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ilk üçü normal gebelikti sonuncusu genetik taramalı tüp bebekti ama sonuç yine aynı yapmadığımız şey kalmadı eşimle genetik test verdik hiç birşey çıkmadı bütün ilaçları kullandık ama neden böyle oluyor anlamıyoruz başından geçen sonuç alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar dördüncü düşüğüm aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirmi
- Konu Sahibi fatma0866
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Aralık 2023
- 931
- 603
- 23
- 31
- 20 Haziran 2022
- 238
- 121
- 33
- 28
Rahim bağışıklığına bakıldı mı cd56 testi yapıldı mı rahimde katil hücre olabilir miMerhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum dördüncü düşüğüm oldu bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ilk üçü normal gebelikti sonuncusu genetik taramalı tüp bebekti ama sonuç yine aynı yapmadığımız şey kalmadı eşimle genetik test verdik hiç birşey çıkmadı bütün ilaçları kullandık ama neden böyle oluyor anlamıyoruz başından geçen sonuç alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi
Merhaba kalbi durduğunu nasıl anladınız? Normal muayeneye gittiğinizde mi öğrendiniz yoksa sizde bi belirti falan mı oldu?Merhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum dördüncü düşüğüm oldu bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ilk üçü normal gebelikti sonuncusu genetik taramalı tüp bebekti ama sonuç yine aynı yapmadığımız şey kalmadı eşimle genetik test verdik hiç birşey çıkmadı bütün ilaçları kullandık ama neden böyle oluyor anlamıyoruz başından geçen sonuç alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi
Benimde aklıma direk bu geldiGenetik pıhtılaşmanız var mı, yoksa bile kan sulandırıcı kullananlar varmış.
- 20 Haziran 2022
- 238
- 121
- 33
- 28
Evet mutlaka baktır canımYok ona bakılmadı tüp bebek yaptırdığımız yerde katil hücre tedavisi yapılacaktı sonra doktor gerek yok dedi bahsettiğiniz şeyle aynı şeymi bilmiyorum
- 14 Haziran 2024
- 1.087
- 477
- 38
- 27
Cd56 katil hücre panelini bi doktorunuza sorabilirsinizMerhaba arkadaşlar dün kürtaj oldum dördüncü düşüğüm oldu bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu ilk üçü normal gebelikti sonuncusu genetik taramalı tüp bebekti ama sonuç yine aynı yapmadığımız şey kalmadı eşimle genetik test verdik hiç birşey çıkmadı bütün ilaçları kullandık ama neden böyle oluyor anlamıyoruz başından geçen sonuç alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
merhaba eşimin amcakızının da normal gebelikleri oluşuyor ve sürekli düşükle sonuçlanıyordu samsunda falan da özel hastanede bir doktor senin çocuğun olmaz boşa uğraşma falan demiş ona sonra onlar aldırış etmeden ankara memoriala gittiler .meğerse karnında lifler varmış ve çocuğu aşağı doğru ittiriyormuş bunu orada tespit ettiler sonra aşılama yaptırdı yine orada ikiz tuttu ama teki kaldı oğlu oldu ondan sonra 5 sene doğum yasak dendi zor bir doğumdu tekrar ikizleri oldu sonra ikizler daha 6 aylıkken kendiliğinden bir daha hamile kaldı bu sefer hamile kaldı diye ağladı yani şimdi 3 kız bir oğlu var.umutsuz olmayın ben de 5 tüp bebek yaşadım 3ü kimyasal gebelikle sonuçlandı ben de şimdi şırnaktayım tedavi için istanbul düşünüyoruz sayfa sayfa doktor araştırıyorum sizi çok iyi anlıyorum zor işler bizim bu çözümsüz gibi görünen işler ama vazgeçmeyin.Hafta içi soralım inşallah
- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Merhaba,Nerde bakıçtıracağız sehir hastanesi bakıyormu birde siz yaptırdınızmı nasıl yapılıyor
rahimde katil hücre testinin tıbbı adı flow sitometri kır testidir. hiç bir devlet hastanesinde bu test yapılmıyor. bu testi istanbulda mikrogen laboratuvarı yapıyor sadece. 2024 eylül ayında 5000 tl ye yaptırmıştım