Arkadaşlar domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

hatis_

Annesinin aşkı
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
333
3
43
arkadaşlar domuz gribi hakkında ne düşünüyorsunuz benim kafam çokkarışık bebeklerde grip çok tehlikeliymiş ne yapıcaz bilmiyorum aşıyada iyi demiyorlar kafam çok karışık ya korkuyorum kafamçokkarıştı

canım aşıyı ben kzııma yaptırmıycam
eşim sğlık çalışanı o da kendine yaptırmadı
bazı çalışanlara yapıladı bu aşı ve kimisinin bünyesi kaldırmadı halen yoğun bakımda yatanlar var
0-2 yaş arası bebekelrde ölümcül oluyormuş bu grip
o yüzden çok iyi korunması gerekiyor bebklerin
yetişkin kişlerin bünyesi kaldıramıyorken bebekelr bua şıyı nasıl kaldırı diye düşünüyorum
bu yüzden biz karar verdik yaptırmıycaz kızımıza
ama herkes kendi bilir tabi cnm

canım aşıyı ben kzııma yaptırmıycam
eşim sğlık çalışanı o da kendine yaptırmadı
bazı çalışanlara yapıladı bu aşı ve kimisinin bünyesi kaldırmadı halen yoğun bakımda yatanlar var
0-2 yaş arası bebekelrde ölümcül oluyormuş bu grip
o yüzden çok iyi korunması gerekiyor bebklerin
yetişkin kişlerin bünyesi kaldıramıyorken bebekelr bua şıyı nasıl kaldırı diye düşünüyorum
bu yüzden biz karar verdik yaptırmıycaz kızımıza
ama herkes kendi bilir tabi cnm

canım peki nasıl koruycazk benim kafam çok karışık ya delircem valla aşı iyi değil diyorlar ama gripte bebkler için çok tehlikeli ne yapıcağımı şaşırdım kış boyunca dışarı çıkmıyacağız demekki bizlerde çok iyi korunmalıyız kafamçokkarıştı

canım peki nasıl koruycazk benim kafam çok karışık ya delircem valla aşı iyi değil diyorlar ama gripte bebkler için çok tehlikeli ne yapıcağımı şaşırdım kış boyunca dışarı çıkmıyacağız demekki bizlerde çok iyi korunmalıyız kafamçokkarıştı

canım ben uzun zamandır dıları pek çıkarmıyorum kızımı
mümkün olduğunca başkalarının kucağına da vermiyorum
alsalar bile geri alıyorum hemen
bizimde hasta olmamaız gerekir tabi
buna da dikkat ediyorum bakalım
Allah korusun kzucuklarımızı

canım ben uzun zamandır dıları pek çıkarmıyorum kızımı
mümkün olduğunca başkalarının kucağına da vermiyorum
alsalar bile geri alıyorum hemen
bizimde hasta olmamaız gerekir tabi
buna da dikkat ediyorum bakalım
Allah korusun kzucuklarımızı

amin canım başka ypıcağımız bir şey yok Allah yardımcımız olsun meleklerimizi korusun :emir_bebek:

X