Benim bir tanıdığımın aldığı hecha tava çatlamıştı... Esseden aldık biz mesela bir tane, memnunuz da bayağı...
arkadaşlar döküm tencere almak istiyorum ama hangi markayı alsam yine kararsız kaldım önceden lava ve hacha arasında kalmıştım hecha alayım diyordum şimdi de hecha mı berghoff mu diye kararsız kaldım bu markaları kullanan yada başka marka kullanan varsa lütfeeenn yaarrdıııımmm :)))
birde düdüklü tencere fissler iyi diyorlar sizce nasıl yada başka marka önerecek biri varmı???
arkadaşlar esse önceden kaliteliydi. ama tvde reklamları dönmeye başladığından beri ürünler çok kötü...müşteri şikayeti hat safhada.ürünlerinin arkasında durmuyor. bu zaten hep olan bir şeydir. şirketler reklam masraflarını çıkarmak ürün kalitesinden kısarlar. ben de düdüklü tencere arayışındaym. esse mağazalarını ürünleri inceledim. ama gerçekten güven vermiyor. ve kalite eksikliği var. ben de almadım. araştırmamı derinleştirince fisslerin düdüklü tenceresinde karar kıldım. hatta vitavit serisi istiyorum.henüz almadım çünkü pahalı
döküm işine gelince inan bir fikrim yok. ben de başlığın takipçisi olacağım. çünkü bende istiyorum.
kolay gelsin allah gönlümüze göre versin :)
arkadaşlar döküm tencere almak istiyorum ama hangi markayı alsam yine kararsız kaldım önceden lava ve hacha arasında kalmıştım hecha alayım diyordum şimdi de hecha mı berghoff mu diye kararsız kaldım bu markaları kullanan yada başka marka kullanan varsa lütfeeenn yaarrdıııımmm :)))
birde düdüklü tencere fissler iyi diyorlar sizce nasıl yada başka marka önerecek biri varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?