• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar Dil-Beta Hcg Lütfen Yardım Eder Misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tubacala

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
33
33
8
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmadı henüz. Geçen ay aşılama denedik o da başarısız oldu. Bu ay yumurtlama günleri değerlendirdik ve yumurtlama günümden 2 gün sonra aşırı derece sancım oldu. Özellikle mide bulantısından uyuyamadım. Acile gittik kan ve idrar tahlili yapıldı. Beta hcg değeri 0 çıktı ama dil-beta hcg diye bir şeye daha bakılmış doktor gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi. İlaç içme bu süreçte dedi.Reglime 7 gün var sizce bu değer tam olarak ne olabile? Başına böyle bir şey gelen var mı?

Eklentiler

• 33E88F89-0AED-452C-8704-491D1983995E.jpeg
    33E88F89-0AED-452C-8704-491D1983995E.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 276
İki test de aynı anda mı yapıldı. Yani 0 çıkan ve 13 çıkan değer?
Dil (dilute) yani seyreltik demek o anlama geldiğini düşünüyorum. Belki adete daha var diye yapılan daha ayrıntı bir testtir bilemedim. 2-3 gün sonra tekrar kan verirseniz netleşir.

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmadı henüz. Geçen ay aşılama denedik o da başarısız oldu. Bu ay yumurtlama günleri değerlendirdik ve yumurtlama günümden 2 gün sonra aşırı derece sancım oldu. Özellikle mide bulantısından uyuyamadım. Acile gittik kan ve idrar tahlili yapıldı. Beta hcg değeri 0 çıktı ama dil-beta hcg diye bir şeye daha bakılmış doktor gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi. İlaç içme bu süreçte dedi.Reglime 7 gün var sizce bu değer tam olarak ne olabile? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Nasıl oldunuz hamilesiniz sanırım

Back