- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi RabiaIslam
-
Evet haklısın yarın yapsam iyi olurO zaman idrar testi yapın 2 tane ikisi de negatifse maalesef hamile değilsinizdir
bu dünkü ile bugunkü testim canım ayy inşallah vardırKan vermelisin.
Kesin varbu dünkü ile bugunkü testim canım ayy inşallah vardır
Hayırlı olsunbu dünkü ile bugunkü testim canım ayy inşallah vardır
Ayyy inşallah vardırHayırlı olsundaha çok yeni ama 4 haftalık falandır kızımda da böyle silikti her gün tekrar yapın sağdaki çizginin koyulaşması gerekiyor
%99Ayyy inşallah vardır
Maşaallah canım. Kız kesin var için rahat etsin. Kesin Hamile olanlarını bilen çoğunda bile bu çıkmıyor.bu dünkü ile bugunkü testim canım ayy inşallah vardır
Ne kadar zaman sonra peki. Yani kaç ay kan gördün. 1 defa mıBenimde oglumda tek cizgiydi ustune gorundum sonra kan testinde çıktı
Ederim canım benim rabbim sanada nasip eder inşallah Rabbim hiç kimsenin kucagını boş bırakmasınMaşaallah canım. Kız kesin var için rahat etsin. Kesin Hamile olanlarını bilen çoğunda bile bu çıkmıyor.
Senin var maşallah. Çok çok sevindim. Bana da dua et. İsmim rahime. Lütfen Çok dua et.
En son ne zaman adet oldun canım.bu dünkü ile bugunkü testim canım ayy inşallah vardır
6 şubat son adetim yarın adet olmam gerekiyor gideEn son ne zaman adet oldun canım.
Amin Amin Amin Amin.Ederim canım benim rabbim sanada nasip eder inşallah Rabbim hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın
Adet gorur gibi 6gun geldi 1ayda test yaptirdim kan orda %99cikti ama 3tane hamilelik testinde cikmadiNe kadar zaman sonra peki. Yani kaç ay kan gördün. 1 defa mı
3 tanede çıkmadı öylemi. Afedersin çok soru soruyorum peki öğrendiğin zaman kaç haftalık idi. İdrarda çıkmadığı için merak ettimAdet gorur gibi 6gun geldi 1ayda test yaptirdim kan orda %99cikti ama 3tane hamilelik testinde cikmadi
3haftalik3 tanede çıkmadı öylemi. Afedersin çok soru soruyorum peki öğrendiğin zaman kaç haftalık idi. İdrarda çıkmadığı için merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?