• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok önemli lütfen ben çok bilgisiz biriyim. Anlayamıyorum yardım.

Üstünü görmen nasıl oldu peki afedersin kaç gün kanamam oldu
O ay hamileymisim 1aylik ama ben normal adet gordum bastan kirmizi geldi 2gun 3gun kahverengiye dondu obur ay gelmeyince anladim test yaptırdım 2aylik hamileymisim

Gecikmedi adetime 3 yada 2 gün yaptım böyle çıktı
Bende düşünüyorum bebek yarın beklenmeyen adet tarihim inşallah gelmez yani yapsam çıkar mi acaba diye düşündüm pek de ümitli degil gibiyim 2 çocuğum var ve 4 5 ay korunmadık olmadı sanki bu cocuklara hamile kalan ben değilim gibi olmayacak sanıyorum yarın da hastalanmazsam cuma yada pazartesi kan veririm

Bende düşünüyorum bebek yarın beklenmeyen adet tarihim inşallah gelmez yani yapsam çıkar mi acaba diye düşündüm pek de ümitli degil gibiyim 2 çocuğum var ve 4 5 ay korunmadık olmadı sanki bu cocuklara hamile kalan ben değilim gibi olmayacak sanıyorum yarın da hastalanmazsam cuma yada pazartesi kan veririm
Bak bende çok taktım kafama birde allahın izni ile ilk gebeliğim olacak korkma 2 tane olduysa 3 de olur allahtan ümit kesilmez 🥰🙏

Bak bende çok taktım kafama birde allahın izni ile ilk gebeliğim olacak korkma 2 tane olduysa 3 de olur allahtan ümit kesilmez 🥰🙏
Ben çok kafama takıyorum. Gerginim bu yüzden aşimle tartışıyorum artık bu yüzden.
Artık bebeğimiz olması lazım.
İkimizde çok istiyoruz.
Ben adet görünce eşimin surat ifadesi değişiyor hayal kırıklığına uğruyor.
Öyle istiyorum ki hamile kalmayı.
Hayali bile güzel.
Düşünüyorum ben hamile kalınca herkese haberi ben veriyorum
Eşime nasıl haber vereceğimin planı hergün değişiyor
Allahım inşaallah bu ay olsun.
İnşaallah ya Rabbim
Ben burda hamile olanları görünce çok mutlu olurum.
Seviniyorum

Back