- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi RabiaIslam
-
3 defa ard Arda aynı şekilde adet gördüm.ben 2 buçuk aydır eşimle bir araya geldik.
3 defa adet oldum.
Adetim ilk defa 2 gün sürdü sadece. Eskiden farklı idi. Adet kanamam koyu katı olur.
Bu akışkan bende ve kahve rengi idi.
Üstünü görme olsa 3 defa olmaz diye biliyorum.
İlk defa kasık ağrım olmuştu adet dönemim olmadığı halde.
Midemde çok yanma vardı. Bende hiç mide yanması olmaz.
Ve düz olan göbeğim 2 ayda tombul oldu.
İlk ay idrar testi yaptım olumsuz çıkmıştı.
Bazıları 4, 6 ay adet olup hamile de olabiliyormuş.
Benimde bu mucizeye ihtiyacım var.
Lütfen bana bu belirtilerle ilgili fikrinizi söyleyin lütfen..
Peki sonuç ne oldu canımCanım bende de öyle oldu 3 ay
Ben yurt dışında olduğum için kan testi yapamıyorum. Randevu aldım hastaneden 2 ay sonraya verdiler. Burda böyle. Türkiye'deki gibi git tahlil yap olmuyorBu ayda böyle oldu acaba hamilemiyim
İnşaallah ikimizde hamileyizdir. Keşke bende öyle bir şans varmı.Bu ayda böyle oldu acaba hamilemiyim
işte canım 3 ay sesin gibi oldum 4. Ayda yani bu ay gögsüm şişti test yaptım böyle çıktı var mı yok mu bilmiyorumPeki sonuç ne oldu canım
Ben yurt dışında olduğum için kan testi yapamıyorum. Randevu aldım hastaneden 2 ay sonraya verdiler. Burda böyle. Türkiye'deki gibi git tahlil yap olmuyor
Vardır canım ümitsiz olmaİnşaallah ikimizde hamileyizdir. Keşke bende öyle bir şans varmı.
Umudum var ama hayatım boyunca hayal kırıklıkları çok yaşadığım için.Vardır canım ümitsiz olma
Canm bak kafana takma ben çok takıyordum bu ay o kadar çok umursamadı içime doğmuş gibi test yaptım böyle yaptım yarın kan tahlili yaptıracam Allah izin verirseUmudum var ama hayatım boyunca hayal kırıklıkları çok yaşadığım için.
işte canım 3 ay sesin gibi oldum 4. Ayda yani bu ay gögsüm şişti test yaptım böyle çıktı var mı yok mu bilmiyorum
Ben almanyadayım. Burda sağlık sektörü sıfır.Kesin sonuç kan testi yarın gidin verin nerleştirin onun dışında üşütmüş olabilirsiniz
Bana haber verirmisin tahlil sonucunu alınca. Merak ettim. İnşaallah o güzel haberi verirsin.Canm bak kafana takma ben çok takıyordum bu ay o kadar çok umursamadı içime doğmuş gibi test yaptım böyle yaptım yarın kan tahlili yaptıracam Allah izin verirse
Tamam canım benim inşallah alırım o güzel haberiBana haber verirmisin tahlil sonucunu alınca. Merak ettim. İnşaallah o güzel haberi verirsin.
O zaman idrar testi yapın 2 tane ikisi de negatifse maalesef hamile değilsinizdirBen almanyadayım. Burda sağlık sektörü sıfır.
Olduğum yerde sadece 2 doktor var. Ve ikiside 2 ay sonraya randevu verdi. Burası tuhaf bir yer. Ülkeme kurban olduğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?