arkadaşlar çok merak ediyorum cvp acil

E

enise85

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi enise85
ben nisanın 6 adet oldum bikaç gün önce yumurtlama günlerimdi. dün ilişki bittikten sonra sol kasığımda bıçak gibi batan bi ağrı oldu ama 10-15 dk sürdü. acaba yumurta döllendi ondan dolayı mı ağrım oldu acaba cvp verirseniz sevinirim...

• Konu Sahibi enise85
Canim öyle şeyler Banada Her Ay Olur Hele çoçuk Düşüneli Sürekli Oluyor.:) Bence üstüne Fazla Düşme Ben Psikolojik Olarak Gögüs Ucu Kararmasi Bile Yaşadim Mide Bulantisi.baş Dönmesi Bütün Hamilelik Belirtilerini Ama Adetimmi Psikolojimi öyle Bir Etkilemişimki 7 Gün Geçikti .test Aldim Yaptim Negatif Ve O Anda Adetim Geldi Beyin Rahatlamiş.hiç Bunlari Kafana Takma Ben 12 Aydir Bekliyorum.artik Bunlara Aliştim.takam Olacagi Olursa Oluyor.yoksa Hormonlarini Mahvediyorsun Takarsan.

• Konu Sahibi enise85
a.s yumurta çatlarken oluyor zannedersem o ağrılar:dance:

• Konu Sahibi enise85
evet canım yumurtlama sancısı olurmuş bana oluyo bazen.ama bu illaki döllendigi anlamına gelmez.eger iltihap varsa ondan da olur. ben de de ilişki sonrası kasıkgımda sancılar oluyordu.iltihap çıktı.umarım hamilesindir

• Konu Sahibi enise85

arkadaşım yazını okurken birden kendim yazdım sandım:)aynı şeyler benimde başıma geldi ama kendimi çok kaptırırsam oluyor

• Konu Sahibi enise85
evet canım yumurta çatlarken ağrımış olabilir.ama umarım hamilesindirr allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…