Arkadaşlar çok acil yardım!!!!

dorkorella

Mahir Erk'in Annesi
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
330
195
33
bayanlar bilgisi olan lütfen çok acil bilgi versin, 15 haftalık hamileyim devlet memuruyum ve iş yerim bana sıkıntı çıkarıyor inanın yazmakla bitmez benim heyet raporu almam lazım avcılarda oturuyorum burada özel bi hastane var sıkıntı çıkardı oda keyiflerinden ve bana rapor vermediler bu gün ne yapıp edip almam lazım yemin ederim daraldım çocuğuma birşey olacak diye okadar korkuyorum ki sürekli stres yapmaktan bıktım benim çok acil heyet raporu almam lazım bana hastane tavsiye edecek biri varmı? yada doktor adı verecek? nolur yardım edin

Canım geçmiş olsun.Neden kendi doktorundan rapor almıyorsun.Zaten sıkıntılı bir gebelik yaşıyorsan kendisinin vermesi lazım.
Bir ara sağlık kurulunda çalışmıştım.Çok zor veriyorlar heyet raporlarını çünkü sürekli kontrol ediliyor bu durumlar.
Uzun bir süre almayı düşünüyorsun sanırım.

gerçekten sağlık durumunda bir sıkıntı yoksa heyet raporu alman çok zor,
artık buna cesaret edecek doktor bulmak kolay değil,
sürekli denetleniyorlar,kolay kolay vermezler.
ayrıca aldın diyelim,iş yerindekiler raporunun sahte olduğunu iddia edip idari soruşturma açabilirler.

benim doktorum zaten hiç ilgilenmiyor hep başından savıyor değiştirmeye vaktim olmadığından hala ona gitmek zorundayım benim psikolojimi bozuyor sürekli, ben zaten hipertansiyon hastasıyım tansiyonum 23lere kadar çıkıyo artık dayanamaz oldum iş yerimde tutturdu heyet al diye yani bakmayın memur olduğuma çok eziliyorum iznim kalmış olsa minnet etmem alırım ama heyet şart oldu bana onuda nasıl alırım bilmiyorum soruşturma açsalarda sıkıntı olmaz ondan eminim çünkü sahte rapor almıyorum ve her muayenede tansiyon hastası olduğum çıkıyor zaten tek dert raporu almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…