• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları arkadaşlar çok acil yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

saliha...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
24
0
86
İstanbul
bebeğim 9 aylık grip sonrası oluşan orta kulak iltihabı var. antibiyotik kullanıyoruz ama çok zorlanarak. alır almaz kusuyor çünkü... çok üzülüyorum haaftasonu dr a ulaşamıyoruz. aç verip yedirsem kusar mı yine? yada başka fikri olan yardım lütfen?

ah canım geçmiş olsun...benimkine de ilaç içirmek çok zor....şırıngayla denedin mi, yine kusuyor mu?

tek dozu bir kaç parçaya bölerek vermeyi denedin mi? örneğin 1 ölçek veriyorsan 1 ölçek şurubu 3 e bölmeyi dene,5 dk arayla içir.

işe yaramazsa sütüne karıştırmayı dene,o da olmazsa ilacı değiştirmekten başka çare yok.

çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.

o zaman iğne tedavisine filan geçseniz sonuçta her türlü kustuğu için ilaç bi işe yaramaz..

eğer tok karnına almıyorsa aç karnına verebilirsin.

benim oğlumda orta kulak iltihabı olmuştu.doktor antibiyotik vermişti.oğlum ilaçları pek sevmediği için sormuştum hemen aç tok farkedermi diye...tok karnına almazsa aç karnına verebilirsin demişti.ayrıca bu ilaç verme şeklini her doktora soruyorum aç_tok farkedermi diye... hepside tok karnına almıyorsa aç karnına verebilirsin diyor.

ama sen yinede bi danış .geçmiş olsun.

Doktorundan rica et de iğne olarak yazsın. Yoksa iyileşemez Allah korusun.

bebeğim 9 aylık grip sonrası oluşan orta kulak iltihabı var. antibiyotik kullanıyoruz ama çok zorlanarak. alır almaz kusuyor çünkü... çok üzülüyorum haaftasonu dr a ulaşamıyoruz. aç verip yedirsem kusar mı yine? yada başka fikri olan yardım lütfen?

aç verip üstüne doyur derim..bizde bu hafat antibiyotik kullandık ama hep aç verdim üstüne doyurdum 15 aylığız ama tok karrnına 1 kere verdim nevar ne yok kustu..

Kusma nedeni ilaçını aç tok içtiği değildir bence. Bebek ilaçı beyenmiyor, midesi bulanıyor.
Eğer mama ile besleniyorsa, ilaçı mama içinde karıştır. Mamanın tadı farklı olduğunu hissedecektir ama çok fazla itraz etmeyecektir.

Geçmiş olsun

Back