Arkadaşlar çok acil bakarmısınız

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
326
47
13
25
Kızlar adetim 28 MART BİTTİ ama şuan benden bildiğiniz şeffaf uzayan sıvı geliyor kokusuz bu kadar erken yumurtlama olur mu acaba adet takvimim de yumurtlama düşük diyor ama neden öyle geldi ya denesem mi sizce ?????

Kızlar adetim 28 MART BİTTİ ama şuan benden bildiğiniz şeffaf uzayan sıvı geliyor kokusuz bu kadar erken yumurtlama olur mu acaba adet takvimim de yumurtlama düşük diyor ama neden öyle geldi ya denesem mi sizce ?????
O hiç belli olmuyor ben düzenli adet görürüm ama yumurtlamam adetimin bittiği günün ertesi günüymüş o yüzden yumurtlama belli olmuyor kişiden kişiye değişiyo bence değerlendirin🥰💐

O uygulamalara inanma tabiki erken yumurtlama olabilir ovulasyon testin varsa yapabilirsin

Olur ben adet bittikten sonra 4. Gun yumurtliyirum herkesin bir olmaz erken gec degisir

Back
X