Dua dua dua.. Başka çaremiz yok bişey bulaşsın yada bulaşmasın, Bizim en büyük koruyucumuz dua vasıtasıyla Rabbimdir.. Evde inşirah suresini açın bakara suresini açın.. Kalpten inanın duanın gücüne. Üç harfli dediğimiz varlıklar da Rabbimizin ilmi altında. Kimseye durduk yere bulaşmazlar karışmazlar korkmayın. Allaha sığının yeter. Ve konuşma üslubunuza da dikkat edin olur mu.Keşke bana değil de sana bulaşsalar.
Sizde yönetimdesiniz sanırım kuralları hatrlattığınıza göre. Ben zaten bu soru için kaydoldum burayaa.yasaklari ben belirlemiyorum yonetime bildirebilirsiniz
cinleri perileri bilmem de psikolojinizin bozuk oldugu cok belli herkese saldirgan tavir gosteriyorsunuzSizde yönetimdesiniz sanırım kuralları hatrlattığınıza göre. Ben zaten bu soru için kaydoldum burayaa.
Herkes doktor gibi panik atak anksiyete filan diyemez kendilerine gelsinlerKonuyu başka başlık altında daha öncede açmışsınız herkeste anksiyete panik atak demiş bu tarz konular yasak nasıl yardımcı olabilirler ki size burda hoca mı önerelim napalım
Gercekten söyle sizin gibi tatlı dille konuşşalar derdimi anlayacak şekilde önerilerde bulunsalar dikkat edecem de bazı sığırlar anlamıyo yazmış ki biz hocamıyız nasıl yardımcı olalım size konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın bi zahmet öyle değil mi.Dua dua dua.. Başka çaremiz yok bişey bulaşsın yada bulaşmasın, Bizim en büyük koruyucumuz dua vasıtasıyla Rabbimdir.. Evde inşirah suresini açın bakara suresini açın.. Kalpten inanın duanın gücüne. Üç harfli dediğimiz varlıklar da Rabbimizin ilmi altında. Kimseye durduk yere bulaşmazlar karışmazlar korkmayın. Allaha sığının yeter. Ve konuşma üslubunuza da dikkat edin olur mu.
Şu yaşadıklarımın bigün yaşa bakalım piskolojin düzgün kalıyomu 9 aydr yaşıyorum bide burdaki gerizekalılara laf anlatıyorum.cinleri perileri bilmem de psikolojinizin bozuk oldugu cok belli herkese saldirgan tavir gosteriyorsunuz
Kendi kendinize beddua mı ettiniz ?Keşke bana değil de sana bulaşsalar.
Tamam anladık bunalmıssın da buradaki bayanlara cok kötü tepki veriyorsun... Sana hic yakısmıyor.. Uslubuna dikkat et biraz..Şu yaşadıklarımın bigün yaşa bakalım piskolojin düzgün kalıyomu 9 aydr yaşıyorum bide burdaki gerizekalılara laf anlatıyorum.
Burdaki bayanlarda saçma salak yorum yapmasınlar o zaman konu hakkında bilgileri yoksa fikirleride olmasın bi zahmet. İstediğim soruyu başlığını değiştire değiştire sorarım kimseyi alakadar etmez.Tamam anladık bunalmıssın da buradaki bayanlara cok kötü tepki veriyorsun... Sana hic yakısmıyor.. Uslubuna dikkat et biraz..
Bak işine kardeşim ya.Alakaya gelMune
Belli ki site kurallarından haberiniz yok. Uyarı yapanlara da hakaret ediyorsunuz. NeyseHakaret etmiyorum anladıkları dilden yazıyorum ayrıca benim sıkıntımla alakalı bi yorumunuz varsa yazın yoksa yok alın size açıklama yapıyorum bidee.
Sitede kalıcı değilim zaten silecem. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı merak ettim sadece bu soru için açtımBelli ki site kurallarından haberiniz yok. Uyarı yapanlara da hakaret ediyorsunuz. NeyseMune seve seve öğretir
İstesen de kalıcı olamayacaksın kiSitede kalıcı değilim zaten silecem. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı merak ettim sadece bu soru için açtım
Saydım da hala buralardayım.İstesen de kalıcı olamayacaksın ki10dan geriye saymaya başlayabilirsin
İnsanlara hakaret etmek yerine, biraz araştırsaydınız yaşadığınız sorunun psikolojik olduğunu anlardınız.Gercekten söyle sizin gibi tatlı dille konuşşalar derdimi anlayacak şekilde önerilerde bulunsalar dikkat edecem de bazı sığırlar anlamıyo yazmış ki biz hocamıyız nasıl yardımcı olalım size konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın bi zahmet öyle değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?