Arkadaşlar uzun zamandan beri üzerimde bazı belirtiler var başımda sürekli bi sersemlik ve gözlerimde kararma bulanıklık oluyo perde varmış gibi puslu görüyorum her sabah uyandığımda bana bi öğürme geliyo bazı geceler karabasan basıyo adetlerim acayip düzensiz olmaya başladı bazı günler acayip uyumak istiyorum doktora galan çok gittim başımdan mr çekildim tahlil falan verdim hepsi normal bi sıkıntı yok bana hoca musallat var demişti zamanla gececek dedi dua verdi okuyorum ama 9 ay gibi bi süre olacak hala geçmedi rahatszlıklarım bu durumu yaşayan bilen arkadaşlar biraz yardımcı olun nolur dayanamıyorum artık ölmek istiyorum bazı anlar daha 24 yaşındayım yardım edin nolur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar cin musallatı yaşayan var mı aranızda ne gibi belirtileri oluyor yardımcı olur musunuz
- Konu Sahibi dilek91
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar uzun zamandan beri üzerimde bazı belirtiler var başımda sürekli bi sersemlik ve gözlerimde kararma bulanıklık oluyo perde varmış gibi puslu görüyorum her sabah uyandığımda bana bi öğürme geliyo bazı geceler karabasan basıyo adetlerim acayip düzensiz olmaya başladı bazı günler acayip uyumak istiyorum doktora galan çok gittim başımdan mr çekildim tahlil falan verdim hepsi normal bi sıkıntı yok bana hoca musallat var demişti zamanla gececek dedi dua verdi okuyorum ama 9 ay gibi bi süre olacak hala geçmedi rahatszlıklarım bu durumu yaşayan bilen arkadaşlar biraz yardımcı olun nolur dayanamıyorum artık ölmek istiyorum bazı anlar daha 24 yaşındayım yardım edin nolur.
Sosyal hayatım bitmiş bi durumda sürekli evdeyim yatmak istiyorum evden çıkamıyorum.Arkadaşlar uzun zamandan beri üzerimde bazı belirtiler var başımda sürekli bi sersemlik ve gözlerimde kararma bulanıklık oluyo perde varmış gibi puslu görüyorum her sabah uyandığımda bana bi öğürme geliyo bazı geceler karabasan basıyo adetlerim acayip düzensiz olmaya başladı bazı günler acayip uyumak istiyorum doktora galan çok gittim başımdan mr çekildim tahlil falan verdim hepsi normal bi sıkıntı yok bana hoca musallat var demişti zamanla gececek dedi dua verdi okuyorum ama 9 ay gibi bi süre olacak hala geçmedi rahatszlıklarım bu durumu yaşayan bilen arkadaşlar biraz yardımcı olun nolur dayanamıyorum artık ölmek istiyorum bazı anlar daha 24 yaşındayım yardım edin nolur.
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
bu tarz konu acmak yasak!Arkadaşlar uzun zamandan beri üzerimde bazı belirtiler var başımda sürekli bi sersemlik ve gözlerimde kararma bulanıklık oluyo perde varmış gibi puslu görüyorum her sabah uyandığımda bana bi öğürme geliyo bazı geceler karabasan basıyo adetlerim acayip düzensiz olmaya başladı bazı günler acayip uyumak istiyorum doktora galan çok gittim başımdan mr çekildim tahlil falan verdim hepsi normal bi sıkıntı yok bana hoca musallat var demişti zamanla gececek dedi dua verdi okuyorum ama 9 ay gibi bi süre olacak hala geçmedi rahatszlıklarım bu durumu yaşayan bilen arkadaşlar biraz yardımcı olun nolur dayanamıyorum artık ölmek istiyorum bazı anlar daha 24 yaşındayım yardım edin nolur.
Niye cinsellik konuşunca yasak olmuyoda bu konu mu yasak oluyobu tarz konu acmak yasak!
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
- 133
- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
Doğru didiNiye cinsellik konuşunca yasak olmuyoda bu konu mu yasak oluyo
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 63
- 38
Bu tarz konular yasak ama sana alasini yasayan olarak sunu soyleyim.Surekli kendini bu moda sokarsan kurtulamazsin.Guclu olcaksin ve kendini teslim etme icinde bulundugun duruma.O zaman biseyin kalmaz insaAllah.Arkadaşlar uzun zamandan beri üzerimde bazı belirtiler var başımda sürekli bi sersemlik ve gözlerimde kararma bulanıklık oluyo perde varmış gibi puslu görüyorum her sabah uyandığımda bana bi öğürme geliyo bazı geceler karabasan basıyo adetlerim acayip düzensiz olmaya başladı bazı günler acayip uyumak istiyorum doktora galan çok gittim başımdan mr çekildim tahlil falan verdim hepsi normal bi sıkıntı yok bana hoca musallat var demişti zamanla gececek dedi dua verdi okuyorum ama 9 ay gibi bi süre olacak hala geçmedi rahatszlıklarım bu durumu yaşayan bilen arkadaşlar biraz yardımcı olun nolur dayanamıyorum artık ölmek istiyorum bazı anlar daha 24 yaşındayım yardım edin nolur.
Ya varsa yorumun yaparsın yoksa kapatırsın ceneni seni ilgilendirmez sayfanın müdürümüsün amk.Konuyu başka başlık altında daha öncede açmışsınız herkeste anksiyete panik atak demiş bu tarz konular yasak nasıl yardımcı olabilirler ki size burda hoca mı önerelim napalım
Sizde benim gibi oluyomuydunuz ne kadar sürdü bitmesi ya ben hep böyle kalacam gibi hissediyorum sanki bitmeyecek gibi oluyo bazen.Bu tarz konular yasak ama sana alasini yasayan olarak sunu soyleyim.Surekli kendini bu moda sokarsan kurtulamazsin.Guclu olcaksin ve kendini teslim etme icinde bulundugun duruma.O zaman biseyin kalmaz insaAllah.
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Önce terbiyeni topla sen ne biçim bi bayansın terbiyesiz milette acıyarak yorum yapıyor MuneYa varsa yorumun yaparsın yoksa kapatırsın ceneni seni ilgilendirmez sayfanın müdürümüsün amk.
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Iyyyy ağzında leş gibiymiş. Merak etme o dediklerin bile bulaşmaz sanaYa varsa yorumun yaparsın yoksa kapatırsın ceneni seni ilgilendirmez sayfanın müdürümüsün amk.
- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 63
- 38
Burdan yazmam dogru olmaz ama dedigim gibi aaaa bende cin var diyip salamazsin kendini.Cok sey yazarim da ban yerim.Onlar sana bisey yapamaz korkma ve guclu dur.Sizde benim gibi oluyomuydunuz ne kadar sürdü bitmesi ya ben hep böyle kalacam gibi hissediyorum sanki bitmeyecek gibi oluyo bazen.
Sizin gibiler bu dilden anlıyo çünkü benim yaşadıklarım bana yetiyo bide senin gibilerle muhatrap olamamm. Bak işine.Iyyyy ağzında leş gibiymiş. Merak etme o dediklerin bile bulaşmaz sana
Özelden msj attım size.Burdan yazmam dogru olmaz ama dedigim gibi aaaa bende cin var diyip salamazsin kendini.Cok sey yazarim da ban yerim.Onlar sana bisey yapamaz korkma ve guclu dur.
Keşke bana değil de sana bulaşsalar.Sizin gibiler bu dilden anlıyo çünkü benim yaşadıklarım bana yetiyo bide senin gibilerle muhatrap olamamm. Bak işine.
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
yasaklari ben belirlemiyorum yonetime bildirebilirsinizNiye cinsellik konuşunca yasak olmuyoda bu konu mu yasak oluyo
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
kufur de yasakYa varsa yorumun yaparsın yoksa kapatırsın ceneni seni ilgilendirmez sayfanın müdürümüsün amk.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.