• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar çeyiz için aldığınız gecelikler?

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
arkadaşlar çeyiz için aldığınız gecelikleri ve pijamaları paylaşabilir misiniz? bu konuda çok önemli bence ve kimse bahsetmemiş bundan.

Ufak tefek aldim bisiler ama dugune 1 ay kala o konuya bilahire yogunlasacagim..aklinialirimsmile

diğer çeyiz ihtiyaçlarına yoğunlaştığım için en son zamanlara bıraktım bende gecelik, çamaşır işlerini canımbayanssulusmile

yaa bn şimdilk herşeyden birer tane almak istiyorum önden büyükler demiyorum bi tane olsun ondanda kompedan da gördüm 25tlydi böle üstü tüllü altı tanga siyahın üstüne kırmızıdan bişiler yapmışlar sprdi en yakın zamanda alcam :D

daha camasır işine gecmedim ama nişan sandıgımın icinde 2 tane ic camasırı ve gecelik vardı.. onun dısında bol bol almak lazım..

of ya unutmuştum ben bu çamaşır gecelik işlerini, diğerlerine yoğunlaşmaktan bi de bu masraflar vardı değil mi oy oyyyy neyse son 2-3 hafta kala kıyarım yine paraya, tabi bunca masraftan sonra halim kalırsa:roflol:

benim evlenmeme nerden baksan bir yildan fazla var ama ben dayanamayip begendiklerimi aliyorum...

ya ben bir türlü beğenemiyorum. kapalı olan modeller çok kapalı geliyor açık, tamamen tüllü modeller ise sanki basit kadın giysisi gibi geliyor.bir de hangi marka almalıyım bilmiyorum. o yüzden aldıklarınızın resimlerini eklemenizi istemiştim ama henüz alan yok galiba:sinifsinif:

bence düğüne az bi zaman kalmışken alınmalı bende kaç yıl öne beğenip anneme aldırdım kendim aldım annem kendi kafaya göre aldı ne kadar sexidiler hemde ama modası geçti hepsinin:gitme:

ya ben bir türlü beğenemiyorum. kapalı olan modeller çok kapalı geliyor açık, tamamen tüllü modeller ise sanki basit kadın giysisi gibi geliyor.bir de hangi marka almalıyım bilmiyorum. o yüzden aldıklarınızın resimlerini eklemenizi istemiştim ama henüz alan yok galiba:sinifsinif:

püff bide benim gibi satıcıdan utanıp begendigini alamayanlar var :kedi:
ben marka degilde kutu icerisinde sort,babydol,uzun gecelik,üzerine giyilen sabahlık gibi bişi takımlı almıştım..cansu dan almıştım..
resmi bulamadım ama anlatım,uzun yırtmaçlı.. gogus ortasında 3 tane taş var..saten pembe kumaşlı.
ben seçmiştim tabi almamıştımbilmiyorumkismilebana kalsa ayıcıklı pijama alırdımboshayallersmile

cnm ben daha düğün zamanı yakşmadan önce aldım çünkü onlar unutulabiliyor akılda kalmıyor aldım elimin altında duruyor ve çok rahat oldu unutmamda artıkk sende bence düğüne yakın zaman kalmadan al aradan çıksın ufak tefekleri almaktan onlara zaman ayırmaz oluyor insan......

Back
X